Købte 2 styre stole fra jer i hade dem ikke men pengene trak i og har ikke fået dem retur endnu så handler aldrig der mere
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Det digitala kortet som jag skulle haft på fiskeresan till Simrishamn kom inte fram på posten, men fiskekortet.dk ordnade då så att jag kunde få ett digitalt kort på plats i Simris från en lokal försä... Mehr ansehen
Hver gang jeg har handlet har jeg fået en fremragende og fantastisk service. Hvis jeg eventuelt har haft spørgsmål har jeg altid fået en grundig og uddybende forklaring når jeg ringede. Det har været... Mehr ansehen
RINGE RINGE RINGE Bestilte en gummibåd sidst i maj. Kort efter bestillingen fik jeg en opringning om at den var udsolgt. De var på lager da jeg bestilte, ellers havde jeg ikke købt den. Par dage e... Mehr ansehen
Fiskekortet er en marineforretning med speciael i fiskekort med utrolig høj detaljerigdom. Kortene viser de faktiske dybder både på lavt vand men også på dybt vand. Et godt redskab når fiskene skal fanges. Fiskekortet.dk forhandler marinetilbehør og marineelektronik fra både Garmin, Lowrance, Simrad, Hummingbird og Raymarine. Fiskekortet både sælger og montere.
H. C. Ørstedsvej 9, 9900, Frederikshavn
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Fiskekortet.dk
Rigtig fin butik med stort set alt man kunne ønske sig til båden. Jeg har altid været glad for at handle hos fiskekortet 👍
RINGE RINGE RINGE
Bestilte en gummibåd sidst i maj.
Kort efter bestillingen fik jeg en opringning om at den var udsolgt. De var på lager da jeg bestilte, ellers havde jeg ikke købt den. Par dage efter annullerede jeg ordren, da de ikke kom på lager som lovet. Jeg opgraderede ved at bestille en dyrere model som var på lager ved bestillingen. Det viste sig at den ikke var på lager, men pengene blev trukket på mit kort. Efter en næsten 14 dages venten har jeg nu annulleret ordren.
Ualmindelig useriøst foretagende
Hurtig levering og alt er som det skal være. Abselut ingen problemer
Claus er bare så servicemindet. Sltid gode priser og super service. Man kan altid lige ringe og høre om et problem og få et kvalifiseret svar/ løsning.
utrolig god rådgivning og vejledning, ser på hvad dit behov er og rådgiver dig ud fra det, og prisen er også i orden, ingen grund til at handle på nettet og ikke få rådgivningen med.
Super service og en stor viden om deres produkter.
Altid den bedste service og vejledning hos Claus fra marinexperten.dk
altid til tiden, kæmpe viden om alt hvad de sælger.
fantastisk kundeservice og ekstrem hurtig levering.
bestilte min pakke sent den 21 dec om aftenen og kunne hente det hos min pakkeshop den 23 om morgen. Hvem forventer det.. :D
tak for et fantastisk produkt
Hurtig levering, god service og fine priser!
Super sted at handle.. har lige skiftet plotter og monteret radar på båden. Fik rigtig god vejledning og rigtige gode priser. Alle ledninger, materialer og produkter til at samle genstande har været perfekt...Varerne er kommet til den aftalte tid med GLS og har været ordentligt pakket ind. En meget kompetent forretning og jeg kan varmt anbefale, at handle med Fiskekortet/MarineXperten.
God service og hjælp samt hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.