Ballonnord Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har 6 dage efter bestilling stadig ikke modtaget varer, selvom der loves 1-2dages levering på hverdage. Har ringet og skrevet sms for at få direkte svar. Men der svares ikke overhovedet selv om mit nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lemvigh-Müller, Randers havde vundet titlen som Østjyllands Bedste Arbejdsplads og i den anledning skulle der være FEST! Vi bestilte 200 balloner i rød med vores logo på. Dem fyldte vi med helium o... Mehr ansehen

1. Geschäft für Partyzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hjemme side med salg af balloner, tilbehør , og ballon firgure..

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte helium og balloner søndag…

Jeg bestilte helium og balloner søndag aften, fik ordrebekræftigelse, og gik og ventede…. Onsdag eftermiddag undrede jeg mig over at jeg ikke havde modtaget noget om at pakken var på vej. Ringede til firmaet og han ville undersøge og ringe tilbage… jeg fik en mail om at den var anuleret…. Og jeg skulle købe ordren igen, hvilket ikke ville kunne nå og komme til fredag. Og efterfølgende blev der ikke svaret på mine beskeder totalt elendig service!

26. April 2023

Kæmpe anbefaling

Skulle bruge balloner med logo og var ude i rigtig dårlig tid. Thomas og jeg fandt hurtigt en løsning og leveringen kom lige som aftalt.

Tak Thomas, kæmpe anbefaling herfra!

13. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til dårlig kundeservice!

Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter 👎

Jeg ledte for nylig nettet tyndt efter den helt rigtige farve servietter til min datters barnedåb. Jeg googlede “pastel lyng servietter” som er en støvet varm lyselilla, og de eneste som dukkede op i den helt rigtige farve var dem Ballonnord reklamerede for på deres hjemmeside. Jeg blev dog desværre godt og grundigt skuffet da jeg åbnede kassen og så, at billedet på deres hjemmeside slet ikke matcher det faktiske produkt :-( Dem jeg modtog var sart babylyserøde i en kølig nuance og derfor farvemæssigt langt fra den jeg søgte og den billedet viste, hvorfor de slet ikke matchede noget andet jeg havde købt til barnedåben.

Jeg skrev til deres kundeservice at jeg håbede vi kunne finde en god løsning, da 135,- på 50 servietter jeg ikke kunne bruge til noget, ikke var en super fed oplevelse. En Thomas Lund bad mig om at tage billeder af produkterne og komme med et udspil til en løsning, så ville han tjekke op på produkterne. Det gjorde jeg så og siden hørte jeg intet. Jeg skrev 10 dage senere med en venlig reminder om at jeg stadig intet havde hørt. Den reagerede de ikke på. Heller ikke på den jeg sendte en hel måned senere :-(

I min optik helt enormt uprofessionelt og virkelig ringe kundeservice! Det her handler ikke om servietterne, for der kan ske fejl alle steder, om der var tale om et forkert produktbillede eller de ha de sendt mig en forkert vare ved jeg ikke. Jeg ved bare at de valgte at ignorere min henvendelse og mine rykkere og slet ikke håndterede min sag. ØV! Det var så første, eneste og sidste gang jeg handlede her.

Dette trælse skriv matcher herved min oplevelse med Ballonnord - så er der da noget der matcher!

/ Sanne

12. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte baloner og helium til…

Bestilte baloner og helium til marketing event. Leverancen kom hurtigt men mangelfuld. Det kan jo ske.

Men har forgæves forsøgt at komme i kontakt med dem en uge nu, og det er så fuldstændig uacceptabelt.

Så det blev min sidst handel.

2. Dezember 2020

Ikke modtaget

Butikken har hævet pengene... men efter 10 dage har jeg stadigvæk ikke modtaget varen. Butikken vil ikke undersøge sagen for at finde ud af hvad der er sket.

17. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og præcis levering

Bestilte en ballon til min mor.... Var ikke opmærksom på leveringsadressen var min egen adresse, skrev med Thomas og han rettede leveringsadressen. Det blev til en meget glad fødselar som modtog ballonen på sin 70 års fødselsdag. De varmeste anbefalinger herfra. //Lisa

3. April 2020

BESTIL IKKE HELIUM!!

Allerførst virkelig hurtig service ved Ballon Nord. Bestilte Ballon GAZ til min søns fødselsdag, 30 stk.. Det gav desværre kun 10 balloner... Havde en hel fødselsdag med masser af børn, så tænkte det nok var min skyld.. Så jeg bestilte en ny med 50 stks - MEN der var så kun helium til 15 balloner. DET ER PENGE LIGE UD AF VINDUET! Jeg er da virkelig rystet over kvaliteten af dette..Specielt når det lige var balloner som blevet prioriteret i budgettet - også var det så dårlig. Så lad være med at bestil Helium herfra.

30. September 2019

Super godt firma

Super godt firma. Kan varmt anbefales. Jeg bestilte et par balloner til min datters fødselsdag. Varen blev leveret på den bestilte dato. Og min lille pige var glad. God service og billig og hurtig måde, at sige "jeg elsker dig" på

28. August 2019

Stresset brud

Bestilte nogle fjer for ca. En uge siden, skulle have modtaget dem i sidste uge, har endnu ikke modtaget noget. Skrev med “Thomas” fra ballonnord, han sagde de var på lager men Intet om at de var sendt afsted. Jeg forklare de skal bruges til bryllup ASAP, han svare ikke efterfølgende. Elendig service!

11. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billig og sjov markedsføring.

Personerne bag Ballonnord er virkelig servicemindede. Jeg søger rådgivning om logo på ballon, og hurtigt får jeg nogle gode idéer og tilbud sendt afsted med forskellige valgmuligheder. De kom og stillede alt op til festen, så det virkelig gav WOW effekt. Vi anbefaler alle firmaer at bruge Ballonnord til at skille sig ud. Billig og sjov markedsføring.

9. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En ballon til et barns fødselsdag skal…

En ballon til et barns fødselsdag skal komme den dag, der er fødselsdag og ikke dagen efter. Så hellere dagen før, så forældrene kan gemme pakken. Bestilte ballon tre uger før levering. Alligevel blev den først afsendt fra Nordjylland eftermiddagen før levering var ønsket på Bornholm. Det skal gå galt - og det gjorde det.
Det gør vi ikke igen.

5. Mai 2019
Ballonnord-Logo

Antwort von Ballonnord

Hej Aase..

Tak for din anmeldelse - Vi bruger dem altid til at blive endnu bedre, og det er korrekt din ballon først kom dagen efter du havde ønsket det - Vi havde simpelhen overset den skulle på Bornholm som altid tager en ekstra dag.. Som jeg også tideligere har beklaget i en mail til dig..

Vi sender alle vores balloner dagen inden de skal modtages, men da vi ikke havde været opmærksom på den skulle til Bornholm kom den en dag efter - Vi er ved at undersøge hvad vi kan gøre for det ikke kommer til at ske igen i vores system.

Vi er altid kede af 1 stjerne anmeldelser, men vi gør alt vi kan for at rette op på de fejl vi får, så det ikke sker igen.

God søndag
Thomas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende levering af stor ordre

Ballonnord.dk var ikke i stand til at levere en stor ordre på 1000 balloner med tryk til tiden. Vi bestilte i rigtig god tid, og til at starte med var kommunikationen helt fin, så vi så ingen ugler i mosen - pludselig er de dog ikke til at få fat på, hverken på mail eller telefon, og de bestilte balloner ankommer aldrig. Vi kan af denne grund derfor ikke anbefale at bruge dette firma!

Benjamin Lind Krarup
Louisiana Museum of Modern Art

14. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte en beholder med helium af…

Jeg købte en beholder med helium af mærket 'BalloonGaz'. Den blev brugt til vores dattersdåb hvor det desværre viste sig at der langt fra var det i beholderen som der skulle være. Det lykkedes os at puste 3 balloner op til en rimelig størrelse, og 4 mere lidt mindre store. En sidste ballon blev dårligt pustet op og kunne ikke svæve. Der står at der skulle være til 30 stk 9" balloner, og det var der i hvert fald langt fra, så jeg var ærligt talt meget skuffet over dekorationen, hvilket vi først kunne se på dagen da vi pustede balloner op :(.
Jeg kontaktede ballonnord om det, så fik jeg vide at jeg skulle videresend klage til anden mail og det var det.
Rigtig dårlig behandling !!!!😡😡😡😡

21. März 2018

Usædvanlig ringe service

Mangelfuld oplysninger på hjemmeside.
Har betalt i dyre domme for at få sendt en ballon som en overraskelse. Jeg får så sendt mail om at ballonen kan afhentes i den lokale boghandel i den by hvor modtageren bor.
Havde man oplyst at der skulle være nogen hjemme eller gjort sig den ulejlighed at give muligheden for en fuldmagt til at stille pakken ved døren.
Hele ideen går jo fuldstændig fløjten. Og nu skal den der skulle overraske oven i købet bebyrdes med selv at skulle hente. Og jeg har betalt fuldt beløb for levering til døren. Det virker ærlig talt ikke gennemtænkt. Og usædvanlig ringe service. Køb jeres balloner et andet sted.

24. Februar 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mangel på service

Bestilte i sidste uge balloner mm. Og fik lovet de var hos mig fredag, via en Facebook samtale. Dette skete ikke. Undre mig derudover hvordan pengene på stort set en uge ikke er trukket endnu. Derfor skriver jeg til dem om hvornår jeg kan forvente pengene trækkes så alt er på plads, der svare de at der kan sagtens gå noget tid. Men en uge?? Der står i trækker pengene når varerne afsendes. Dette er ikke sket. Har ikke fået mail om at de bliver afsendt som stort set alle andre webshops gør i dag, da det er god service at tage kunden med ind i processen. Så måtte selv skrive og høre om de var afsendt og fik først der et pakkenr.
Det forklarer sikkert der ikke også er en karakterknap på deres Facebook side.

9. Mai 2016
Ballonnord-Logo

Antwort von Ballonnord

Hej Mikkel..

Det er beklageligt den ikke kommer ud til tiden, jeg har sendt dig en mail.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr