Assens Kommune Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor er det træls at de personer ved…

Hvor er det træls at de personer ved Vissenbjerg genbrugsplads ikke er synlige og man skal bruge en masse tid på at finde dem
Om det er varmt eller regn.sne så sidder de altid ik nede og drikker kaffe og spiser citronmåne
Kunne I ikke finde nogen der vil udføre noget service

14. Juli 2026

Virkelig dårlig hjælp

Virkelig dårlig hjælp. Ville have fat i afdeling for boligskat. Blev nærmest afvist i omstilling, med besked om at de ikke har en boligskat/ betalings ansvarlig?????? Derefter virkelig dårlig betjening. Blev nærmest udskammet. Troede de var ansat for at hjælpe og rådgive, er helt målløs.....

17. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flyt aldrig til Assens Kommune.

Assens Kommune Børn og Unge ser stort på både forvaltningsloven og barnets lov.

Som bekymret far kan jeg ikke komme til orde og udsættes for mobning af forudindtagede socialrådgivere. Ledelsen svarer i generelle termer der intet hold har i den virkelighed der udspiller sig.

Selv øverste chef udviser fuldstændig ligegyldighed overfor relevant viden der har betydning for min datters tarv.

Retssikkerheden er sat ud af spil for både min datter og jeg.

Hvordan hjælper en enøjet sagsbehandling mit barn?

27. Januar 2026

Assens kommune = 0 stjerner

Assens kommune burde ikke engang have 1 stjerne. Den behandler både ansatte og borgere uhyggelig grimt. Sylter sager så børn ikke en gang får hjælp, de har lovkrav på, og kommer en ansat til at love noget, så ender det kun i løftebrud.

28. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Assens Kommune har en smart app

Assens Kommune har en smart app, man kan meld om huller i vejen, bløde rabatter, og alt muligt ligt andet, så kommer de ud og laver det, men det sker bare ikke i Assens Kommune, huller og alt muligt andet bliver kun være og være, der sker ik en skid i den kommune, bare skatter og afgifter, de vil så gerne ha tilflyttere, men det er jo nok kun folk fra mellemøsten de vil ha, dem er de jo helt vilde med her på fyn, men gør de noget for os danskere ?, ik en skid, bare betal din skat ,de skal lige ha noget jordflytnings skat, og noget til en værdiløs rotte bekæmpelse, smart fidus til at få noget i kassen, så de kan få en tårnhøj løn i kommunen, bare sidde og drikke kaffe hele dagen og skide på os

5. April 2024

Totalitære ideér og medarbejdertvang

Totalitære ideér florerer hos Finn G. Johansen, Kommunaldirektør. Han sætter krav til medarbejdere i kommunen at de skal vise Coronapas i form af vaccine eller test, og hvis ikke, så kan de blive fyret. Tonen er hård i det brev de har sendt ud til de ansatte. Hvornår er det blevet lovligt at en virksomhed skal blande sig i sine medarbejderes helbred? Og hvorfor støtter kommunen at man skal vise pas i sit eget land pga. af en virus med en overlevelsesprocent på 99,9%?

12. Dezember 2021

It's a bad kommune

It's a bad kommune. Assens kommune must be at the same rate as Lolland kommune. Roads are in poor state. Genbrugspladsen in Aarup give basic service to non. Basic services are slow. No police officials near by. Jobcenter have people working there with personalities of a plank. Schools look tired. Crime is a problem in towns outside Assens. Small roads with no speed signs is a huge problem, even though you can drive 80km/h many using jarlebjerggyden as a race track.Rather move to Middelfart kommune then staying in a dump like Assens kommune.

8. Februar 2021

Den værste kommune

Værste tis nogensinde. Ingen giver en prut om kommunen. Min skole har lige brugt 10000 kroner for at skifte navn fra: Assensskolen til Peter willemoesskolen. Værste kommune nogensinde :)

28. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De skider på de handicappede!

Jeg kan kun optage 25% af den ilt der er i luften. Som følge heraf kan jeg ikke gå mere end ca. 50 meter før jeg taber vejret. Alligevel vil Assens Kommune ikke bevilge en el-scooter, så jeg kunne komme lidt rundt på indkøb og i øvrigt.
De vil kort sagt blæse på de handicappede i al deres arrogance.

30. Oktober 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr