Das sagen Bewerter
Fint å kunne handle på nett. Synes bare utvalget var litt begrenset og mye fantes ikke i nettbutikk. Men til gjengjeld kan man se utvalget som finnes i fysisk butikk. Nettsiden i seg selv var treg,... Mehr ansehen
Hjemlevering på 2 dager:) BR har gratis hjemlevering for varer over 400 kr (ToysRus 500 kr) Innpakket gaver med muligheten for personlig melding. Litt kjedelig for meg var at de lekene jeg likte (c... Mehr ansehen
Super service. Vi var på en lekebutikk i Elverum der de hadde en globus med svensk tekst. Ikke noe problem, sa ekspeditøren . Jeg bestiller en med norsk tekst som blir sendt hjem til dere ferdig innpa... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über BR
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kontakt oss:
Du kan nå vår kundeservice her.
Kontaktinformationen
Dänemark
- Tlf.: 80051089
- www.br.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Great service
The engineer, Lauren, came round having surveyed the area beforehand, explained my options and listened to my response, and just got on with it. She called in others to help overcome the unexpected issues, and Stephen A and another lad came round and they worked to get the job done on time, well impressed with this level of service. Plus the broadband is half the price of my previous provider and 3 times faster. Thank you all brsk.
If I could put NO STARS I would have
If I could put NO STARS I would have. BT service is appalling. They cannot answer calls - even though they are a phone company taking millions of pounds from customers, they could at least have enough trained staff.
Never had a good experience both business and residential. Currently been holding for 1 hour for the 4th day to deal with slow broadband speed that 4 people could not help with.
First explaination for sudden slow speed is that I need to BUY MORE from them! I doubt they bother to read reviews.
Open until 9pm but don't bother trying after 5pm.
WHY can't you provide better service BT - you have our money??
Skuffet over serviceniveau
Hej. Jeg har en meget uheldig oplevelse i jeres butik i Helsingør.
Jeg købte i dag fødselsdagsgaver der skal sendes, og jeg har allerede afleveret pakken på posthuset. Jeres ekspedient glemte ifølge bonnen byttemærke på 2 af varerne der nu er afsendt!
Jeg har forsøgt at ringe til butikken, hvorefter 6 minutters ventetid blev jeg smidt af linjen.
Næste forsøg gav ligeledes ikke hul igennem til medarbejderne.
Jeg bliver nu nød til at sende endnu en pakke for at sikre mig kviteringen kommer frem da jeg ikke kan være skkker på at PostDanmark levere brevet til tiden.
Jeg er bestemt ikke imponeret over oplevelsen, både med købet og det efterfølgende forså på kontakt til kundeservice (80373839) eller butikken (35462184)
Jeg håber i vil stramme op!
Hilsen en skuffet kunde

Unacceptable experience
Unacceptable experience. I will never use them again. I ordered some toys from them on 1 April. Today is 2 May, and I still haven't received them. Their customer service is not helping me at all. They blame their new logistics system. They are sending me tracking numbers which does not work. I went to their shop in Oslo Byporten, and they were not any better. They were downright rude to me.
I ordered the products to bring the with me on my Easter vacation. That was not possible because of BR. Next time I will not order products from them.
Feel free to order from BR, but don't say that I didn't warn you.

Antwort von BR
Varen var fin og ankom raskt
Varen var fin og ankom raskt. Størrelsen er altfor stor. Min datter bruker 36 i sko og kjøpte derfor 36,5. De var ca 2,5 cm for lange☹️
På arket som fulgte pakken står det skrevet at vi kan få bytte varen i en BR butikk, mot kvittering. Mannen min reiste til den nærmeste butikken. Vi må ta bru og ferge, og det koster ca 250,- t/r. Da han ankom butikken fikk han beskjed om at bankkviterring ikke var nok. Jeg sov etter nattevakt så han fikk ikke gitt dei mailbekreftelsen.
Fire dager senere etter mye mas fra en utolmodig liten jente reiste vi på ny utover for å bytte skoa. Da fikk jeg beskjed om at BR butikken ikke hadde skoen og esken dessverre var merket med BR så gikk det ikke å bytte på Toysurus heller. Vi kunne få en tilgodelapp for så å se om de hadde den. Men da var jeg lei!!! 😡
Tok med skoen hjem og jenta mi bruker den altfor store skoen😱

Fin nettbutikk
Intet negativ å bemerke. Alt fungerte fint.

Tommel opp!
Tipp topp service og bra utvalg. Vi finner det vi trenger der, men postgangen tar oftere 7 dager enn 5 som det skrives at det gjør. Likevel bestiller vi der igjen og igjen.
bra rask levering
Det va alt i alt bra, men veldig vanskelig å bestille. Vett ikkje om systemet deiras ikkje fungerte opptimalt den dag, men måtte legga ting inn fleire gonger før det virka og den registrerte vare i handlekurven. Men til slutt blei det nå bra og eg vekk det eg sko ha.
Supert!
Helt super korrespondanse med kundeservice da det var noe problem med nettkjøpet: Raskt svar og oppklaring av saken. Ellers, enkelt handel og rask levering. Veldig fornøyd! God pris også :)

Antwort von BR
Veldig god service, rask levering og god kvalitet.
God nettbutikk, lett å finne fram og ikke minst gode tilbud som kun gjalt på nett. Dette er veldig positivt da det "skal" være litt billigerenå handle på nettet. Også stort pluss for mange gode rabatter. Smilefjes herfra.

Antwort von BR
Stort utvalg og rask levering.
Stort utvalg i nettbutikken. Rask levering. Fri frakt over viss sum.

Rask levering
Veldig fornøyd med varen eg bestilte . Rask levering. Kan anbefalast .
Hoppestokk
Sendingen ikke kvalitetsikret før sending, varen virket ikke.h

Alt for lang leveringstid
Pakken ble forhåndsmeldt til posten for en uke siden, trackingen er fremdeles ikke begynt. En annen pakke som ble bestilt dagen etterpå, har jeg fremdeles ikke mottatt sporing ang i det hele tatt. Begynner å bli bekymret for at det ikke kommer frem tidsnok til karnevalet som kostymene skal brukes til. Altfor dårlig når konkurrenter leverer på et par dager!!!

Rask levering
Rask levering- tok 3 arbeidsdager. Anbefales!
En lettere måte
For mennesker som meg som er avhengig av andre for å få kjøpe alt som gjeller inkjøp er det greit å ha internet hvor man kan kjøpe spesielt leke for da er det altid anledning som trenger an gave for barn. Hos Br er det alltid lett å handle på nett og varene alltid kommer i tide.
Trygt og profesjonelt
Beste anbefaling.
Gunstig pris er viktig for mange, men det er ekstra trygt å vite at BR har god, rask og profesjonell kundeservice om nødvendig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.