E-forsikringer A/S

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er tilfreds med forsikringen, det det er den billigste kaskoforsikring, jeg har fundet på markedet. Noge andet er jeres sagsbehandling! Dag jeg havde tegnet forsikringen, blev jeg telefon... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har to katte forsikret hos ETU, og den ene af mine katte har været langvarigt syg, dog uden meget store regninger, de har max været på 2000kr. Jeg får så, ud af det blå, hævet selvrisikoen til D... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde for nyligt en vandskade i kælderen. Der var gået hul på et kloakrør, så opgangens kælderrum stod i 35 cm. kloakvand. Der blev sat seddel op fra bestyrelsen at vi ikke måtte gå i kæld... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg var nu meget tilfreds da jeg brugte e-forsikringer til min bil og dvs. men jeg skiftet da jeg købte helt ny op sagde alle min forsikringer. glemte dog hunde forsikringer sidste år betalte den o... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Moderne forsikringsagentur, der konstant stræber efter at tilbyde dig markedets bedste service - med gode forsikringer til en fornuftig pris.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik fordoblet selvrisiko på begge mine katte

Jeg får så, ud af det blå, hævet selvrisikoen til DET DOBBELTE på BEGGE mine katte, på trods af, at min anden kat ikke har været syg. Synes det er ret groft, har ellers været glad for ETU indtil nu, men må finde en anden forsikring til mine katte.

20. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imponerende kundeservice + God service ved skade.

Har gentegnet mine forsikringer hos E-forsikringer.dk efter jeg egentlig var på vej væk. Lidt kommunikationsbøvl på kontoret gjorde at jeg ikke blev kontaktet ifm. nyt tilbud. Det kunne to andre selskaber. Det blev der dog taget hånd om, med superflot kundeservice. De har mennesker siddende på kontoret, og mennesker fejler alle steder. Kvaliteten måles på hvordan de agerer når de skal udbedre fejlen.

Har haft brug for skadesdækning én gang siden jeg tegnede mine forsikringer for 3 år siden. Fik besked på at køre til mit normale autoværksted for at få bilen vurderet af taksator. Dernæst blev jeg kontaktet af værkstedet da de havde dele på lager og under en uge fra skaden var min bil klar igen. Ingen præmiestigning eller på anden måde forringede vilkår på trods af at mine forsikringer var forholdsvis nye.

Sidst men ikke mindst skal der lyde ros til Mikael Berglund som jeg har talt med. Ikke så meget pis. Bare forsikring i øjenhøjde til en ordentlig pris.

13. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prismatch fra Etu på tilbud med fordelsaftale fra andet forsikringsselskab

Har været kunde hos ETU i flere år og altid fået en suveræn service. I forbindelse med jobskifte kunne vi opnå en fordelsaftale med et andet forsikringsselskab. Vi fik et tilbud fra dette selskab.
Priserne i tilbuddet var på niveau med dem vi allerede havde hos ETU med undtagelse af en enkelt forsikring, hvor der var en væsentlig forskel. Vi tog fat i ETU og fik dem til at kigge på vores forsikring og det modtagne tilbud. De valgte at prismatche prisen for denne forsikring. Super service.

Nu har vi opnået en billigere pris på vores forsikring og vi har bibeholdt den gode service, som vi hidtil altid har fået af ETU.

Kan kun anbefale ETU.

20. August 2014

Meget hjælpsomme og smidige

Jeg skulle have ny forsikring, primært pga. min specialbil. jeg fik forsikring ved ETU. Tilbud og endelig pris stemmer fint overens.
Har været så uheldig for første gang at skulle bruge min forsikring pga. rørbrud. Dette blev behandlet hurtigt og effektivt, uden nogenproblemer.

7. Juli 2014

Super

Siden første kontakt til E-forsikringer, har det altid været den samme person, jeg har haft kontakt til og har der været nogle ændringer, er de blevet gennemført, næsten fra dag til dag. Ved skift af bil, skulle det nye registreringsnummer bare oplyses og så blev den forsikring lavet på samme vilkår som den gamle, uden at man behøvede at oplyse andre ting, end det gamle registreringsnummer, så det kunne ikke være bedre

20. Juni 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ind til nu ok.

Syntes ind til videre, at det har været ok, men ved ikke hvordan det er, hvis uheldet er ude.☺

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tingene er lige som de skal være. !

Jeg arbejder til hverdag selv med produkter som kræver god viden, men også et service niveau som skal være i top klasse over for mine kunder. Derfor da jeg skulle finde forsikring til min og ulykke m.m. gennemgik jeg de forskellige selvskaber på marked.
E-Forsikring kan forklare og hjælpe 120% når man har brug for det, samt vente tid m.m. er minimal i forhold til alle andre selvskaber. Jeg betaler gerne lidt ekstra for mine forsikringer, hvis jeg til gengæld ved at service m.m. er iorden. og det er det her. ! så 5 ud af 5 her fra. mvh. Voight.

Bedst til prisen !

God service i tlf. Nem og overskuelig overlap. Regninger delt op for overblik. Kan ikke udtale mig om skadebehandling endnu. Klart bedst til prisen for unge mennesker med dyre biler !

Fik super god betjening

Jeg har hjulpet min søn, som har kognitive problemer, med at flytte sine forsikringer til ETU.
Desværre kom min søn til at lave kage i det, og der opstod nogle problemer, som jeg fik udredt med hjælp fra en meget sød og tålmodig medarbejder.
Mage til samarbejdsvilje og tålmodighed, har jeg aldrig mødt hos andre forsikringsselskaber. Jeg fik en behandling til 13+ på 13-skalaen, og det var en stor lettelse og tryghed at, jeg kunne komme i kontakt med den samme medarbejder hver gang. Mange tak fra moren:)

10. Februar 2014

Superforsikring

Det er godt man har E-forsikring, meget prisvenlig, super service, hurtig tilbagemelding, når skaden er sket, jeg føler mig godt behandlet, så her bliver jeg.

16. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dårlig salgs afdeling - Kan ikke leve op til det de lover

Det er satme skidt når man altid har ETU/E-forsikringer siden man blev 18, at man så lige pludselig ikke kan stole på deres salgs afdeling.

Får lavet en pris tjek på en bil som min søsters, da jeg overvejede at købe en som denne, og har i forvejen en bil som jeg står til at være bruger af. Ringer ind for at forhøre mig om prisen af den årsag den har 136 heste kræfter, og får et godt tilbud hvis jeg vælger at tegne en ulykkes forsikring oven i.

Ender med at skrive tilbage til sælger, et par uger senere hvor jeg så vælger at købe en bil, ender med at købe en som har lidt mindre heste kræfter, og gør sælger opmærksom på jeg lige har købt en ny bil, som skal forsikrings igennem ETU/E-forsikringer, hvor jeg tidligere har haft bil og betaler til en i forvejen, samt jeg gerne vil tegne den ulykkes forsikring oveni, så jeg kan benytte mig af det gode tilbud jeg fik tilsendt tidligere.

Får af vide, dette intet problem er, samt at den blot har 115 heste kræfter og træk - og ikke 136 heste kræfter ikke gør noget for præmien, dette har jeg på en mail og på skrift fra sælgeren.

Sælgeren sender mig nogen papirer jeg skal udfylde, det får jeg så godt - og sender tilbage med en besked om at tjekke disse papirer en ekstra gang, da jeg ikke har police nummer og lign fra GF forsikring, da jeg blot skulle omregisterer bilen da den blev købt, og den ikke ville acceptere ETU/E-forsikringer.

Sælgeren af gjort opmærksom på op til flere gange både telefonisk og på skrift, at det var en bil jeg skulle ud og købe, og nu prøver at løbe fra tilbudet med at der ikke kan indhentes noget kørsel fra GF forsikring, og vi har misforstået hinanden, som nu koster mig mere end 3000 kr.

Han har yderligere hele tiden siddet med min papirer på min Passat, men siger at tilbudet ikke stemmer overens da jeg ikke har 6 års skadefri kørsel som der er nedskrevet i tilbudet, men hvor har han fået dette i hovedet af de mange gange jeg har taget kontakt til ETU/E-forsikringer - for det første ved et pris tjek, og senere ved køb af den nye bil? Jeg er 22 år, men kender ikke jeres regler men 6 års skadefri kørsel bliver lidt svært uanset hvad så der er ikke meget at misforstå, regner blot med det tilbud jeg har fået af jeres sælger passer overens, da jeg har svaret på alle hans spørgsmål som han skulle bruge af oplysninger, og yderligere skriftligt er han bedt om at tjekke at de stemmer inden han sendte dem til oprettelse...

Det er en ommer, og næste skridt må blive en direktionsklage med henblik på at klage til forbrugerrådet og ankenævnet. Ærgerligt man skal spilde tid på dette, da jeg ellers har været en rigtig tilfreds kunde både mig og min søster og altid anbefalet jer til andre.

**************************************

Update - Er blevet kontaktet af Tim som er salgschef og sagen er blevet håndteret, vælger derfor efter god service fra hans side af ændre til 5 stjerner.

ETU forsikring vælger at lave op til sine gode standard, og der er fundet en løsning på sagen. Mange tak for hjælpen og samtalen til Tim som er salgschef i E-forsikringer/ETU.

Tak for hjælpen også til dig Eilif Nørgaard, for at sikre sig at der blev taget hånd om sagen, og der nu er fundet en løsning på problemet!

God jul og godt Nytår til både dig og Tim.

8. Dezember 2013
E-forsikringer A/S-Logo

Antwort von E-forsikringer A/S

Hej Nicklas,

Selvfølgelig skal vi leve op til det, vi lover. Noget er gået galt i denne sag og det skal vi finde en løsning på.

Du bliver kontaktet af salgschef Tim Rønne Hylleberg.

Eilif Nørgaard, adm. direktør, eilif@e-forsikringer.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min anbefaling og ros skal 100 % placeres på Mikael Berglund , han er super til at opfylde de krav jeg har , og han svare gerne på mails i ferier og barsel , det får mig til føle mig som en kunde E-forsikringer værdsætter.
Det eneste minus hvis der skal være noget , er at jeg kan mærke på de priser jeg får af E-forsikringer nogle gange, ikke kan komme helt der ned hvor både jeg og Mikael måske gerne ville have dem , grundet at ETU forsikirng har sidste ord.
Men så er Mikael ikke bleg for at finde en anden god løsning.
Jeg har personligt anbefalet 4 kunder direkte til Mikael og gør det gerne igen.

28. November 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr