French Chicken
Jeg benytter mig af den der ligger lige ved Valby Station. Maden er stort set altid lækker, lige med undtagelse af en uheldig lakse-oplevelse. Betjeningen er i top, og de er super flinke. Desud... Mehr ansehen
Hej Jeg bestilte en frikadellesandwich den 14/6-2021 Da jeg så kommer hjem ser jeg en trist udgave af en flæskestegssandwich Jeg vælger at spise den alligevel for var skide sulten Første bid va... Mehr ansehen
Hvidovrevej 340 C, 2650, Hvidovre
- www.frenchchicken.dk
French Chicken Glostrup
Har lige bestilt en halv kylling med en bakke pomfritter. Det var nok den dyreste men samtidig mest tørreste halve kylling du kunne få, endte med at smide lórtet ud. Pomfritterne var tørre og kedlig også, og min sodavand var ikke kold så den sku lige i fryser. 150 kr ud af vinduet
Brug hellere jeres penge et andet sted, hvis i vil have noget spiseligt.
Deres flæskesteg sandwich er desværre…
Deres flæskesteg sandwich er desværre tør ikke som i viser på Facebook.
Købte mad hos french chicken Hvidovre…
Købte mad hos french chicken Hvidovre 1/2 kylling med lille salat… fik mig nået af en madforgiftning med voldsom kvalme, opkast og Diarre og måtte indlægges… så det var sidste gang der blev spist derfra. Det er anmeldt til Fødevarestyrelsen
Bestilte en lille pomfrit og…
Bestilte en lille pomfrit og flæskestegssandwich. Pomfritter blege og langt fra færdige. Flæskestegssandwich lige til at smide ud, 5 centimeter tykke skiver, knastørt
French Chicken Glostrup
Det kan skrives meget kort...
Bestilte 1 hel kylling med fritter.
Kyllingen var tør og halv kold, fritterne var gode.
Øv jeg blev skuffet…hvidovrevej
Jeres hjemmeside ville ikke acceptere min besked så derfor her. For en uges tid siden købte vi 2 x flæskesteg med flødekartofler. OMG det var godt👍Tre tykke saftige skiver steg med sprød svær. Jeg glædede mig til at smage det igen. Men det var godt nok en stor forskel. Ikke mange flødekartofler, og 3 tynde skiver steg. Hvorfor skal der være en sådan forskel? Jeg har ellers rost jer til venner og bekendte. Det må jeg stoppe med. Med venlig hilsen Tommy Jensen 42524380
French Chicken Kastrup
Så hamrende dårlig service. De er altid så pisse sure og de gider næsten ikke svare eller kigge på kunden. OG tydeligt at de rater sig selv op herinde. Trustpilot I burde tjekke deres IP’er. Uanset hvad - så kommer aldrig igen og jeg håber de snart må lukke den “ekskrement” biks.
French Chiken Amager.
French Chiken Amager.
Altid fantastisk salat, venlig betjening og god kylling.
Perfect place for food poisoning
Perfect place for food poisoning
Chicken was hella dry, potatoes are the same as you can buy in jars in your local grocery store. Actually, they are a bit different. These tasted expired by months. The smell was 1 to 1 with expired food. Nasty.
Also, thanks for forgetting my order and then delivering expired food. GJ
Dårlig service
Har ikke engang spist maden endnu, men ikke en af 4 medarbejde smilede til deres kunder i alt den tid vi var i butikken virkelig dårlig kundeservice og dette er hver gang vi er der.
(Obs på Kongelundsvej )
Meget utilfreds
Hej
Jeg bestilte en frikadellesandwich den 14/6-2021
Da jeg så kommer hjem ser jeg en trist udgave af en flæskestegssandwich
Jeg vælger at spise den alligevel for var skide sulten
Første bid var lidt tør anden bid var endnu tørre så man næsten ik kan sluge “maden” pga den næsten var ligeså tør som en ældre dames underliv og flæskesværene smagte af kul så blev jeg nødt til at smide det hele ud og tage en tynd Skive rugbrød
Men udover denne oplevelse syns jeg helt klart det kan anbefales
Rigtig mothafucking god onsdag desværre uden frikadelle sandwich🙂
Hurtig levering - elendig mad.
Hurtig levering, elendig mad.
Kyllingen var tør, salaten var sovset ind i dressing. De leverede ikke hele bestillingen.
Vild med deres service og lækre kylling…
Vild med deres service og lækre kylling bagels - tusind tak - søde mennesker i Glostrup
Simpelthen de kedeligste fløde…
Simpelthen de kedeligste fløde kartofler ever, de plejer at smage super godt men i dag var de ringe, men kyllinge bryst var fint. I dag var det en skuffelse, håber på bedre kartofler næste gang.
Uspiselig mad.
Jeg fik serveret uspiselig mad fra French Chicken Herlev i lørdags. Har spist derfra mange gange før, men denne gang fik jeg noget komplet uspiseligt mad.
Jeg har spist frokost fra french…
Jeg har spist frokost fra french chicken Herlev mange gange og det er altid super lækkert :)
Eneste minus er udvalget af pålæg til bagels, det havde været fedt hvis i også fik chorizo :D
(Glostrup) jeg bestiller hos damen i…
(Glostrup) jeg bestiller hos damen i butikken
2xhalv kylling med flødekartofler manden kommer nu til og siger er det det her alt imens han tager den mindste bakke
Jeg siger igen 2xgange halv kylling med flødekartofler han siger aaarh okay
Hvor efter de begge griner til hinanden kigger ned på alle kyllingerne og nærmest vælger en bestemt de vender ryggen til nu tsler deres eget sprog og griner igen manden kigger nu på mig og griner igen der står også en anden etnisk kunde dr inde hun griner også og kigger på mig han siger nu 2xkylling med flødekartofler min ven og det klaver 150kr
Jeg kommer hjem og skal spise med familien
Og kyllingen er så hvinende Tør ja nærmest trævlet i midten
Syntes det mega nederen
Oplevelse da jeg helt sikkert føler mig trådt på for hva ville de ikke tænke hvis det var mig det stod med en ven og talte et sprog de ikke forstod alt Imens vi grinte
Og mega dårlig service jeg har oplevet det før men ikke lige så slemt og har aldrig fået
Så dårlig en kylling
Kyllingen har en underlig smag og er…
Kyllingen har en underlig smag og er lidt tør. Meget lidt variation i deres salat-bar. Dette er min oplevelse fra deres spise-sted i Bagsværd
Dårlig service
French Chicken i Glostrup.
French Chicken i Glostrup.
Super lækre sandwich og der er masser grøntsagen som du selv vælger og naturligvis kylling med eller uden krydderier.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.