zxl aps Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med en vinsmagning, stod Arti'kok for menuen der. var fantastisk sammensat af havets guld og jordens perler. Maden var smukt tilberedt og flot arrangeret og det var kræs for smags... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har spist på arti'kok af 3 omgange. Alle gangene har maden været lækker og vinen ligeså vel. Stedet er hyggeligt, intimt og personalet er søde og imødekommende. Jeg havde lavet en aftale aft... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tager gerne selv til Hvidovre st. for at spise det fremragende maaltid, Artikok byder paa. Nogle gange er en ret lidt for ekperimenterende for min smag, men saa er der jo hendigivs andet, jeg k... Mehr ansehen

1. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Hvis man skal spise godt, klassisk fransk og drikke god vin i Hvidovre til ingen penge, findes der ét sted at gå hen, nemlig Arti’kok.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God Take Away, faktisk sublin

Har haft en rigtig god oplevelse med talke away.
Faktisk den bedste take away som vi har oplevet.
Købte også vine, sjove vine og bestemt ikke de dyreste.
Vi bestiller igen.
Dejligt og rigtig sød og venlig betjening

10. Februar 2021

Excellent! Så er det sagt

Sidste års anmeldelser kan efter min mening gøres til skamme. Juni 2020 måneds menu med tilhørende vinmenu efter vores valg kørt i den portugisiske genre har været excellent. Vi fik laks tartare med goma a la Thailand, dertil en portugisisk relativt sødlig hvidvin men perfekt til laksen; 'fish & chips' agtig hovedret - let og lækker med ærtepuré serveret med en lækker portugisisk rosévin; danske oste med en portugisisk Sauterne/danske jordbær med marengs og karse (!) og en italiensk mousserende dessertvin. Alt i alt udsøgt. Så er det sagt.

26. Juni 2020

Hvis bare jeg kunne give 0 stjerner

Ja, hvis man har set TV programmet med knive for struben, hvor Bo Bech prøver at redde en restauranter fra lukning, så er det nok her vi er.
Jeg har for år tilbage spist på Arti’kok hvor vi fik fantastisk mad, men jeg skulle nok have sagt mig selv, at ingen gourmet restaurant kan overleve på Vestegnen. Så skuffelsen var stor, da, jeg ved første øjekast så den billige indretning, ja restauranten havde skiftet ejer. Maden var elendig og betjeningen lige så. Hverken kok eller tjener havde begreb om hvad det vil sige at lave mad eller servicerer. Jeg tvivler på at de har anden erfaring, end i et storkøkken på et plejehjem. Man kunne så spørge sig selv, hvorfor jeg ikke gav udtryk for min utilfredhed mens vi var der, jaah ville det havde gjort en forskel ? Jeg tror det ikke. Denne restaurant lukker nok snart og ender som et Pizzaria, men så får man i det mindste hvad man betaler for.

19. Oktober 2019

Forfærdelig sted...

Vi var 15 til Brunch, det er den dårligste Brunch vi nogensinde har fået,det var ingen hvidt brød ( ikke alle kan lide grovbrød ) der var ingen smør, men minarine, der var et stykke skive ost, som alle stod og rørte ved for og skære en skive :( baconen var helt brændt, og jeg kunne blive ved.
Selv stedet var heller ikke særlig hyggeligt, aldrig et sted jeg ville komme igen.

25. April 2019

Venlig betjening

Venlig betjening. Maden smagte godt. God placering i forhold til parkering. Lokalet kunne være pænere

26. März 2019

SLET IKKE IORDEN

Jeg har bestilt noget som skulle have været en lækker 3 retters, det hele så så lækkert ud på hungrys hjemmeside, bestilte lammekrone med tillæg på 50 kr, fik et tørt stykke torsk , bestilt kalve tykkarm og fik et tørt endestykke and, bestilte vesterhavsost og fik gede ost fra netto , de har åbenbart ændret menuen uden at infomere andre, de tog chancen som man Siger, intet var smagt til og fik den samme kedeligt sennepsovs til alle retter , for dårligt! , jeg måtte slippe 525 for noget jeg SLET ikke har bestillt , er selv udlært kok og kan med sikkerhed sige at dette kan man ikke sælge, overvej om denne brance er for jer .. ellers tag uddanelsen fik dog pengene fra maden tilbage ..... kan ikke anbefaldes !

9. März 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

skøn mad, skøn betjening og god beliggenhed

havde købt en early bird, dog var det ikke den mad vi fik som stod der og måske lidt skuffende, men men....vi fik 3 andre skønne retter , og de søde serveringsdamer var helt i top, de kunne deres kram, vidste hvad vi spiste . Helt sikkert et sted jeg vil komme igen, men syntes de burde få styr på deres early bird menu, så man ikke bliver skuffet, det kunne jo være man ikke kunne tåle fisk, som vi fik i stedet for suppe..så derfor kan jeg ikke give flere end 3 stjerne.

19. Februar 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende og ikke ikke pengene værd

Jeg har været på Arti´Kok mange gange, gennem de sidste 10 år, og bl.a. holdt en rund fødselsdag på stedet. I starten var der virkelig tale om, at man fik en gastronomisk oplevelse til særdeles rimelige priser og det var vel også her, at Arti´Kok fik flotte anmeldelser. Efter en pause på et par år, var det nu tid, til at prøve stedet igen, med ny ejer, der skulle være michelin-kok.

Lad det være sagt med det samme - det varer mindst et par år - før det sker igen - og nok ikke så længe, at den nuværende ejer har stedet. Middelmådigt var de første tanker, der kom op efter besøget. Kedeligt og skuffende de næste.
Menuen var på papiret egentlig spændende nok - og en michelin-kok kunne helt sikkert have kreeret både velsmag og serveringer, der kunne have været gastronomi på et rimeligt niveau.
Nu ved jeg ikke hvad der skal til, for at kunne titulere sig med titlen "michelin-kok". Om man blot skal ha´ været ansat på en Michelin-restaurant i en kortere periode, eller om man rent faktisk skal ha´ haft ansvaret for menuen - og derigennem ha´ fået en Michelin-stjerne - jeg ved det ikke. Men der var intet elegant over de serveringer vi fik og omtalte ejer og tidligere michelin-kok, var med statsgaranti ikke på arbejde den pågældende lørdag…..

Når jeg går ud og spiser på en god restaurant – og Arti´kok lokker faktisk med gastronomiske oplevelser - forventer jeg lækker og veltillavet mad - gerne nogle overraskelser og måske noget der udfordrer.....
Vi startede med græskarsuppe, der var både velsmagende og cremet – vel menuens bedste ret – med kedeligt hvidt formbrød til. Herefter gik det ned ad bakke for alvor. Den efterfølgende rimmede torsk var næsten rå og med ben i. Og generelt var der tale om anretninger der kunne laves på hvilken som helst café – dog til en helt anden pris.

Betjeningen (næppe uddannede tjenere) var et kapitel for sig og kunne i bedste fald, ufrivilligt, bidrage til underholdningen. Indtil flere gange blev tilsyneladende vigtige pointer understreget med tillægsordet "skide". Men skidegodt er altså ikke et udtryk jeg har brug for, når jeg får oplyst, at vinen passer godt til netop denne ret!!

Bevares, de 2 servitricer der serverede, gjorde helt sikkert det bedste de kunne, med de midler de havde til rådighed - men det rækker altså ikke til en gourmet-restaurant, med mindre det middelmådige og derunder, er det ultimative mål....
Med andre ord – Arti´Kok er ikke længere et besøg værd….

Svar: rimmet torsk er mig bekendt, tynde skiver torsk der er rimmet/mørnet let. Ikke en forholdsvis rå klump med ben i. Men lad det ligge.
Jeg tror blot ikke, at I forstår anmeldelsen - jeg var ellers flink....

28. November 2016

Antwort von zxl aps

Rimmet torsk ER rå, men åbenbart for stor en udfordring, selvom det netop er det du påstår du vil have. Jeg ER uddannet tjener, og beklager, hvis den usnobbede tone i Hvidovre fornærmer dig. Vi serverer også usnobbet mad, men det smager SKIDE godt. Hvis du vil have michelin-stjerne-mad må du gå på en michelin-stjerne-restaurant og betale for det. Jeg har i øvrigt aldrig været på den café, du snakker om.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

OK, men god plads til forbedringer.....

Hyggeligt lokale. Sød, venlig og opmærksom betjening.
Maden for så vidt OK, men hverken suppen eller hovedretten var varme nok.
Og absolut klart i overkanten med 50kr EXTRA pr person for at vælge lammekrone i stedet for dealens kalvekulotte.
Vi fik 2 små stykker lammekrome (i alt 4 ben pr person) - med MEGET LIDT kød på.
Forretten - græskarsuppe og deserten ost og brownie var fine og rigelige.
Vin pr glas til 85 kr i overkanten (men der blev skænket lidt ekstra op).
Et godt nok ZityGuide deal, men ville have været vildt skuffet, hvis vi havde betalt normal pris for de 3 retter 405kr plus vin.

12. November 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

sjusket og forvirret menu

Min kæreste og jeg tog på en romantisk date på Artikok - troede vi.

Servicen var fin, men der var en del mangler og uforstående elementer ved hver enkelt ret der gjorde oplevelsen skuffende.

Forret: Jeg bestilte Blæksprutte cappacio hvilket jeg fandt interessant da jeg aldrig havde set eller smagt sådan en ret før. Retten der blev serveret var rå blæksprutte i bunden med rå rødbede øverst. Cappacio plejer at være råt, men lige denne ret er jeg uforstående overfor hvorfor man ikke har ladet det røre panden, bare 20 sekunder. det var som at spise en ulækker gele uden smag. retten gav ingen mening. Vi overhørte de andre gæster ( 4 mennesker bag os ) der alle havde bestilt præcis det samme og intet kunne lide. Som restaurant må man da se hvad der kommer tilbage og sørge for at stedets succeskriterier har en chance hos den gense dansker. Anyway. min kæreste fik røget laks, hvilket der i "gourmet" verdenen åbenbart kun skal bestå af 15 gram fisk med endnu mindre tilbehør. til prisen var den ikke det værd.

Hovedret: Vi havde begge bestil oksemørbrad som vi rigtig havde glædet os til. Da vi fik maden var det desværre ikke mørbrad men en sandart (fisk). Han beklagede og gik ud i køkkenet igen. problemet ligger i at han efter 2 minutter kommer tilbage med vores retter som bestod af oksemørbrad med tilbehør. Det er ude af min fatteevne hvordan de har kunne producere 2 retter med oksemørbrad på så kort tid. vi var de eneste i restauranten på det tidspunkt foruden dem bag os der næsten lige havde sat sig. - kartoflerne var halvrå ( bevares nogle restauranter ser det som den eneste måde man kan servere dem på, al dente ) fin sovs, men problemet ved retten lå i kødet. vi fik måske 100 gram hver hvilke passede nogenlunde med en 3 retters menu. Kødet de serverede skulle have været et dejligt stykke kød rosa og mørt - det er jo oksemørbrad. vi fandt ud af at grunden til at vi fik vores ret så hurtigt lå i tilberedningen af dette stykke kød. det var gennemstegt og tørt. meget skuffende. det måtte have været tilberedt før vi bestilte på en eller anden måde.

Desserten: den bestod af 2-3 jordbær lidt marengs, lidt creme lidt karamel (hvilke var så salt at man ikke kunne spise det) og tilsidst KARSE!! retten i sig selv til den høje pris er en ting, men karse. Hele retten tyder på en kok der prøver at være innovativ men fejler på det basale. karse har en smag af peber og løg. der er en grund til at det ikke hedder jordbær med fløde...... og karse. - Til prisen ville jeg bestemt ikke komme igen, maden har ikke den standard man forventer af sådan et sted med de priser.

Til sidst - Jeg elsker mad og jeg er langtfra en der langer sure anmeldelser ud - men denne her var nødvendig. Jeg håber restauranten ser det og tager tingene til sig.

1. Juli 2016

Sublim oplevelse

Selv om vinen til osten ikke faldt i vores smag, var det en eminent oplevelse med kompetent personale og veltilberedt mad! 5 retters menu med vinmenu til kan varmt anbefales. Personalet ved, hvad de laver! Vi kommer helt sikkert igen!

27. Juni 2016

Skandaløs

Simpelthen en skandaløs oplevelse.. Det eneste der var okay, var den fri bar og forretten... En sløj oksemørbrad, der stadig snakkede uden nogen form for krydderi og alt i alt mest mindede om en skosål.. En Desert, der på ingen måde mindede om en desert, men om en halv sløj kule vanilje, 2 små stykker vandmelon og et par blåbær.. Kan bestemt ikke anbefales!! Er virkelig ked at, at jeg fik min far til at holde hans 70 års der, istedet for cafe Victoria!!

29. August 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Før rigtig godt, nu temmelig ligegyldigt pga fjumrende tjenere

Jeg har tidligere været flere gange på Arti'kok, og har også skrevet en meget positiv oplevelse efter mine to venner og jeg havde været i Hvidovre for to år siden. I slutningen af juni dette år var vi afsted igen, men denne gang var oplevelsen bestemt en anden.

Vi bestilte månedens menu samt vin-menu og glædede os til hvad kokken havde fundet på. Maden var lækker, det var små retter, men de var alle delikate og fint anrettede. Masser af smagsnuancer og også nok for både øjnene og stemningen.

Til gengæld var serveringen fuldstændig håbløs. Retter blev bare stillet på bordet uden introduktion, service og bestik fra forrige ret blev ikke fjernet før næste kom på bordet, når vinen blev serveret var det med sætninger som "altså, den her vin er fransk... så den har et fransk navn". Virkelig?

Jeg er klar over det er sommerperiode, men måske man skulle finde nogen tjeneruddannede ferieafløsere fremfor de to kvinder, der var på arbejde i slutningen af juni, for de var virkelig hverken professionelle, tilstede eller engagerede nok til at servere den mad, der blev stillet på bordet.

14. Juli 2015

En skuffende oplevele hos Arti'kok

JAZZFEST HOS ARTIKOK
"Artiskok holder sommerferie i 3 uger fra d. 12. juli, og synes de skal sige god sommerferie med manér". Pris: 285kr. pr. kuvert.

Sådan stod der i beskrivelsen af arrangementet. Desværre levede aftenen på ingen måder op til mine forventninger. Der stod at man ville få en tapastallerken, en buffet med køkkenets kulinariske retter og en desserttallerken til afslutning. Desværre blev man som gæst spist af med alle køkkenets rester til en værdi af 285kr pr mand.

Vi startede med at få en omgang friturestegt forårsruller og indbagt... måske rejer. Dernæst en kedelig anretning med laks og asparges. Jeg synes på ingen måde at man kan kalde det for en tapasanretning. Hovedretten var mere kedelig og brun og alt var indhyllet i sauce. Der var ikke nok torsk eller kød og min kæreste kunne ikke blive mæt. Broccolien var udkogt og Salaten bestod af Iceberg, der var brunt i kanterne og skåret ud med en ligegyldighed. Prikken over i'et var dog desserten, der bestod af jordbær og en klat vanilje is, isen var smeltet og jordbærene smattede. Jeg mener ikke at denne dessert kan gå under betegnelsen desserttallerken og vi er derfor enormt skuffede over de serveringer huset bød på den aften.

Da jeg skriver en mail med min oplevelse af aftenen til restauranten, får jeg en yderst nedladende mail tilbage fra restaurantchefen, som skriver: "Jeg beklager den misforståelse det har givet, at jeg formulerede en på det skrivende tidspunkt ukendt forret som en "Tapastallerken", og dessert som "Desserttallerken". Det var i citationstegn, da vi som tydeligt beskrevet, skulle lukke for sommeren, og derfor skulle af med alt vi havde".

Jeg synes det er under al kritik at en restaurant overhovedet kan bespise deres gæster med "det de lige har tilbage" og at de i princippet kan snige sig uden om en menu man tror man får som gæst fordi tapastallerken er i situationstegn?

Jeg er desværre helt mundlam over denne oplevelse både på restauranten og den efterfølgende mail af restaurantchefen.

13. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde købt 8 sweet deal beviser og blev godt snydt kedelig mad. Og ikke som lovet.

Vi blev virkelig snydt - i tilbudet stod vi kunne vælge udfra månedens menu.
Og at det var goume oplevelse. DEN OPLEVEDE VI BESTEM IKKE.
Vi havede intet valg, der var dikteret en 3 rettes menu og ikke som der står i annoncen og på værdibeviset månedens valgfri menu.

Og alle 8 gik sultne fra bordet.

Alt var sparsomt og til en pris af 405 pr person burde det være et goume oplevelse, men snyt blev vi - og hvor er michele oplevelse som der stå sort på hvidt - ØH ØH ???? vi oplevede det bestemt ikke. Død syg culotte som vi selv kunne lave bedre.

Vi fik som forret en lille lille smule regnbue ørrede, 1 lille kogt kold kartoffel, et vagtel æg , en tynd skåret raddis, og lid mayo/crem.PÅ ristet brød.

Hovedret: Kartoffelmos bagt i ovn stor stykke 2 meget små skiver culotte, et forårsløg, og nogle svampe og sovs. Heldivis var der meget bagt kartoffelmos (ikke særlig dog) så vi kvinde blev næsten mætte, mændene overhovedet ikke.

Dessert: chokolade mus med 1 lille kugle is og lidt saltet karamel sovs.

I for holdt til 405 kr pr kuvet var det under al kretik, pris og mad stod ikke i forholdt til hinanden. Og vi fik ikke månedens menu som så væsentlig bedre ud - eks. oksemørbrad +50 eller fisk med alverden tilbehør, i stedet for culotte et væsentlig bedre stykke kød. Men vi fik ikke muligheden for at vælge som der ellers stod på vores værdibeviser fra sweet deal - så vi blev virkelig godt snydt.
Vi ikke kunne anbefale denne restaurant da den ikke er til at stole på. Lover en hel masse som vi har betaler for det, men får ikke varen.

18. Juni 2015

Kære Susanne

Der vil blive undersøges af sagen og vender tilbage til dig .

Mvh Artikok

Anmeldelse af Artikok

Bare super service
En god oplevelse

11. Juni 2015

Antwort von zxl aps

Hej Jørgen. Tak for din anmeldelse og de pæne ord :) Vi glæder os til at se dig igen. Venlig hilsen Restaurant Arti'kok

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fantastisk mad,men årets dårligste service eller mangel på samme

Har været med familien på Arti kok i maj månede for at fejre fødselsdag. Vi fik en fantastisk dejlig tre retters menu, men sikke en ringe service. Det var meget synligt hele vejen rundt ved de forskellige borde. Folk klagede over de ingen mad fik. Den servitrice som arbejdede der havde overhovedet ingen overblik over noget som helst. Forretten kom efter ca 15 min herefter gik der 1 1/2 time før hovedretten kom, hvilket vi selv måtte bede om. Desserten og regningen bad vi om samtidig for ellers var vi aldrig kommet hjem.Trist at et så godt måltid blev spoleret af at der var alt for lidt personale til at servere og at overblikket ikke eksisterede.

11. Juni 2015

Antwort von zxl aps

Hej SJ. Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det er selvfølgelig beklageligt, at servicen ikke holdt niveau ift maden. Når man går ud og spiser er det helhedsindtrykket der gælder og ikke kun maden, så vi tager din kommentar meget alvorligt, og vil gå videre med det. Håber at se jer en anden god gang. Venlig hilsen Restaurant Arti'kok

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr