Batterier Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tror sgu ikke, at der er meget liv i denne butik. Du kan sagtens lægge i kurven, men når man når til bussines, så forsvinder alting :(

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt batterier.dk flere gange og har hver gang fået varerne hurtigt. Forrige gang var jeg kommet til at bestille de forkerte batterier, og ville derfor gerne returnere dem. Til dette... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveringen er okay hurtig og der er gratis levering. MEN, beskrivelsen på hjemmesiden var ikke overens med det produkt jeg fik tilsendt. Derfor kunne batterierne ikke bruges, fandt jeg ud af, da indpa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachhandel für Batterien

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi har et bredt sortiment af batterier som dækker alle dine behov. Vi har bl.a. batterier til bærbar computer, el-værktøj, kamera, videokamera, trådløs telefon, mobiltelefon, legetøj m.v. - Fri fragt & dag til dag levering

Mangelhaft

Bewertung abgeben

Hjemmesiden er nok død

18. September 2024

Hej Lizette
Jeg skal beklage, at du har fået en dårlig oplevelse med vores hjemmeside.
Den er skam ganske i live, og vi modtager dagligt ordrer fra glade og tilfredse kunder.
Vi er selvfølgelig nysgerrige på, hvad der går galt i dit tilfælde.
Jeg vil gerne bede dig om at kontakte mig på christian@batterier.dk så vi kan udveksle oplysninger omkring dit setup, og hvordan du præcis oplever fejlen.
En tanke strejfer mig.... Det er vel ikke sådan, at du får trykket på "Tøm Indkøbskurv" knappen i stedet for at udfylde resten af formularen nedenfor ordren?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man skriver til jer på mail så…

Når man skriver til jer på mail så svare i ikke på det man skriver om ????

10. Mai 2024

Hej "Consumer 12"

Vi tilstræber, at svare alle spørgsmål hurtigst muligt.
Vi har dog holdt en forlænget weekend i forbindelse med Kr. Himmelfartsdag. Kan dette være årsagen?

Jeg kan dog ikke lige se, hvor lang svartid, der aktuelt har været på din henvendelse, da du nu henvender dig under et anonymt alias.

Hvis du ikke har fået svar endnu, skal jeg bede dig om at kontakte os igen, og vi skal hurtigst muligt få besvaret dit spørgsmål.

Batterier.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vildledning og korrigering

Vedr. ordrenr. 200025224: Meget dårlig visning/vildledning af varer, som viser en pakning med 5 batterier, hvorfor jeg bestiller 2 pakker og får to batterier tilsendt!! Jeg kontaktes gerne ang. denne dårlige kundeoplevelse!

Jeg tager til efterretning at julen kan have haft indflydelse på en mulig kunde kontakt og anerkender samtidig, at billedet med pakningen med de fem batterier ændres til et billede med et batteri for at undgå misforståelse på trods af en korrekt varebeskrivelse således, at der nu er overensstemmelse mellem billede og tekst i forhold til vareren.

21. Dezember 2023

Hej Jørgen.

Tak for din mail.

Jeg skal beklage, at vi først får svaret din mail nu, men vi har haft lukket i juledagene.

Først og fremmest vil jeg gerne sige dig tak for, at du tager dig tid til at skrive til os med din oplevelse.

Jeg har været inde og se nærmere på den problematik, du beskriver, med et billede, der giver et forkert indtryk af antal.
Det er korrekt, at der som udgangspunkt bliver vist et billede af et 5 stk. blisterkort. Jeg er også enig i, at det kan give det umiddelbare indtryk, at der er 5 stk. batterier i pakken, hvis man ikke læser teksten nedenunder.
Jeg har nu fjernet billedet, så de kun vises blisterkort med 1 stk. batteri, for at undgå denne misforståelse i fremtiden.

Jeg har lavet en rabatkode på kr. 149,95- rabat ved dit næste køb, hvilket svarer til prisen for 10stk. pakningen.

Jeg har sendt dig en personlig mail med en rabatkoden

Endnu engang tak for, at du tog dig tid til din henvendelse, og på forhåbentligt gensyn hos Batterier.dk

batterier.dk
Christian Nyborg

Fantastisk support

Fantastisk support! Havde et laptop batteri som var defekt efter 7 mdr. Returnerede det fredag, og tirsdagen efter lå der et nyt batteri i posten. Meget fin og hurtig service, og bestemt et sted jeg vil handle igen.

16. November 2021

Elendig leveringsservice

Elendig leveringsservice. Min mand bestilte et batteri der var på lager, stod der. Skulle gå 3-4 dage, der gik flere uger. Og hver gang fik vi bare svaret; " den er i transit, vi beklager ulejligheden". Uanset hvor utilfreds vi tilkendegav vi var, samme svar... handler formentlig ikke der igen.

3. September 2019

Hej Susanne.
Jeg tror, at du forveksler os med en anden hjemmeside.
Vi har ikke noteret os nogen bestilling på dit navn.
Kan du evt. hjælpe os med et ordrenr. eller en ordrebekræftelse?

Batterier.dk

Hvor skal jeg starte.

Hvor skal jeg starte.. de har et stort udvalg og kan ikke sige om de har alt hvad flok søger.. men de hade hvad jeg søgte og utrolig hurtig levering.. jeg fik min pakke kort tid efter jeg bestilte den og så mit om nakken.. jeg kunne stå op og åbne min postkasse og så hade jeg min vare

28. April 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

LØST Ikke til at få fat i ved defekt batteri

Ikke til at få fat i ved defekt batteri

Løsning fundet, var ikke firmaets skyld, tak for god service :)

Hvis udgangspunktet er 5 stjerner for et perfekt produkt,service, leverance og kontakt er jeg nået frem til flg.
Bestilling +1
Mit humør lige nu -1
DET MÅ I SIMPELTHEN KUNNE GØRE BEDRE

24. März 2019

Flot Service

Flot Service. At postvæsenet ikke er kvikt ved vi godt, men en fejl i ekspeditionen fra lageret, fik i klaret rigtig flot. En hurtig fremsendelse af rigtigt batteri og frankeret returkuvert, samt en lille erkendtlighed i form af nøglering med lys. Tak. Jeg anbefaler Jer gerne til vennerne.

11. August 2017

Rigtig fint

Jeg bestilte en charger til gen. batterier, dagen efter havde jeg en sms med at det var kommet. Ganske fint og ikke så mege slinger i valsen!

27. Januar 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr