Endelig fandt jeg en dansk web-shop hvor man kan købe Tibetansk røgelse. God og venlig kommunikation på mail og ordren blev sendt hurtigt.
Exotictrade
Jeg kan kun anbefale EXOTICTRADE <3 <3 <3 Bestilte varer sent torsdag eftermiddag - - fik mail om fredagen om, at nu var varerne sendt, havde dem om mandagen. Helt igennem exceptionel fint.... Mehr ansehen
Købte en drømmefanger hos Exotictrade.dk og er kun blevet positivt overrasket! Jeg er altid lidt skeptisk når jeg handler over nettet men exotictrade.dk holdet hvad de lovede. Jeg fik min vare to dag... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
God og venlig kommunikation
Meget lækre produkter og lynhurtig…
Meget lækre produkter og lynhurtig afsendelse. Det bli'r ikke bedre.
Tusind tak fra Aalborg
Kanon webshop
Masser af spændende produkter, rigtig gode priser, sikker og fornuftig indpaking samt hurtig levering. Helt klart et sted jeg kommer til at handle igen.
Fin service og gode prisbillige produkter
Kan klart anbefales og vil handle her igen.
Hyggelig lille "biks" med stort og …
Hyggelig lille "biks" med stort og spændende udvalg i god kvalitet.
Hurtig levering (indenfor en uge)
Jeg har handlet hos dem flere gange og det har jeg bestemt tænkt mig at fortsætte med. :-)
Super service!
Super service! Bestilte og modtog nogle få dage efter, desværre var den defekt og da jeg skrev til exotictrade sendte de bare en ny uden problemer, rigtig god service. Handler helt sikkert her igen :)
Hurtig ekspedition!
Super god og anderledes webshop til billige priser.
Min ordre blev afsendt samme dag, som jeg bestilte.
Kan helt sikkert anbefales! :-)
En super oplevelse!
Kan bestemt kun anbefale exotictrade til alle. Super fine og lækre produkter og hurtig forsendelse :)
Fine lamperinger!
Jeg bor i Norge, og handlet på Exotictrade for første gang nå før jul. Synes de har gode priser, billigere enn i Norge og fine varer. Jeg var veldig fornøyd med både service, forsendelse og varene jeg kjøpte (lamperinger).! Jeg kommer sikkert til å handle der igjen!
Tusen takk for en veldig fin butikk!
Altid en fornøjelse at handle med Exotictrade
Hurtig og god betjening. Massevis af spændende og unikke varer!
Super service og hurtig levering!
Fine varer, personlig henvendelse ved en enkelt udsolgt vare og hurtig levering. God oplevelse!
Dejlig oplevelse.
Jeg har en drømmefanger til at hænge over min seng - den er vældig dekorativ, jeg har købt den på en dejlig udenlandsrejse og så har den hjulpet mig af med nogle til tider voldsomme mareridt.
Mit ældste barnebarn, en skøn og eftertænksom fyr på 6 år, er vældig interesseret i mormors drømmefanger og er helt sikker på, at hvis han nu også havde sådan en, ku' man jo godt se noget i fjernsynet, som var lidt uhyggeligt..."og mor, jeg tror, at mormor giver mig en drømmefanger en dag"
Ja, så måtte jeg jo prøve at finde et sødt og fint ophæng til knægten og det gik nemt...gik på nettet, søgte efter en drømmefanger og jeg faldt for "Exotictrade" og deres indbydende hjemmeside...kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds med det bekendskab og vil bruge dem igen, hvis jeg skal bruge nogle af den slags varer. De får min bedste anbefaling.
Perfekt!!
Har handlet hos exotictrade flere gange, og hver gang er jeg 100% tilfreds. Forbløffende hurtig levering, super kvalitet, og en aldeles fornuftig pris! Kan klart anbefales, Exotictrade skuffer aldrig.
Hurtig levering, god service og fine varer
Jeg bestilte en aromalampe, som var i stykker da jeg åbnede pakken. Det tog kun et par timer fra jeg sendte mail med billeder til jeg fik svaret og om få dage var en ny lampe i mine hænder! :)
Super hurtig levering og lækre produkter
Exotictrade kan varmt anbefales. Firmaet har et godt udvalg af lækre produkter. Ekspedition og levering kunne ikke foregå hurtigere.
Oversteg totalt mine forveninger
Der gik næsten ingen tid fra at jeg havde bestilt mine æteriske olier til at de var leveret!! Dejlig nemt og hurtigt... OG billigt!!!
Her køber jeg gerne igen!
perfekt
super godt, hurtig levering, vil bestemt handle der igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.