Chopin

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gode og lækre varer. Men når varen skal retur er det tungt. 2 ekspedienter forsøgte at få mig til at acceptere en gennemsigtig nederdel. Desværre kunne man så ikke få pengene retur. Undskyld, men... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Gitte, tak for hurtig ekspedition, lækker indpakning - og din personlige hilsen med tak for sidst på DanskeBank-aftenen på det postkort, du sendte med sammen med de varer, jeg - samme aften... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Damenmodengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Schuhgeschäft
  4. Unterwäschegeschäft

Über Chopin

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

CHOPIN i Charlottenlund

Jeg anmelder normalt aldrig forretninger her, så dette er en undtagelse. Chopin i Charlottenlund har et helt fantastisk udvalg af alle de basisting, man har behov for i sin garderobe, i en virkelig god kvalitet. Min store datter på 20 og jeg gik shop-amok før jul og der var masser af fede ting til os begge. .. faktisk må jeg indrømme, at jeg ikke har gået i andet siden... udover nytårsaften :D - Og det allerbedste er, at pigerne i butikken er ærlige. De siger ikke I og Å hvor er det pænt, hvis de ikke synes om det. De er bare hjælpsomme, organiserede og jeg har igennem 20 år som kunde, aldrig været forbi, uden at have fået en god oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale et besøg.

21. Januar 2022

Gavekort

Min 14 årige datter havde et gavekort på 300 kr, som desværre var overskredet med 8 dage. Vi fik besked på, at det ikke teknisk kunne lade sig gøre at indløse det.

9. Juli 2021

Det sødeste personale

Det sødeste personale , tøj og sko i mange mærker, størrelser og farver- altid hjælpsom service både i butikken og nu online hvor vi har holdt afstand. Tak for jer.

18. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig og uprofessionel…

Virkelig dårlig og uprofessionel service når man køber varer på webshoppen.
Det er ikke muligt at få telefonisk kontakt vedrørende varer købt på webshoppen, og der svares ikke via mail.
Jeg ville gerne have byttet en julegave købt via nettet d. 14. december, kontaktede butikken,- eneste telefoniske mulighed. Fik et flabet svar, at det kunne de virkelig ikke hjælpe med, da den ikke var købt i butikken men på websiden. Jeg skulle ringe til kundeservice,- og dér har jeg aldrig fået svar.
Har tidligere købt meget dyrt Mos Mosh tøj hos Chopin- også på webshoppen, men det er første gang jeg har haft brug for at bytte.
SÅ: Jeg køber aldrig mere hos Chopin, og kan absolut ikke anbefale det, medmindre man er HELT sikker på, at varen er OK ( og det kan man vel ikke..)

6. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på ingen måde anbefale dette sted

Kan på ingen måde anbefale at handle dette sted. Henvendte mig på skrift med en kærlig opfordring i en meget venlig tone i håb om man som forretning ville overveje at undlade at sælge læder, uld, dun osv. Der findes i dag SÅ mange fine veganske alternativer og dyr behøver ikke lide for at vi skal se smarte ud og jeg mener, at butikker har et kæmpe ansvar og at brande sig på hjertevarme og omsorg for andre levende væsener og vores fælles fremtid ved at undlade disse produkter, ville kun gøre noget positivt for butikken. Jeg fik det mest ubehøvlede og meget arrogante svar, hvor man mente, at man jo så kun kunne gå i PLASTIK og det måtte JEG jo bare gøre - og at man fra butikkens side i øvrigt gjorde så rigeligt for miljøet, fordi man ikke tilbyder gratis returfragt, da kunderne jo var totalt ligeglade og det var miljøsvineri, når folk returnerede deres mange pakker, hvilket jeg jo mener, man jo må forvente vil/kan ske, når man har en netbutik. Absolut ikke et sted, jeg på nogen måde vil støtte eller anbefale til nogen, når man vælger at returnere med sådan et svar på en høflig henvendelse. Svaret til mig var, at man kun opfatter dyreskind som et biprodukt. Han har tilsyneladende ikke set al den dokumentation, der findes for al den mishandling, der finder sted - er i hvert fald fuldstændig ligeglad. Så det er bare business, ingen tvivl om det... Jeg fik også besked på, at Verden jo ikke kunne leve af gulerødder og kikærter alene. Jeg er ikke i tvivl om, at man her forventer at alle andre skal redde Verden, mens forretningen bare skal tjene penge, uanset hvem det går ud over. Det har tilsyneladende ingen værdi i sig selv at opføre sig ordentligt og tage ansvar, hverken overfor dyrene, henvendelser fra folk, vores eneste planet, børn, klimaforandringer eller lignende.... Det er ikke ligefrem den type forretning, der gør noget godt her i Verden - og det ønsker jeg absolut ikke at støtte.. Med den opsang jeg fik med på vejen, så tænker jeg netop at butikken har brug for at ændre taktik og tænke på at de fleste kunder rent faktisk hellere vil købe varer, hvor man ved at ingen dyr har lidt, men det har tilsyneladende ingen interesse...
Beklager at skulle skrive negativt her. Det er rigtig ærgerligt og jeg gør det helst ikke, men sådan en behandling fortjener desværre ikke andet. Jeg håber meget, at det ikke er normal procedure - og at man selv er klar over, at sådan en opførsel ikke er okay...

29. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Undlad at handle ........

Ekstrem dårlig kundeservice eller snarere INGEN kundeservice. Hold jer væk, ihvertfald via webshop og vær 100% sikker på at købet skal beholdes. Hvis ikke kan det kun gå galt! De er arrogante og uforskammede ved reklamationer/returneringer.

7. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg og hurtig levering

Stort udvalg og hurtig levering. Desværre havde jeg købt en for lille størrelse, men det var let at returnere. Kræver ikke engang nogen udskrift, man skriver bare en kode på pakken. Sød og hjælpsom kundeservice. Tusind tak for hjælpen!

19. Februar 2019

Fantastisk service

Fantastisk service! Bestilte støvler på hjemmesiden fredag eftermiddag og pakken var klar til afhentning i pakkeshop lørdag formiddag.
Modtaget med personlig besked om at støvlerne er imprægneret og klar til brug 👍🏻
Stor anbefaling!

26. Januar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og stort udvalg

Denne butik har en fantastisk service og et stort udvalg af brands, som man ikke finder mange steder. Skulle købe en kjole til en helt speciel lejlighed og personalet var super behjælpelige med finde den helt rette. Jeg kommer helt sikkert igen!

18. November 2018

God oplevelse :)

God oplevelse :)

Nemt og simpelt at bestille via hjemmesiden.

Hurtigt levering indenfor 24 timer, er faktisk overrasket over, hvor hurtigt det gik.

17. November 2018

Super god service

Super god service

Venlig, imødekommende og kompetent personale. Kan klart anbefales til andre.

Jeg havde købt et par Via Vai sko som desværre revnede i læderet og jeg kontaktede Cjopin for at finde en løsning.

Men det var intet problem.

De gav mig en kode til at skrive på pakken, hvilket jeg aldrig havde prøvet før.

Så jeg var lidt i tvivl om det var rigtigt, men jo, jeg skulle blot skrive en koden på min returpakke og aflevere den i pakkeshoppen.

4 dage efter have jeg fået et par helt nye sko.

Jeg må sige det gok hurtigt og smertefrit.

Super service får jeg hos Chopin hver gang.

Hilsen Lone

3. Oktober 2018

FLABET KUNDESERVICE

Hvis man handler i denne netbutik, så skal man være 100% sikker på kvaliteten, for når man prøver at returnere varen bliver der nægtet modtagelse, røret bliver smidt på og man modtager et FLABET SVAR!!

Jeg skrev til kundeservice, da jeg havde købt en kjole med guldtryk og guldtrykket næsten var væk efter 2 vaske (efter vaskeanvisningen) for at høre om der var reklamations garanti på dette. Jeg bliver så ringet op og får at vide at jeg skal sende i en alm pakke. Vi aftale at jeg gør dette om mandagen. De nægter at modtage pakken som så kommer retur fra POST NORD efter 14 dage. I mellemtiden hvor jeg ikke er klar over hvor pakken er, og jeg ikke har fået noget svar fra Chopin, skriver jeg for at høre om de har modtaget pakken. Her spørger de efter track & trace nummer, og jeg får en anden forklaring på hvordan jeg skal sende retur ellers kan de ikke behandle reklamationen. Dette ringer min søster og jeg til kundeservice omkring, da det er useriøst at sige én ting i telefonen og derefter skrive en anden på mail. Her spørger Gitte flabet om vi er ude på at anklage dem for tyveri. Svaret er tydeligt NEJ, selvfølgelig ikke, hvorefter hun smækker røret på. Et par dage senere kommer pakken retur fra POST NORD (Med label: Forgæves forsøgt leveret, selvom butikken har åbent hver dag) Hvorefter sender jeg kjolen til dem igen, som hun efterfølgende har skrevet til mig i mail med track & trace nummer. Jeg kan se at pakken ikke bliver afhentet og gør opmærksom på, at jeg har sendt kjolen som foreskrevet. Herefter modtager jeg følgende mail:
En ny pakke igen? Hvordan kan det lade sig gøre når dig og din søster lige har beskyldt os for at stjæle pakken som du påstod at have sendt med porto den 27/8. Du sagde du havde kvittering på den? (Jeg har kvittering og fremsendt denne)

Nu skriver du dælme igen at have sendt den med en ny dato altså pludselig en pakke nr. 2 med vores returlabel på. Hvordan kan det lade sig gøre når dig og din søster lige har beskyldt os for at have stjålet den 1ste. (Fordi jeg har fået den retur fra POST NORD)
Vel at mærke med kun 1 handel?

Jeg ved ikke hvad det er for et spil og numre du og din søster har gang i, og hvad der er, eller snarere ikke er i pakken. Men vi siger fra her. Vi vil ikke deltage i dit spil og julelege. Der er simpelthen grænser for hvad vi vil stå model til.
Vi siger farvel og tak herfra.

Så status er:
Pakken ligger fortsat klar til afhentning, så jeg har ikke kjolen.
Jeg har brugt 45 kr. til POST NORD, samt 30,50 kr. via deres track & trace nummer.
Hun nægter at behandle min reklamation, smækker røret på når man ringer og svarer flabet.
SÅ HVIS MAN HANDLER HER, SKAL MAN VÆRE SIKKER PÅ AT TINGENE IKKE SKAL BYTTES!!!
Jeg handler ofte på nettet og har aldrig oplevet noget så useriøst og uproffesionelt.

26. September 2018

Altid god service

Jeg kommer fast hos Chopin og får altid en service i top jeg ikke kan få andre steder.
Derfor handler jeg altid hos Chopin👍🏻😉

30. Juni 2018

Gode og lækre varer

Undskyld, men det er et helt forkert forløb du beskriver. Jeg beholdte ikke nederdelen m.m.

29. Juni 2018
Chopin-Logo

Antwort von Chopin

Vi kan desværre ikke genkende det forløb du beskriver. Du fandt selv varen. Prøvede den helt selv i prøverummet og tog helt din egen beslutning omkring produktet. Et stykke tid efter kommer du ned med produktet i butikken, hiver varen op af posen og spørger hele 2 ekspedienter om de hver i sær syntes den er lidt gennemsigtig. Der blev fra begge svaret at den var svagt gennemsigtig når du stod med benene adskilt. Valget var igen dit. Du blev tilbudt et tilgodebevis eller et helt andet produkt, men valgte 100% selv at beholde produktet.

Vi prøver altid at gøre vores bedste og tilbyde al den service vi formår. Du søgte opmærksomhed fra hele 2 forskellige ekspedienter. Denne opmærksomhed fik du til fulde og du forlod butikken tilfreds og nu denne anmeldelse? Det giver absolut ingen mening?

Alma, vi kan ikke gøre det bedre, så det er tydeligt vi ikke er butikken for dig. Der findes mange andre gode butikker og jeg synes du fremover skal finde en anden butik at handle i, for hverken jeg eller mine piger skal stå model til disse beskyldninger.

/Gitte

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte bevidst over 499 kr for at…

Bestilte bevidst over 499 kr for at opnå gratis levering med DAO365. Valgte også pakkeshop. Da jeg modtager ordrebekræftelse ser jeg, at der er opkrævet 49 kr i forsendelse for hjemmelevering med postnord. Jeg retter derfor henvendelse til butikken, hvor jeg får et temmelig flabet svar om, at det er mig der har valgt postnord. Jeg svarer tilbage, hvad og hvordan jeg har valgt og endnu en gang oplever jeg en flabet tilbagemelding. Det er absolut sidste gang jeg handler der.

Efter at have læst svar igennem, må jeg vist hellere tilføje, at ordrebekræftelse blev sendt 9/8-18 12:34 og mail om at varerne var sendt blev sendt 9/8-13:02, dvs at da jeg senere på eftermiddagen åbner min indbakke, er det jo allerede for sent. Man kan jo ikke reagere før man ser det. Synes det er så ualmindelig uprofessionelt.

9. Mai 2018
Chopin-Logo

Antwort von Chopin

Du vælger som kunde de varer og levering og som du kan se på din ordrebekræftelse har du valgt Postnord med hjemmelevering og IKKE DAO365.

Du modtager altså en ordrebekræftelse på dine valg herunder dit valg af Postnord. Det reagerer du sjovt nok ikke på selvom du skriver det.

Inden du betaler i betalingsvinduet kommer der et popop vindue hvor du skal godkende dine valg herunder dit valg af Postnord. Her godkender du altså Postnord igen. Det reagerer du sjovt nok heller ikke på.

Du godkender også betalingen på dit kort herunder de 49.- for Postnord hjemmelevering. Alle der handler på nettet ved at webshoppen aldrig kan hæve mere end det beløb du godkender.
Det kan altså slet ikke lade sig gøre dette forløb du beskriver.

Du har 3 muligheder forinden til at ændre til DAO365.

Du reagerer først når du får besked om at din pakke ER sendt og herefter vil du så have 49.- tilbage. På et tidspunkt du ved vi ikke kan ændre leveringsmetode. Vi vil simpelthen ikke lade os pengeafpresse eller trues blot for at du kan spare 49.- på den absolut mest usympatiske måde.

Rigid kundeservice

Du kan ikke bytte og få pengene retur. Og har man fået tilgodebevis, skal hele beløbet bruges. De refunderer ikke engang mindre beløb, f.eks. 20-30 kr. Mega dårlig og rigid kundeservice. Gider ikke komme i sådan en butik og finder hellere butikker, der vil deres kunder.

17. März 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr