Biro Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Foarte multumit. Recomand cu incredere. Expediere prompta, produs original (CASIO in cazul meu) expediat impreuna cu garantia si factura electronica.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produse originale,echipa profesionista,servicii remarcabile livrare rapida in mai putin de o zi.Ceasul beneficiaza de garantie,certificat de autenticitate cu holograma fiind livrat in cutia originala... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produs original Fossil, explicatii detaliate, livrare sub 24h, ceas cu ambalaj si sacosa ambele originale (am luat acum un an din Germania...si sunt la fel), garantie de 2 ani in Romania + cea interna... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Uhrengeschäft
  2. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Biro.ro - Magazin online de ceasuri autentice si expedieri cadouri. Ceasuri Grovana, Mondaine, Traser, Diesel, Fossil, DKNY, Emporio Armani, Michael Kors, Suunto, Casio, Revue Thommen, Axcent, Grandeux, Time Force, Seiko ...

Kontaktinformationen

Bewertung abgeben

Firma serioasa

19. Januar 2017

BIRO = Best In ROmania

Sunt deja la a patra comanda si sunt extrem de multumit de produse! Totul a mers ca la carte, ca de obicei! Recomand oricui vrea un produs de calitate, cu garantie, in timp scurt, la care primesti mai multe informatii decat te-ai astepta. Promptitudine, amabilitate, seriozitate!
O carte de vizita care le face cinste!

30. März 2015

Nota 10

Excelenta tranzactia facuta. Parteneri de incredere, echipa comunicativa. Recomand cu incredere.

6. Oktober 2014

Un site complet

Sunt incantate ca am descoperit acest site unde am gasit toate accesoriile necesare ceasului meu. Informatiile sunt corecte si complete, iar serviciile de calitate!

16. September 2014

super

un magazin de ceasuri foarte misto. mi-am luat mie si iubitului meu cate un ceas de aici. recomand

30. April 2014

Foarte prompti.

Sunt foarte multumit de grija pe care magazinul a avut-o in legatura cu primirea coletului

20. Januar 2014

super ok

buna ziua

este a treia comanda, sant foarte multumita de produse, de serviciile dvs
recomand cu cea mai mare placere

22. April 2013

professionals

i reccomend this company to anyone who wants quality.
ceasul (un traser diver orange) este de o calitate exceptionala, suportul tehnic de la biro.ro este profesionist, pe scurt, o companie serioasa si care m-a impresionat in cel mai placut mod.

30. März 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Recomandat fara nici o rezerva

Am avut dificultati enorme in achizitionarea unui model simplu, clasic, de curea de ceas. Dupa nenumarate vizite la unicul importator al brand-ului, in timpul carora m-am lovit de un nivel de incompetenta ce cu greu poate fi descris (pe parcursul a 30 de zile!), mi s-a oferit cureaua cautata la un pret astronomic, complet rupt de realitate. Frustrat, am dat iama in online, unde am gasit site-ul biro.ro, un formular simplu de comanda dar, mai ales, doua modele de curea perfecte pentru nevoile mele, la un sfert din pretul cerut de importatorul de fite. Intregul proces de comanda s-a finalizat intr-un minut, comanda confirmata telefonic de o persoana extrem de competenta si interesata, 24 de ore mai tarziu eram in posesia bunurilor. Rapid, profesionist, elegant, produse de calitate. Nu am ce sa cer mai mult. De fiecare data cand ma voi lovi de o achizitie de profil, le voi vizita site-ul inainte de orice altceva. Bravo lor!

20. November 2012

SUPER OK

Este prima data cand am facut o comanda la biro.ro si sunt foarte multumit.Totul a decurs cum trebuie,ceas original,factura, garantie totul ca la carte.Si un sfat pentru cei de la biro sa mai umble un pic la site la motorul de cautare.

30. Oktober 2012

Oameni seriosi!

In nici jumatate de ora de la plasara comenzii prin mail, cineva de la biro.ro m-a contactat telefonic,pentru a-mi spune ca a2a zi dimineata ceasulv-a ajunge lamine. Foarte prompti amabili si seriosi.Cu siguranta o sa mai comand de la ei si ii voi recomanda tuturor

25. Oktober 2012

Biro

E a doua oara cand comand de la ei. Foarte seriosi, prompti si amabili. Si in plus doar la ei am gasit ceasurile comandate. Multumesc mult!

9. Juli 2012

Nota 10 ! ! !

E prima oara cand cumpar de la 'Biro',i-am ales dupa ce,in prealabil,am tot 'frunzarit' pe internet printre magazinele online de ceasuri de pe la noi.Mi-a placut felul in care isi prezinta produsele,multe informatii pe care nu prea le-am vazut la concurenta,stocul destul de diversificat si actualizat la zi,preturi corecte si livrare rapida.Totul conform celor spuse pe site...Multumesc pt.seriozitate,toate cele bune...

3. Juli 2012

Excelent

Sunt la a doua comanda de la Biro.ro . In dorinta de reinnoire a ceasului nu am stat niciun minut sa ma gindesc sau sa caut in alta parte. Am intrat direct pe site, mi-am ales produsul, am trimis pentru informatii suplimentare (emailul de raspuns a fost surprinzator de prompt si cuprinzator, eu am intrebat seara , raspunsul venind in 2-3 ore). după ce am incarcat comanda, in scurt timp am fost sunat si in 24 de ore ceasul era la mine pe mina. despre produs, asa cum ma asteptam: factura, chitanta, garantie, tipla pe ceas si curea, cutie originala. Inca o data Bravo si tine-ti-o tot asa.

4. Mai 2012

Excelent!

Buna seara, azi am primit ceasul....pe care mi l-am dorit! Comanda am lansat-o ieri, sunt foarte multumita. Multumesc echipei BIRO!

16. März 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr