ByteBob Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte for 1 måned siden et nye domæne, som jeg stadig ikke har adgang til. Jeg har henvendt mig til supporten 3 gange, uden at få svar. Det er simpelthen ikke i orden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have bestilt mit domæne, blev der med det samme oprettet et midlertidigt domæne hvis jeg havde behov for det. På den måde fik jeg muligheden for at opsætte hjemmeside og diverse regler fø... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ByteBob er det danske hostingselskab som giver kunderne allermest for pengene. Vi ved hvor vigtigt det er at følge med udviklingen. Derfor tilbyder vi lige præcis de funktioner som kræves af et moderne website - og det endda til en pris som vores konkurrenter har svært ved at matche.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ikke adgang til mit domæne

4. Oktober 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Godt produkt. ALT for sløv support. Har ikke fået hjælp.

Jeg er normalt en venlig person, som forsøger at give andre "the benefit of the doubt", men her er jeg nødt til at give to stjerner.
Jeg skal sætte en Wordpress side op for en klient, og havde valgt en Windows installation af hotellet hos Bytebob, da jeg ikke vidste at det er smartest at vælge Linux, når der skal installeres Wordpress. Det skulle blandt andet give en hurtigere side. Vores Windows løsnng har givet siden virkelig langsom loading tid.
Bytebob tilbød venligt at overføre vores Windows hotel til en Linux løsning, men det er endnu ikke sket, selv efter flere telefon opkald, og i alt otte forsøg via mail. Der er nok gået tre uger med at forsøge at råbe dem op, men der sker intet.
Havde Bytebob bare guidet lidt på hjemmesiden, når man opretter hotellet, så man får at vide at Linux er den bedste løsning, så ville antallet af stjerner være højere. Som det er nu, må den ekstremt langsommelige og sløve support nøjes med to stjerner, og det er venligt.
Jeg kan desværre ikke anbefale dem lige nu.

13. Dezember 2012

"dårlig service"

Supporten har den frækhed at rettes en fejl og dumhed.
De kommer med det rigtigt og nemme svar på ens "dumme" spørgsmål. Tak Support

27. Juni 2012

God support

Har købt webhotel til overflytning af eksisterende og havde spørgsmål i forbindelse med flytning, og fik her et godt og dækkende svar med det samme på mail.

24. Dezember 2011

Det kunne være bedre

Jeg valgte at flytte et domæne til ByteBob, fordi de har one-click-installation af Umbraco, som jeg gerne vil lave en hjemmeside i. Det gik også fint, og hostingprisen er også i orden. Men den kode jeg fik, giver ikke adgang, og supporten er ringe. Mangler mulighed for at ringe til et rigtigt levende menneske. Skifter nok til en større og mere serviceminded leverandør.

2. Dezember 2011
ByteBob-Logo

Antwort von ByteBob

Hej Finn,

Vi er kede af at du ikke føler dig godt behandlet af vores support. Ifølge vores log skrev du til os vedr. at du ikke kunne logge ind i kontrolpanelet på grund af et specielt tegn i kodeordet. Vores support sendte dig et svar samme dag, og tilbød samtidig at rette kodeordet for dig, men du svaret aldrig tilbage på denne henvendelse. Hvis du ikke har modtaget vores svar, eller stadig har brug for assistance, så skriv endelig til os på support@bytebob.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Foreløbig vurdering: virkeligt godt webhotel.

Flyttet webhotel til ByteBob fordi tidligere udbyder ikke kunne levere opdateret php, og jeg derfor ikke kunne køre de ønskede program-opdateringer - og det skal man naturligvis kunne. ByteBob webhotellet har hidtil leveret det forventede og lidt til :)

20. November 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god oplevelse, god valuta for pengene!

Der er direkte integrering via FTP indefra Visual Studio 2010.
Support for sub-domæner er der også, men det er lidt ærgerligt, at alting skal installeres i hoved-mappen, dvs. et sub-domæne vil også være en del af hoved-sitet. - Måske er det bare mig, der ikke kan finde rundt i det... Jeg oplever dog ellers at værktøjskassen indeholder stort set alt det man har brug for, hvis man ser bort fra at man ikke kan sætte egne ISAPI-filtre ind og andre småting. - Alt i alt en god oplevelse, dog med enkelte punkter, hvor det kunne gøres bedre. - Men trods alt har jeg jo også kun valgt den lille pakke (med Windows-server), og ByteBob har også support for en fuld virtuel server, så de ting jeg har bemærket, kan man sagtens få (hvis man synes man vil betale for det).

20. Oktober 2011

meget fine service

Hej
efter ca 4 uger er jeg helt tilfreds med den service er ydes hos bytebob, jeg har flyttet mit domæne og først valgt forkert, jeg skrev en mail og efter ca 20 minutter var det rettet
Meget Flot

5. Oktober 2011

Hurtig og brugbar respons

Havde bl.a. nogle problemer med at installere plugins i WordPress, hvilket fik mig til at kontakte ByteBob. Fik svar samme dag, og selvom der skulle et par mails frem og tilbage inden problemet blev løst, så var deres tilbagemeldinger overraskende hurtige. Problemet blev løst samme dag, og jeg er meget tilfreds med niveauet af deres support.

18. September 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

supergodt - til meget lav pris

For dem der vil bruge avancerede web redskaber, er der en meget stor vifte af hjælpeværktøjer.
Og for dem der bare vil have en nem side, er dette også stedet.

25. August 2011

hurtig god service

På den måde fik jeg muligheden for at opsætte hjemmeside og diverse regler før domænet reelt var godkendt ved DK Hostmaster.
Alt foregik meget hurtigt og uden problemer af nogen art.
Nemt, effektivt og billigt.

26. Juli 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er i bund og grund godt tilfreds, der dog nogle små mangler, men det er også umuligt at gør alle 100% glade

Jeg har ikke så meget at sige jeg har bare sat en hurtig side op i næsten alm. html, den skal dog kun være oppe til min rigtige side er oppe at stå men det tager tid at programmere i .asp.net c#, skulle jeg nævne noget jeg godt kunne bruge ville det være en større upload buffer da i kun tilbyder 5 mb buffer, og det begrænser mig meget i målet med min side...

1. Juni 2011

Fremragende kontrolpanel

ByteBob har et fremragende kontrolpanel, som giver mulighed for at tilpasse installationen helt efter eget ønske. Der er intet forudinstalleret, men der er mange valgmuligheder. Det er enkelt at slette og lave en ny installation. Joomla! kører fint. Supporten er hurtigt og effektiv, hvis man selv har rimelige forudsætninger. Mere kan man vist ikke forvente til kr. 10 om måneden.

21. Mai 2011

Overraskende godt.

Det gik jo super stærkt, fra man købte sit hotel til alt var sat op, fantastisk brugervenlig og lig til.

Kan varmt anbefales, og ftp oplysninger er vanvittig nemme at finde samtidig med.

Kommer jeg til at bruge fremover.

16. Mai 2011

Cool

Prøvede at bestille et webhotel hos ByteBob istedet for One.com der efterhånden har så mange domæner på deres enkelte servere, at der dårligt kan køre et lille cms-system.

Indtil videre fungerer det perfekt hos ByteBob og deres kontrolpanel er helt OK..

23. März 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr