chewies-online.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

(pre-order) Critter Nation van Chewies, positief verast door de snelle levering. Besteld op 14 Jan en geleverd op 20 Jan. Het product ziet er goed uit, wel is een rubbere hammer aangeraden voor h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind de manier waarop Chewies haar producten verzend heel prettig. De gebruikte pakketdienst (DPD) heeft ruime keuze uit aflevertijden. Op de dag zelf kreeg ik zelfs een mail waarin de bezorgtijd w... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

dierenwinkel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling foutgelopen, personeel neemt wraak.

Levering was fout gelopen bij de importeur, levertijd was 2 weken. Geen informatie ontvangen over levering, enkel een bestelbevestiging. Communicatie met de klantenservice verloopt heel moeizaam maar het is in orde gekomen uiteindelijk.

Deze review is op vraag van de winkel bijgewerkt.

Edit: Mijn informatie openbaar zetten en liegen, prachtige winkel dit. Gezien de "Google maps" achter het adres, mag ik er vanuit gaan dat jullie zijn gaan kijken waar ik woon.

Ik heb in elk geval melding gedaan bij de correcte autoriteiten wegens het schenden van de privacy onder de wet bescherming persoonsgegevens.

6. Mai 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zeer slechte service leveringen

Zeer slechte service ! Reageren niet op mails en zijn moeilijk bereikbaar. Beloven er achterheen te gaan als ik al 1 week wacht op een bech die binnen 1 a 2 werkdagen geleverd zou worden. Vervolgens moet je er steeds achterheen zitten en nemen ze zelf geen contact op . Ik adviseer hier niks te bestellen. Zeer slechte servies en de klant staat niet centraal.

11. April 2022

snel geleverd en goedkoop

bestel hier de renske zalm en lam brokken, wordt altijd snel geleverd, mooie prijs en vaak met een verassing erbij. Ook een mooie bench met kanteldeur besteld , die nog steeds heel fijn is in gebruik.

21. März 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Opgelost. Op 3 februari een bestelling geplaatst…

Op 19 februari antwoord gekregen met excuses en een geloofwaardige verklaring. Ook chewies lijdt onder de pandemie dmv gebrek aan personeel. Daar heb ik wel begrip voor. Ondanks mijn verzoek de bestelling te crediteren kreeg ik gratis een snackpakket toegestuurd dat uit echt veel meer bestond dan een zakje hondensnoepjes en eenkluifje die was echt royaal. Mijn geld stond binnen 3 dagen op mijn rekening. Ik wacht even met bestellen tot deze pandemie over is maar Chewies heeft mij wel laten zien van goede wil te zijn.

Inmiddels iemand gesproken op 16 febr maar nog steeds niets ontvangen, geen bestelling en antwoord op mijn email. Zo jammer dit.

Op 3 februari een bestelling geplaatst welke vandaag 16 februari nog steeds niet is geleverd. Vijf dagen geleden een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Geen reactie ontvangen. Vandaag 2 telefonisch contact gezocht. Er wordt geen telefoon beantwoord, een berichtenservice is er ook niet. Ik weet niet wat daar aan de hand is maar ik heb er een bijzonder slecht gevoel over en overweeg vervolgstappen.

16. Februar 2022

Netjes opgelost

Na eerst geen contact te hebben gehad. Hebben ze contact gezocht met me. Excuses gekregen, en kwamen ze met een mooi aanbod, die ik nu even oversla.

7. Februar 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

slechte levering en artikelen ontbreken

Bestelling leveren ze met DPD, maar DPD doet geen moeite om het aan de deur te leveren. We zijn er voor thuis gebleven, maar niet aangebeld of een briefje in de bus. Gewoon meteen geleverd op een pick up point!
Tevens werd ik niet gemaild over dat koekjes niet op voorraad waren. Dit staat dan op de pakbon als je het pakket in huis hebt. Heel jammer, anders ik andere koekjes kunnen bestellen. Nu niks in huis voor de hond.

28. Januar 2022

(pre-order) Critter Nation van Chewies, Snelle Levering, Goede Kwaliteit

Het product ziet er goed uit, wel is een rubbere hammer aangeraden voor het in elkaar zetten, want sommige delen schuiven niet zo makkelijk in elkaar.
Dat is het product zelf tho en niet geen fout van Chewies of de bezorging.

Had een fijne ervaring en zou zeker opnieuw bestellen bij Chewies.

26. Januar 2022

Uitstekende klantenservice

Winkel heeft ons bijzonder verrast. Er bleek dat product doe we besteld hadden, 1 dag later dan aangegeven leverbaar was- ze hebben alsnog op de oorspronkelijke datum een klein verpakking als tegemoetkoming gestuurd. Mooi gebaar en klantenservice!

26. Januar 2022

Netjes

In eerste instantie leek het alsof de bestelling stroef verliep. Na wat mailcontact alles perfect opgelost. Op de website staat ook vermeld dat de levering wat vertraging kan opleveren ivm personele bezetting. We moeten inderdaad een beetje begrip op kunnen brengen dat er wel eens iets verkeerd kan gaan. Waar mensen werken worden nu eenmaal foutjes gemaakt.

6. Dezember 2021

Levering kon wat sneller

Levering kon wat sneller. Vrijdag de 26ste besteld en vandaag ,woensdag 01.12.2021, bezorgd. Lag niet aan de transporteur.

Ik heb hier de reviews gelezen en bij sommigen zag ik een reactie staan van het Chewies Trustpilot Team. Alsof het lijkt dat de reactie van Trustpilot zelf afkomstig is. Dus niet. Vond het wel lachen.

1. Dezember 2021

Goede service!

Erg tevreden! Eergisteren hondenvoer besteld en vandaag geleverd. Ik kreeg na het bestellen meteen netjes een bestelbevestiging en kon het pakket volgen. Ik ben erg tevreden en zal er een volgende keer weer bestellen.

2. November 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas het verkeerde product ontvangen

Helaas het verkeerde product ontvangen. Na 2 mails en 3 keer bellen is het nog niet geregeld.
Inmiddels een nette mail met exucces ontvangen. Ook het het juiste product is binnen.
Na tevredenheid opgelost.

11. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen reactie op kapotte kooi deur.

Bij de critter nation kooi een kapotte deur gekregen. Foto's gestuurd, en om vervanging gevraagd maar ik wacht al een week op een reactie.
Werd wel snel verzonden.

Edit; Het bleek om een vergissing te gaan en Chewies heeft mij een nieuwe deur toegestuurd. Fijn opgelost, dank u :)

11. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kippenhok van slechte kwaliteit, geen contact met Chewies te krijgen

26-2-21
Inmiddels heb ik contact gehad met Chewies en is mijn klacht naar tevredenheid afgehandeld.

==

In april 2020 bestelden wij het kippenhok Rustic Big Pinus bij Chewies voor 317 euro, omdat zij hem direct zouden kunnen leveren. Helaas bleek dat niet het geval. Pas eind mei kregen wij het hok geleverd. Een beetje onhading, maar door een onverwacht grote vraag kan dit gebeuren.
Nadat we het hok netjes 2x geschuurd en gebeitst hebben en aan de binnenkant voorzien van een laagje kalk, hebben we het hok in gebruik genomen. Al snel bleek dat de treden van het trapje voor onze krieltjes te groot waren. Dat was snel opgelost door er gewoon een aantal extra tredes in te maken. Schoonmaken bleek ook niet heel gemakkelijk, want de lade is erg ondiep waardoor je hem er moeilijk uitkrijgt als de bodembedekker niet meer helemaal egaal ligt. En dat gebeurt natuurlijk bij scharrelende kipjes!
Allemaal overkomelijke problemen, totdat het einde van de zomer aanbrak. Toen het in september meer begon te regenen, gingen sommige deurtjes niet meer goed open en bleek het enorm te lekken tussen het binnenhok en het legnest waardoor het stro en vlas al snel begint te schimmelen en er een heel ongezonde omgeving ontstaat voor onze kipjes.

In september heb ik meteen gemaild naar Chewies maar geen reactie gehad. Na meerdere keren bellen (geen gehoor) en nog een mailtje kreeg ik eind december een reactie terug; ze zouden die week nog overleggen met de importeur. Inmiddels is het eind februari en heb ik nog steeds geen reactie, ook al heb ik wel nog eens gemaild en geprobeerd contact te zoeken via de site en Facebook. Eind januari ging alleen de klep van het legnest en het grote deurtje in de ren nog open. Op meerdere plekken is het hout aangetast, ondanks de schuur- en beitsbeurt die we het hok in mei gegeven hebben.

Tijdens de vorst vorige week ging ook het grote deurtje niet meer gemakkelijk dicht. We waren bang dat als we het deurtje toch dichtduwden, we het de volgende ochtend niet meer open kregen of dat het deurtje kapot scheurde, want het is erg onstabiel. Als noodoplossing hebben we er ‘s nachts dus maar een steen voor gelegd, maar hiermee zijn mijn kippen niet voldoende beschermd tegen roofdieren ‘s nachts. Een beetje slimme vos heeft het hok zo open.

Ik baal enorm, voor deze prijs verwacht ik toch zeker kwaliteit én service en niet een hok dat niet meer open of dicht kan. Aangezien Chewies via de reguliere weg niet te bereiken is, laat ik nu dus, ten einde raad, in het openbaar maar een reactie achter in de hoop dat er spoedig een oplossing komt.

21. Februar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bench besteld en volgende dag al in huis

Donderdag 25 januari een hondenbench besteld (2-deurs ovation trainer 92x59x63cm met roldeur)
Bij het product stond 1-3 dagen levertijd, maar tot mijn verbazing werd het de volgende dag al bezorgd, top dus. Ik had voor achteraf betalen gekozen vanwege de slechte ervaringen die ik hier had gelezen over lange bezorgtijden of beschadigde artikelen, maar was in mijn geval dus niet terecht.
Wel was de doos flink gehavend en mist er 1 rollertje van de bodem van de bench. 1 zat los in de doos, deze heb ik zelf weer kunnen bevestigen maar er mist er dus nog een, denk dat die tijdens transport oid is verloren.

25. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chewies is een top dierenwinkel!

Bij Chewies wordt je vriendelijk geholpen en krijg je goed advies, er wordt echt tijd voor je genomen. Ik ben erg tevreden over het ruim assortiment hondenvoer dat zij verkopen en vooral over Brit Care.

31. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr