Englestreger Bewertungen

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Kinderspielzeuggeschäft
  4. Spielwarengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Englestreger.dk har salg af nyt børnetøj og legetøj i vores online netshop. Se det flotte udvalg af børnetøj og legetøj online. Vi har billig og hurtig fragt på børnetøj og legetøj til de søde børn.

Mangelhaft

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hov, hvor blev kundeservicen af?

Jeg er utrolig skuffet over håndtering af min order hos Englestreger.dk!

Jeg bliver anbefalet at kigge på deres lille butik, da de har en babypakke ved køb for 200 kr. På deres hjemmeside står er: "Bonusinfo: Babypakken er en samling af varer fra egne og eksterne leverandører."

Mine forventninger er derfor allerede lidt høj, da man kræver et min. beløb for at få udleveret pakken. Jeg finder derfor 3 ting for 204 kr og afgiver min bestilling - pakken kommer da også hurtigt, men herefter går det ned af bakke.

Da jeg åbner pakken ser jeg at der mangler 1 af de bestilte ting (snurretop) og babypakken består af: 2 x folder, prøve på Neutral vaskepulver og Biotex, sut (noget stor), müsli, tandpasta, 2 x miniklude i mikrofibre, en Hummel nøglesnor til rundt om halsen og ét par strømper - med undtagelse af strømperne er alt andet gratis PRØVER stort set ikke brugbart til en nyfødt baby. Ja jeg var meget skuffet og synes ikke det lever op til deres bonusinfo fre hjemmesiden, men det er jo hvad det er.....

Der hvor det for alvor bliver grotesk for mig er at jeg sender en mail til dem, hvor jeg skriver den omtalte snurretop til ca. 15 kr mangler i pakken - svaret jeg får er følgende:

"Har talt med min kollega som har pakket ordren og hun ved med sikkerhed den var i pakken da den blev sendt afsted. Pakken havde vel ikke været åbent? Måske den har puttet sig."

Jeg skriver tilbage, at pakken ikke har været åbnet og den altså ikke er der på trods af hendes kollegas gode hukommelse. Herpå får jeg intet svar!!!! Helt utrolig dårlig service og hvorfor skulle man lyve om en snurretop til 15 kr?? Jeg kommer aldrig til at købe noget fra dem igen eller anbefale dem til andre - min pakke er også returneret og er spændt på om jeg nu får pengene retur!

Det skal siges, at mine penge blev refunderet!

21. April 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt et par lækre molo trøjer som jeg havde søgt efter og ikke kunne finde andre steder.
Rigtig mange fine ting på shoppen, og hurtig levering.
Havde lidt problemer med nogle lys jeg havde bestilt, men det blev løst til UG :)
Bestemt en forretning der går op i kundeservice og glade kunder.
Kan varmt anbefale dem.

22. Mai 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig forretningsdrivelse

Jeg fik en Hummel onepiece dragt til vores lille pige, i størrelse 68.

Det viste sig, da hun fik den på, at den aldrig har kunne side godt på et barn. Vores datter bruger str. 62 og er alt for lille til den Hummel onepiece, men alligevel er hullet til hovedet allerede så lille, at hendes mund og øjne ikke kan være frie samtidig.

Englestreger kontakter Hummel, men da de ikke anerkender problemet, vil butikken intet gøre. Der har en butik bare et ansvar, når man sælger et produkt, der er fuldstændig ubrugeligt. Da jeg siger til dem, at de nok ikke bør sælge resten, får jeg beskeden at det er de nød til, når nu Hummel ikke vil tage dem retur. Derfor kan man nok ikke rigtig stole på, at købte varer fra Englestreger, reelt kan bruges?

I mine øjne er det meget dårlig forretningssans.

13. Oktober 2014

Fantastisk!

Hurtig forsendelse og rigtig gode give-aways til min lille dreng. Oven i købet en fantastisk pris på det sengesæt, vi har ønsket os, som jeg absolut ikke har set andre steder. Varme anbefalinger!

18. Juni 2013

Alt ok

Har handlet her før og alt ok. Dog havde jeg ne trøje der skulle byttes (egen fejl) og måtte af med både returporto og ny porto for det tørjen skulle byttes til, så det var en dyr porto omgang men ellers lækre varer:)

29. November 2011

Lækkert!

Jeg er super tilfreds med min ordre fra Englestreger. Jeg bestilte en søndag og modtog alle varerne + den lækre ekstra-gave on tirsdagen. Rigtig godt!

31. August 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fin lille butik

Ikke så stort udvalg men sådan er det tit med de små gode butikker. :-) Der var dog noget jeg faldt for og så fik man en masse lækkert gratis med til ungen hvis man købte for over 200 kr. STORT pluds, herlige ting. En enkelt bestilt ting manglede og jeg blev spurgt om jeg ville have en andne størelse og fik det uden problemer, leveringen gik liiidt langsom så derfor kun de 4 stjerner men jeg handler gerne der igen. :-)

21. August 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr