Unternehmen hat geantwortet
Venlig og kompetent hjælp til at få ændret e-mail fra TDC-mail, som har haft "SYSTEMARBEJDE" i mere end 3 uger, så det har været umuligt at komme i kontakt med mit adressekartotek. Gad vide, hvor mang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter at jeg har indgået aftale med Energinord, ser jeg hen til ,at blive overført til jer. Jeg har kun positive ting at sige, og håber selvfølgelig, at det vil fortsætte.
Unternehmen hat geantwortet
Der skete en fejl ved min første overflytning fra gammelt elselskab. Den fik de hurtigt rettet med tilbagevirkende kraft. Super god kundeservice.
Unternehmen hat geantwortet
BEMÆRK! EnergiMidt, HEF og Energinord er fusioneret - nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk Energinord er et 100 % nordjysk energiselskab – og det er vi stolte af. Det betyder, at vi er nærværende, og at du altid kan regne med god service og ærlig snak. Vi taler nemlig et sprog, du forstår. Og vi ved også godt, at nordjyder altid læser det med småt. Klik forbi energinord.dk og har du flere spørgsmål, sidder vi klar på tlf. 7015 1670 til at besvare dine spørgsmål og fortælle, hvad du får ud af at skifte til os.
Over Bækken 6, 9000, Aalborg
Jeg fik en rigtig positiv hjælp... der var ikke noget at sætte en finger på..

Antwort von Energinord
Fik ordnet mine klage punkter til fuld tilfredshed.

Antwort von Energinord
Fik et godt svar, selv om det ikke var lige til

Telefonbehandlingen var i top
Med forklaringer

Antwort von Energinord
Ringede med et spørgsmål og fik et godt råd med på vejen, der sparer mig for ca kr 400-. i kvartalet.

Antwort von Energinord
Fik det jeg kom for og lidt mere, meget rar at tale med og en der vidste noget om det han havde med at gøre.

Antwort von Energinord
Fik svar på alle min spørgsmål.
Og en hurtig og klar expedition..

Antwort von Energinord
Det var en rigtig god oplevelse

Antwort von Energinord
Strømmen forsvandt i vort sommerhus. Energinord henviste til netselskabet hvor en meget flink medarbejder kunne fortælle at et skab var påkørt og 6 huse var uden strøm. Reparationen var i gang og forventedes afsluttet i løbet af en god times tid.
Strømmen kom tilbage - men forsvandt igen - jeg kontaktede atter netselskabet men en ganske anden medarbejder. Han kunne ikke fortælle om strømmen var tilbage, ville ej heller kikke efter - kun sige at hvis det ikke virkede, var det NOK HFI_relæet. Forsøgte at forklare ham, at det da ville være ret tåbeligt at få nogen fra Aalborg til at køre til Nørlev, hvis der slet ikke var strøm på systemet.
Han sluttede af med at sige, at han ville ringe tilbage - det venter jeg stadig på - 5 dage efter jeg talte med ham.
Så netselskabet er dumpet!!
Ole Frederiksen

Antwort von Energinord
Har aldrig fået så dårligt service. Bliver ved med at få rgening selv om jeg har ringet til dem 2 gange og bliver bekræftet i at det er en fejl og skal se væk fra de regninger og skal smide dem ud, men hvad sker der så efter 3 mdr. efter den anden samtale med dem, så kommer der en ny rykker .Er meget træt af blive truet med det en og det andet.
Svend Aage Truelsen

Antwort von Energinord
Har ikke noget dårligt og sige om einii 👏

Antwort von Energinord
Jeg har fået super god service, også selv der har været meget travlt hos dem. Hurtig hjælp med flytning fra anden leverandør, og meget hjælpsomme og hurtige medarbejdere

Antwort von Energinord
Hver gang jeg ringer til jeres kundeservice for at stiller et spørgsmål, svarer i noget helt tredje.
1: jeres medarbejder er som robotter der læser op fra deres formular uden at kunne besvare kundens spørgsmål , de snakker kun om det de er oplært i?
2: Hvad med at give jeres kundeservice nogle kompetencer igennem deres oplæringsforløb, såsom at kunne lytte til kunden og give et svar, uden at blive til en robot der læser op fra et skærm.
3: Desuden er det enorm vigtigt at jeres medarbejder ikke smækker røret på, bare fordi man som kunde skaber sig !!!
4: I har sendt den samme regning ud til mig 2-3 gange imens i rent faktisk kræver en helt tredje.
Hvordan skal jeg betale en regning som jeg engang kan huske i har sendt mig?
Når jeg så ringer til jer, bliver i helt forbavset og udtrykker jer så uprofessionelt!!
Nederen kundeservice , jeg kan på ingen måder anbefale jer til nogen som helst.

Antwort von Energinord
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.