Meget fin og hurtig betjening... modtog allerede den ene forsendelse dagen efterbestilling. Dog vil jeg sige, målskemaet og varen ikke helt passer overens! Købte en Tyrolerkjole, men den størr... Mehr ansehen
Corsagen.dk
Jeg købte en kjole til tyroler fest, modtog varen dagen efter bestilling. Kjolen svarede dog ikke til mine forventninger og retunerede den igen. Fik hurtigt bekræftelse på modtagelse af returvare samt... Mehr ansehen
Pakken kom hurtigt og selve corsagen var super smuk. Dog var pasformen elendig og corsagen gabte meget foroven og syntes ikke de mål der står derinde er korrekte (Selvom jeg grundigt målte mig selv fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvaliteten af jeres corsager lever ikke op til mine forventninger... De er meget tynde, nærmest "kostume-agtige"... Samme kvalitet som alle de der kostumer man køber over nettet. Godt jeg købte dem på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos os finder du et stort udvalg i Corsager fra str. Small-6XL samt modetøj til kvinder str. 42-62. 1-2 dages leveringstid og mulighed for at komme og prøve alle vores varer!
Svinget 1, 2300, Kbh s
- kundeservice@corsagen.dk
- www.corsagen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
god oplevelse
Fin service også i forbindelse med returnering.
Man kan ikke komme i kontakt med…
Man kan ikke komme i kontakt med corsagen.dk via det nummer der har oplyst den går direkte på telefonsvarer.
Derudover bestilte jeg en pakke i fredags og har stadig intet tackling nummer fået eller noget overhoved men de har trukket pengene

Antwort von Corsagen.dk
Har bestilt en vare den 7-5-2020 men…
opdatering: 12-05-2020. kl. 12:08
Firmaet er nu vendt tilbage hvor de nu har sendt pakken. men sjovt at pakken sendes den 12-05-2020 og pengene tækkes den 11-05-2020 kl 20:42.
Har bestilt en vare den 7-5-2020 men den er ikke kommet.
Jeg skriver en besked til Corsagen og får besked på den sendes mandag den 11-5-2020, da hun holdte ferie
den 11-5-2020 kl 20:42 trækkes pengene.
jeg har ikke fået noget track and trace nummer
Corsagen telefon der står på deres side er Slukket.
Jeg har handlet med corsagen.dk for 3år siden der var kundeservicen i top. Men synes godt nok den er faldet rigtig meget her på det sidste.
Kunne være at ejer måske skulle vælge hvilke vej hun vil da hun udover har Corsagen og har en vinbar

Gode produkter
Gode produkter. Jeg har købt af to omgange, og begge gange levede det op til mine forventninger.
Fantastisk service og hurtig levering…
Fantastisk service og hurtig levering og varerne lever helt og aldeles op til beskrivelserne. Kan anbefales 100%. Har allerede bestilt igen.
Modtog nyhedsmail
Modtog nyhedsmail, bladrede lidt igennem og fanst "super udsalg" - bestilte 3 udsalgs produkter til næsten flove priser, modtaget i bedste kvalitet, i løbet af 48 timer og alt lever op til både produktbeskrivelse og størrelse. Jeg holder aldrig op med at handle hos jer.
endnu et køb der har fantastisk…
Endnu et køb der har fantastisk kvalitet.
Købte 2 kjoler på udsalg, begge i lækker kvalitet og perfekt stand.
Den ene models snit bevirkede dog, at den virker alt for stor - skrev til corsagen og vupti, hurtigt svar, rest størrelse kan prøves i butikken og jeg kan bytte størrelse på trods af, at det er sommerudsalgs produkt.
Altid super service ..... virkeligt værdi for pengene og altid en god service!
God og hurtig service
Super lækkert med corsage i plus size uden at det koster en million! Og endnu mere lækkert at betalingen kan deles op med viabill, så en på su kan være med også :)
Jeg bestilte den 26.12 og 28.12 morgen kunne jeg hente pakken.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
God service og gode handler
God og overskuelig hjemmeside med tit gode tilbud har altid modtaget varene 1 - 2 dage efter jeg har bestilt dem og har kun været tilfreds.
Effektivt
Overskuelig hjemmeside. Gode priser.
Jeg modtog mine varer kort tid efter bestilling.
Jeg handler der igen.
Lækkert og billigt
Først og fremmest er det fantastisk at finde et sted, hvor der er corsager i plus size størrelser og når man så ser prisen, får man jo nærmest tårer i øjnene over, at man ikke skal betale 10 x mere, bare fordi man bruger plus størrelse.
Eneste lille note er, at størrelserne ikke passer ift. størrelses skemaet. Jeg har bestilt efter at have taget må på mig selv, og corsagerne er liiiiige i den lille ende, taget målene i betragtning.. Men de kan bruges og jeg er glad. :) Men næste gang booker jeg nok lige en tid og kommer forbi til prøvning. :)
Men det er i hvert fald ikke sidste gang jeg shopper der.

Bare helt i orden.
Jeg har købt et par ting, på Corsagen.dk og det har altid været i orden. Men desværre købte jeg en vare der gik i stykker første gang, jeg skullle havde den på.
Men her kommer Corsagen virkelige ind og viser det er en god butik. de bytte helt uden bøvl, Og da den vare jeg i første omgang havde købt var udgået, så måtte jeg vælge en anden vare i stede.
Bare helt ok. Så er virkelige tilfreds.
Og handler der helt sikkert igen snart
SUPER service!
Har netop været forbi Heidi for at prøve corsager! Jeg er helt ny i denne verden, og kunne ikke have ønsket mig bedre service! Heidi er super sød og hjælpsom. Jeg kom forbi for at prøve et korset, og gik derfra med 2 stks og et gratis skørt! Er i hopla over den gode oplevelse, og kan kun tilslutte mig de øvrige positive anmeldelser :-)
Det er langt fra sidste gang jeg handler her, og jeg tror jeg kunne blive bidt af en gal corsage-hund ;-)
Tak Heidi!!
Wauw !
Jeg købte 5 corsager inde hos jer og det har bare gået så nemt og smertefrit!
ville klart anbefale Corsagen.dk til alle andre.
Hurtig og sød hjælp på spørgsmål. og venlige til at ændre ens leveringsadresse.
De vil deres kunder det bedste :)
Hurtig levering og fine varer
Bestilte igår 2 kjoler og havde dem idag :-) Er plus size og kjolerne sider super fint.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Hurtig og personlig service!
Det bestilte corsage passede ikke, men der gik 3 dage, så modtog jeg en ny i den rigtige størrelse. Det kalder jeg god service og tilmed personlig, idet man får en rent ud sagt "glad" besked/mail når man henvender sig med spørgsmål.
Havde den dagen efter og den sidder rigtig godt!
Hurtig levering. Jeg er rigtig glad for den corsage jeg købte! Den sidder rigtig godt :)
Fik kjole med fejl i syningen.
Købte en brudekjole og et underskørt den 12/6-13, som jeg fik den 5/9-13. Blev skuffet og ked af det, da jeg pakkede det ud. Underskørtet var gået i stykker (dette har corsagen dog lovet at sende et nyt af)
På kjolen er der 3 fejl i syningen forneden :(

super god service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.