JEG VIL ADVARE MOD AT HANDLE MED E-SCARF. MINE VARER BLEV SENDT FORKERT,ISTEDET FOR HJEMLEVERING SENDTE DE VARENE TIL PAKKESHOP. DE BLEV HEREFTER RETURNERET TIL FIRMAET,DA JEG KKE HAR MULIGHED FOR A... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Svarer ikke mail og telefon. Har prøvet at returnere et fejlkøb - og pakken blev returneret uåbnet. Baseret på de andre anmeldelser tør jeg vel heller ikke returnere varen, når der er risiko for aldri... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Forny din stil med et tørklæde. Hos e-scarf finder du et kæmpe udvalg med mærker som Erfurt, Codello, Maya og Dixie. Du finder også tørklæder som pashmina, partisaner, tern, silketørklæder og bandana
Dalbugten 71, 2730, Herlev, Dänemark
- +45 40647530
- kundeservice@e-scarf.dk
- www.e-scarf.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Modtog ikke alle de tørklæder jeg bestilte
Bestilte tre tørklæder. Modtog kun to. Forsøgte at klage via telefon (numret virker ikke), mail (den blev aldrig besvaret) og kontakformularen på deres hjemmeside (ingen reaktion). Må advare andre mod at købe i denne e-butik.
Dårlig kundeservice
Svarer ikke mail og telefon. Har prøvet at returnere et fejlkøb - og pakken blev returneret uåbnet. Baseret på de andre anmeldelser tør jeg vel heller ikke returnere varen, når der er risiko for aldrig at se pengene.
Jeg købte to bandanaer og modtagede én
Jeg købte to bandanaer og modtagede én, de svarer ikke på deres beskeder!
Mega dårlig kundeservice.
Svarer ikke på mails, og det telefon nr, de har på deres hjemmeside kan man ikke ringe til.
Venter stadig på min pakke på snart 8. Dagen , trods levering er 2-5 dage. og jeg ved ikke hvornår eller om jeg overhovedet nogensinde får den. Mega træls det skal være på den måde og at de ikke engang kan svare på en mail …
Svarer ikke på mails og trækker tilbagebetaling i langdrag
Lad være med at handle hos e-scarf hvis du vil have kundeservice! Ejerne lader ikke til at have interesse for at drive webshop.
Følgende er en tidslinje over min oplevelse med webshoppen:
Bestiller et halstørklæde 8/10 – det afsendes 9/9 – og er klar til afhentning i pakkeshop 10/9. Så 1 stjerne for det.
18/9 (lør) – Jeg skriver pr. mail at jeg ønsker at reklamere over produktet, da der er fejl på, og jeg derfor ikke skal betale returfragt, som man ellers skal hvis købet er fortrudt.
21/9 (tirs) – jeg har ikke fået svar så ringer til nummeret som er opgivet på siden (50 99 05 00) men nummeret eksisterer ikke. (Det oplyste jeg også om i dette opkald med det er stadig ikke rettet 11/10).
Dog dukker der et andet nummer op i googles søgeresultater efter en annonce (40 64 75 30), så det prøver jeg. Den bliver taget af ”Martin”, så jeg spørger om det er e-scarf jeg har fået fat på, og det er det. Jeg bliver så vejledt i at bestille et gratis returlabel via hans anden hjemmeside dahlcopenhagen.dk hvilket jeg gør.
22/9 (ons) – Jeg indleverer pakken i pakkeshop.
26/9 (søn) – Pakke afhentes i pakkeshop af e-scarf/Martin.
1/10 (fre) – Pengene er ikke dukket op så jeg ringer blot for at følge op. De forskellige tlf. numre har bekymret mig, så jeg tør ikke bare vente og se. Jeg får at vide at Martin har ”trykket på refunderingsknappen” samme dag som han hentede pakken.
5/10 – 9 dage efter at refunderingen skulle være sat i gang har jeg stadig ikke modtaget nogle penge. Jeg tjekker med min bank, som har mulighed for at se om der er nogle penge der er sat til at skulle ind på kontoen, hvilket der ikke er.
Nu er jeg der hvor jeg helst gerne vil have det jeg får at vide på skrift, så jeg skriver en mail til dem hvor jeg fortæller at jeg synes det er mærkeligt at det tager så lang tid, fra refunderingen angiveligt skulle være sat i gang, til pengene er tilbage på min konto. Mailen sender jeg både til e-scarf, dahl copenhagen og en mail der fremgår i cvr registeret. Denne mail får jeg heller intet svar på.
7/10 (tors) – Mail hjælper tydeligvis ikke, så nu ringer jeg igen, for at gøre opmærksom på at de 14 dage de har til at refundere pengene snart overskrides. Martin siger igen at han jo har trykket på knappen den 26/9 og at pengene jo må være på vej.
Dette opkald finder sted kl. 15.11 og kl. 20.20 dukker der en kreditnota op i min inbakke.
I dag 11/10 stod pengene på min konto, så bortset fra en mega dårlig oplevelse er der ingen skade sket.
Så hvis du ønsker den mindste form for kundeservice, så hold dig langt væk herfra. Ejeren/ejerne er tydeligvis ikke interesseret i at drive webshop, men har forhåbentlig andre måde at tjene deres penge på!
.. og så har jeg ikke engang været inde på at der på hjemmesiden står forskellige fragtpriser for samme vare og at de forhåndsafkrydser tilmelding til deres nyhedsbrev, selvom dette er stik imod spamforbuddet i markedsføringsloven.
Hurtig ekspedition
Købte et tørklæde forleden, ringede til kundeservice for at spørgsmål, god betjening. Varen kom lynhurtigt.
Ganske vist var der noget bøvl med…
Ganske vist var der noget bøvl med leveringen af min pakke, og det er jo noget ged, hvis man sidder og venter med længsel på den. Men så havde jeg jo nok på den anden side selv efterspurgt den lidt tidligere, og så var det jo også primært er DAO’s fejl. Men ved den lejlighed erfarede jeg, at E-scarf er meget lette at komme i kontakt med, og man får den service, men har brug for. Jeg vil gerne give mine gode anbefalinger her
De stjæler dine penge
De stjæler dine penge. Fup fup fup. Jeg bestilte et tørklæde, som jeg sendte retur. Det er halvanden måned siden. Trods jeg kan se på trackingen at den er nået frem til firmaet for længst, er ordren ikke blevet behandlet. Jeg har mailet til dem 5 gange, og får absolut ingen respons tilbage. Vanvittig dårlig service. Jeg tror ikke jeg ser skyggen af mine penge igen. Jeg kan IKKE anbefale andre at handle dette sted.
Super hurtig levering
Super hurtig levering - og ingen problemer undervejs, alt funkede :-)
Bestilte nogle fjer og fik dem hurtigt…
Bestilte nogle fjer og fik dem hurtigt med posten, god oplevelse med - E-scarf
Har ikke fået min vare!
Der står 2-5 dages levering. Der er nå gået 8 dage og har stadig ikke fået det. Jeg har skrevet til kundeservice for 5 dage siden for at høre i omkring status på min ordre. Den er der ikke blevet svaret på. Mega dårlig service, køb herfra frarådes
Good products on good time :)
FUP!
Bestilte en tørklæde for 7 dage siden. Har ikke modtaget den endnu . Har sendt 2 emails til kundeservice uden svar . Fup!

Antwort von e-scarf
JEG VIL ADVARE MOD AT HANDLE MED…
JEG VIL ADVARE MOD AT HANDLE MED E-SCARF.
MINE VARER BLEV SENDT FORKERT,ISTEDET FOR HJEMLEVERING SENDTE DE VARENE TIL PAKKESHOP. DE BLEV HEREFTER RETURNERET TIL FIRMAET,DA JEG KKE HAR MULIGHED FOR AT AFHENTE.
FRA DEN 3.AUGUST TIL 2.SEPTEMBER INGEN SVAR PÅ MAILS,DEN 2,SEPTEMBER SKRIVER EN BO LYHNE ANDERSEN FRA FIRMAET AT PENGENE ER OVERFØRT TIL MIN KONTO OG HAN BEKLAGER FORLØBET ------DER ER D.D. DEN 12.SEPTEMBER IKKE MOTAGET EN KRONE --SÅ KØB IKKE NOGET HER.

Antwort von e-scarf
Ingen Email, intet svar og forkert produkt
Min første oplevelse på E-scarf.dk resulterede i at jeg først og fremmest aldrig fik Emailen om ordrebekræftelsen. Dernæst fik jeg aldrig et svar tilbage efter at ha' skrevet ind til dem, og sidst men ikke mindst fik jeg et andet produkt end hvad jeg havde bestilt! Kan klart anbefale IKKE at handle online over her!
Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering. Dejligt med en virksomhed som løbende opdatere over SMS. Jeg bestilte mandag og fik pakken torsdag. Produktet er som forventet og jeg er meget tilfreds - kan varmt anbefale!
Fik min varer dagen efter
Fik min varer dagen efter, efter samtale med Helle, der var super kundevenlig Kan kun anbefale e-scarf... Hilsen Anette
Siden 5.7 har jeg haft et problem et …
Siden 5.7 har jeg haft et problem et tørklæde der ikke nåede frem til mig. Jeg kan se det er indleveret hos DAO 10.7, men beløbet er trukket på min konto 5.7. Efter en masse skriver frem og tilbage, skyldes det en chauffør der ikke have scannnet pakkerne ind? Jeg ønske nu at få beløbet retur. Da begivenden hvor jeg skulle bruge tørklædet var overståetMen blev overtalt til at få et nyt tørklæde tilsend. Men det var ikke den farve som var vist på billedet, jeg melder jeg ønsker at returnere, og sælger mener dog nu jeg har haft så megte bøvl at jeg kan få en returlabel. Der har været meget skriver frem og tilbage, både med DAO og E-scaf, samt sværet ved at få kontakt med indehaver.
Returpakken når frem 19.7 hvad jeg meddeler butikesindehaver at jeg ved, hvorefter jeg bliver bedt om at sende mine konto oplysning. Men de er i pakken som du jo har bedt om siger jeg. Indehaver er på ferie, men komme hjem mandag 24.7 og vil overføre beløbet. Jeg sender kontooplysninger engang, til så skulle der ikke være flere forhindringer, meddeler jeg til indehaver.
Men jeg har stadig ikke modtaget beløbet. Jeg kontakter igen indehaver, om det manglende beløb i går tirsdag og at jeg vil kontakte min bank i dag. Sent i aftes modtag jeg en mail fra indehaver om jeg ville kontakte min bank Idag, da beløbet sørme er over ført, det skal undersøges. Min fornemmelse siger med med det forløb, at de penge ikke er overført. Jeg har kontaktet banken, der er ikke overført nogle penge. Man må jo ikke hæve penge på kundes konto, før man sender leveringen. Det er et stor forhindringsløb, med pakker levering og retur og at få beløb returneret. Utroligt så meget kan få forkert med en kundelevering. Det æder ens tid, så hvis det er det man vil risikere kan man godt handle hos E-scarf. Men jeg vil fraråde det.
Ja nu kommer der sikker flere mærkelige forklaringer. Det eneste der ee gået hurtig i sagen er at få hævet beløbet på min konto, at få en aftale med mig om en ny levering og at sende en returlabel.

Antwort von e-scarf
God Og Hurtig levering Jeg anbefaler …
God Og Hurtig levering Jeg anbefaler E-scarf jeg fik min vare på ca 4dage
jeg synes det er hurtig levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.