Das sagen Bewerter
Sjukt värdelöst Wi-Fi. De ligger ofta nere så streama en bra film med familjen en fredagkväll är inget man kan ta för givet. Det enda ComHem gör är att skicka routers och ”skicka ut tekniker”, 2 år se... Mehr ansehen
Har inte haft ett annat val än att ha comhem, dem dagarna som jag faktiskt har internet anser jag som ”turdagar” Tack vare comhem har det varit många tillfällen där jag inte har kunnat varit med på... Mehr ansehen
Har haft Comhem+ vid några tillfällen då jag fått gratiserbjudande. Inser varje gång att utbudet är TOTALT BEDRÖVLIGT. Jag vill inte ens ha skiten gratis. Tippar att denna tjänst kommer tyna bort... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Fernsehgeschäft
- Internetanbieter
- Internetdienstanbieter
- Mobilfunknetzbetreiber
- Telekommunikationsanbieter
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
tv, bredband, telefoni
Kontaktinformationen
Schweden
- www.comhem.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Skiter väl en raggare i
Hade hellre stryp runkat mig själv till döds än att ha det här värdelösa mupp bolagets bredband i en dag till skiten funkar 30% av tiden som man använder det också är kundbemötande det värsta jag varit med om… Köp ett abonnemang oss Telia istället
Budde skämmas höjer priser utan…
Budde skämmas höjer priser utan varning.
Om man vill ställa frågor i princip går ej att nå. Kopplar vidare få man vänta typ 2 timmar.
Smyghöjer avgifter på deras tjänster utan anledning eller förklarning.
Uppsägnings avdelning erbjud typ " bättre deal " för mig som kund med det visade sig att man dolde information att det ska höja avgift för TV med 400kr efter 1 år. Känner mig lurat. Väntar att dem fixar det som jag hade innan.
Nu ser att dem ändrat tillocka till mitt gamla abonnemang efter sammanlagt väntande i 10 timmar i kö för flera dagar och skriftliga mail.
Man ska vara försiktigt alltid måste gå genom avtal kolla noga detaljer. Vad ska kosta mig det efter 1 år. Lita inte på några ord be skriftligt papper via mail alltid kom ihåg namn med vem du pratar med.
Gäller Comhem /Tele2
Riktigt bra support
Riktigt bra support! Kolla/följer verkligen upp så att allt funkar!!
Hemsk bolag
Hemsk bolag, deras människosyn är fruktansvärd, hoppas de försvinner för gott!
Varje gång jag ringt har jag fått så…
Varje gång jag ringt har jag fått så fin service och även uppföljning! Helt fantastiskt att kundtjänst orkar ha en så fin och positiv attityd även när de har kaos i telefonin. Två tummar upp!!
Gå i konkurs betala aldrig för detta…
Gå i konkurs betala aldrig för detta internet det är så himla opprofosionellt så det finns inte det crashar hela tiden och kan aldrig ha en stabil anslutning gå i kk
Worst internet 🛜 ever..
Worst internet 🛜 ever..!
It goes down often and the internet is really unstable and we live in the middle of Helsingborg Kadettgatan..
J*vla värdelöst internet
J*vla värdelöst internet. Spelar ingen roll hur många "gb/s" det är om det har skitlång svarstid och inte funkar alls hälften av tiden.
Tog 20 sec senaste gången jag förökte ladda en random hemsida och det är rätt typiskt. 20 sec innan den började svara alltså.
Sämsta val i mitt liv
Kan ni gå i konkurs snart så min…
Kan ni gå i konkurs snart så min bostadsförening kan använda en annan internetleverantör är så trött på detta bolag
Varför ska ni avbryta nätet på helger…
Varför ska ni avbryta nätet på helger när man behöver nätet? Fixa era fel gärna när folk jobbar så man slipper förlora pengar pågrund av er planering, sämsta internet leverantören på marknaden
Varför ska vi behöv dras med något så…
Varför ska vi behöv dras med något så illa skött??? Vad är är det för totalt inkompetenta människor som ligger bakom detta fjasko???
TV tablån är ofta uppåt väggarna fel dessutom, har ni fullständigt noll koll???
Sämsta bredband
Långsam, sämre bredband går det knappst att hitta.
Ingen internet, avbryter varenda jäv*a sekund
Blev lurad av en av deras säljare när…
Blev lurad av en av deras säljare när jag tänkt säga upp abonnemanget då jag inte längre bodde i min lägenhet då jag skulle testa att bo tillsammans med min partner. Valde att pausa abonnemanget men efter 6 månader började dom dra fullpris utan förvarning pga en policy att man endast kan pausa abonnemang i 6 månader, en policy jag aldrig blev informerad om. Jag kommer hålla mig jäkligt långt från com hem och tele 2 pga deras hantering och bemötande!
Nekar att skicka en autogiroblankett…
Nekar att skicka en autogiroblankett till en 86-åring som saknar Bank ID.
Riktigt dåligt och diskriminerande av äldre.
Fyfan för detta företag
Fyfan för detta företag, så oseriösa. Låser fast mig på 2 års 100mbit för 449kr i månaden när avtalet säger 99kr i månaden.
När jag hänvisar till inspelningen säger dem att den inte finns kvar.
Jag har lämnat en stämningsansökan till tingsrätten samt pratat med kkl.
Det värsta utav allt är att jag betalar för ett bredband som aldrig har funkat.
Det står klart och tydligt i deras villkor att jag kan säga upp avtalet i förtid om tjänsten inte fungerar.
Jag har haft 8 ärenden om att mitt bredband inte fungerar. dem bryr sig inte.
Köp ingenting från detta företag, betala hellre 50-100kr mer i månaden och då vet ni att ni är i trygga händer.
Snälla gör inte samma misstag som mig, gå hellre till något seriösare bolag.
Mycket snabbt och bra bredband!
Har suttit i kö i 55 min i detta nu
Har suttit i kö i 55 min i detta nu. Behöver kanske inte skriva mer än att det inte är okej att kallas kundservice??
Oansvariga
Fruktansvärt oansvariga.Ingen tv signal sedan i morse.Ringde even på 0771550000.Personen är inte tillgänglig.
Sämsta ever
Sämsta ever! Dåligt kundkontakt.. nonchalant..lång tid att svara eller rätta till röran dom själva skapat.. mycket bättre förut ..även om dom hade också sina brister! Men nu går inte att jämföra.. får inget hjälp i praktiken det verkar som att dom strunta i sina kunder.tröts att det tack vare dem som dom har nåt jobb.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.