God handelsoplevelse
Har bestilt et par gange. Rigtig god oplevelse begge gange. Hurtig afsendelse og levering. Meget fin, lille håndskrevet hilsen - man føler sig godt taget om. Handler gerne der igen
Kvalitetsgarn til skarpe priser
Storegade 40, 9560, Hadsund, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super dejlig oplevelse. Hurtig levering, flot indpakning og tilmed en personlig håndskrevet hilsen incl et stykke lækker chokolade :-)
God oplevelse!
Hurtig levering på halvanden døgn fra bestilling. I pakken var der inkluderet fint hæft med strikke idéer og lidt chokolade.
Kæmpe anbefaling.
Super hurtig levering. Personlig hilsen og chokolade.
Jeg handler gerne her igen ☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Dejligt at Garnshoppen tager kritik seriøst

Antwort von Garnshoppen
Virkelig hurtig levering.
Og altid dejligt at få en pakke, hvor der både er god chokolade og et håndskrevet kort.
Meget hurtig levering.
Fin pakke med lækkerier og inspirationskatalog medsendt.
Hurtig levering og rigtig godt tilbud.
Det er dejligt når man får sine varer hurtigt og det gjorde jeg her! Endelig en webhop der tager nethandel seriøst.
Handler der gerne igen!
Er ærlig talt ikke begejstret. Har stadig ikke modtaget min bestilling efter 5 dage.
Super hurtig levering - dagen efter bestilling er pakken klar til afhentning.
Rigtig god hjemmeside med stort og billigt udvalg, og næsten bedst af alt, så var der dag til dag levering. SUPER! Køber helt sikker herfra igen :-)