De vader van een goede vriendin van mij was overleden. ik heb 2 dagen na de begrafenis een mooi zomerboeket laten bezorgen bij haar als troost namens al de vriendinnen van vroeger van haar. (Waar i... Mehr ansehen
Het was een leuke ballon, met adequate levering. Echter binnen enkele dagen hing hij op de grond, en daarvoor vond ik een en ander toch wel te duur.
Beetje late reactie, maar ik heb voor mijn vriendin tijdens Valentijnsdag echt een waanzinnig boeket bloemen laten bezorgen. Normaal zijn de prijzen tijdens deze commerciele dag altijd erg hoog, maar... Mehr ansehen
Ik vind Droomboeket.nl gewoon een van de beste online bloemen-leveranciers in Nederland! Ze zijn altijd goed telefonisch bereikbaar, hebben goed advies en keveren sublieme medewerking bij aparte... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Droomboeket.nl verstuurt uw bloemen en boeketten door heel Nederland. Dagelijks veilingvers met toevoeging van wijn, champagne, knuffels en bonbons.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Geweldig!
De vader van een goede vriendin van mij was overleden.
ik heb 2 dagen na de begrafenis een mooi zomerboeket laten bezorgen bij haar als troost namens al de vriendinnen van vroeger van haar. (Waar ik dus ook bijhoor)
Ze was blij verrast, het bezorgen is prima gegaan en het boeket was ook een groot succes!!
Leuke ballon, maar binnen enkele dagen slap
Goede zaak
De vorige keren was de bezorging en de service geweldig.
Ook de bezorging was prachtig en met zorg gedaan.
Prima service
Na een wat lastige start is uitendelijk een super boeket geleverd! Prima afgehandeld door droomboeket!
een mooie bedoeing van uiten
zo toont men rspect voor elkaar en liefde met elkaar
Altijd mooie boeketten voor een leuke prijs!
Verzending naar binnen- of buitenland, ik krijg steeds heel leuke complimenten van de ontvangers; ik beveel Droomboeket.nl graag aan!
hele goede kwaliteit en service.
prachtige boeketten, gemakkelijk om te bestellen, niet te duur.
Ik heb al vaker bij droomboeket besteld, ben er zeer tevreden over.
mooi, voordelig en snel
ruime keus, redelijke prijzen, een aanrader om iemand blij te maken met een boeketje
Het kon niet beter!!!!
ik kon niet persoonlijk bij mijn vader(75j) zijn op. Vaderdag, daarom via -Droomboeket- zijn lievelingsbloemen gestuurd. Hij was er zeer blij mee
en zeer ontroerd .Ook de wijze waarop het verpakt was ,was perfect.
Hij blij dus ik ook blij!
Uitstekende kwaliteit en service
Prachtige boeketten en enkele (zeer) goede wijnen. Bezorging zoals afgesproken: op tijd. Redelijke prijzen. En heb je een keer een probleempje, dan is aftersales/klantenservice zeer snel en correct.
Droomboeket mijn keus om iemand ontzettend blij te maken!
Aan iedereen aan te bevelen, heel erg tevereden!
Slaag elke keer weer, zonder veel moeite altijd een mooi boeket!
Grote keuze van leuke kado's.
makkelijk, snel en kwaliteit.
het bestellen gaat snel en makkelijk. Ook uit het buitenland.
De boeketten zijn prachtig samengesteld!
Ik ben heel erg tevreden over Droomboeket, prachtige bloemen, zeer goeie kwaliteit en de verpakking is echt heel mooi!! Complimenten hoor!!!
Helemaal Top
De bestelling werd door omstandigheden pas 2 dagen na bezorging geopend, maar de tulpen zagen er nog perfect uit en hebben nog ruim een week gestaan. Helemaal top!
het was perfect
Het was een cadeau voor mijn dochter.
Zij was er weg van,dus het was geslaagd.
ik zou het de volgende keer weer doen
De beste manier om in contact te blijven met familie en ze blij maken van verweg of dichtbij
Prachtig boeket met uitstekende bezorging .Beter kan niet.
gewoon super voor herhaling vatbaar.
de bestelling was perfect de bediening was perfect,ik zal in de toekomst nog gebruik maken van droomboeket Nederland.
Prachtige boeketten
Een fijne site met veel mooie boeketten tegen veel verschillende prijzen, van voordelige tot hele luxe boeketten. ik bestel er regelmatig en vind elke keer weer een ander leuk boeket!
goede kwaliteit voor gunstige prijs
had een boeket naar mijn moeder gestuurd, is bezorgd op het gevraagde tijdstip met goede kwaliteit bloemen voor een gunstige prijs. zeker aan te bevelen
Prachtig boeket/chocolade pakket en snel bezorgt
Heb een combinatie van een boeket en een chocolade pakket besteld en die zijn heel snel bezorgt. De bloemen zien er heel mooi uit en het chocolade pakket is heel erg lekker. Zou de volgende keer weer bij hun bestellen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.