Jeg havde mistet mit dykker certifikat. Super nemt at bestille et nyt på Danish Divers hjemmeside, og hurtig levering med post.
Ved valg af produkter blev der ydet en super god service både pr. telefon og email. Selve købsprocessen forløb uden problemer, og varerne blev leveret dagen efter bestillingen. Da der viste sig... Mehr ansehen
Jeg købte et undervandshus fra Ikelite til et Canon S90. Alt var perfekt, og forsendelse virkede som det skulle. De spørgsmål jeg havde blevet hurtigt besvaret. Jeg savnede dog en afsendelses ma... Mehr ansehen
Handler man hos Danishdivers får man den varer man bestiller, her er ikke noget slinger i valsen. Varen bliver leveret til døren og kan følges hele vejen. Prisen er i orden, og i mit tilfælde... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DANISH DIVERS sælger udstyr til undervandsfotografering samt relevante dykkegadgets. Vi gør alt hvad vi kan for at levere den bedst tænkelige kundeservice, så du får en god oplevelse ved at handle hos os. Husk at du altid er velkommen til at ringe til os, eller skrive en mail. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig :)
Vandmanden 16A, 9200, Aalborg SV
- 3689 4100
- shop@danishdivers.com
- www.danishdivers.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Raskt og greit
Varen ble levert raskt. Godt pakket.
God service og hurtig ekspedition
Hurtigt og kvikt.
Let bestilling og lynhurtig levering i postkassen, så bliver det ikke lettere.
Modtagelse af vare
Min vare var lidt langsom om at komme ud af døren.
(Men det var en mindre menneskelige fejl)
(vi taler halvanden uge, så kommer an på temperament?)
Men når det så er sagt, så var servicen i orden hos Ole.
Der er god kundebehandling og forståelse. Så kan godt anbefale Danish Diver ;-)

lang leveringstid
Ja jeg troede min ordre var smutted, men efter 3 uger modtog jeg min ordre, med en fin undskyldning, underleverandør fejl, så ja jeg vil handle der igen og vil også anbefale andre at gøre det, PS varen lever fuldt op til mine forventning.'

God behandling !
Venlige folk der hjælper til en god oplevelse
Service når det er bedst !
Jeg har efterhånden handlet mange gange hos DanishDivers, og kan kun anbefale andre at gøre det samme, hvis de lægger vægt på god service, kvalitetsprodukter og levering som aftalt.
Reservedele
Fik sendt reservedele jeg behøvede uden problemer.
Hurtig levering og alt leveret
Jeg var sent ude med min bestilling, men trods det, fik de leveret alle varerne før den ellers forventede levering. Service langt ud over hvad man kan forvente.
Forrygende
Har endnu engang oplevet den hurtigste ekspeditiostid. Man når jo næsten ikke at logge ud af webshoppen - så er varene leveret. Sådan skal det gøres.
god service
Hej jeg bestilte et pakning og en foto bog lige i sidste øjeblik og ved et uheld kom bogen ikke med jeg skrev til Danish Divers om aften hvor jeg skulle flyve om morgenen Ole ringet om morgnen og vupti vupti og så kunne jeg hente en i en dykker shop på vegne til lufthavn det er service og nu sider jeg i Sydafrika med glæde af min bog TAK Kenneth Keilholt
Servicen ok.
Efter en uge, kom denne anmeldelse til trustpilot, det var det første der skete i forbindelse med denne ordre.
Men derefter har servicen været i top, det er jo menneskeligt at fejle.

Hurtig og god service.
Tak for hurtig of god service :)
Veldig god service!
Veldig god kundeservice, rask på mail og hyggelige folk. Gjorde det lett for meg å bestille dykkersertifikatet mitt på nytt.
Nemt, overskueligt og hjælpsomme
De er rigtig servicemindede og hurtige til at besvare ens henvendelse. Kan stærkt anbefales!
Er kjempefornøyd. kommer til å handle mer hos dere.
God service og veldig rask til å sende ut varen.
God hurtig service
Jeg fik den bestillingsvare som lovet og til tiden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.