Helt håpløst å kjøpe garn hos dem. Kjøpte garn der, og trengte mer garn etterhvert. Tok kontakt og spurte om de kunne sjekke om partinummeret på det tidligere garnet stemte med det garnet jeg skulle b... Mehr ansehen
Hvis du har intentioner om at modtage din pakke indenfor en måned, så bør du finde en anden hjemmeside eller butik. Min pakke forlod først lagret efter 10 dage, en uge efter har jeg stadig ikke modtag... Mehr ansehen
Bestilte en bog via cd.on,s danske hjemmeside 8/12, Ordrebekræftelse er på dansk, men jeg da jeg modtager er bogen på SVENSKA! 19 dec. Kundeservice er svarer på svensk og forstår/læser ikke ordenligt... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ordrer bliver annullerede gang på gang
Nu har jeg oplevet, for 3. gang, at have bestilt nogle tegneserier på Cdon, som skulle leveres med Adlibris, hvor der står at det er på lager og så efter en cirka en uge blev de annulleret med besked på at de ikke var på lager selv om det var 2025 udgivelser og det er ikke til at komme i kontakt med hverken Cdon eller adlibris.
Smartphone var nødvendig for at få pakken
Bestilte via CDON nogle bøger, der blev leveret af Adlibris. Adlibris anvender Postnord som distributør. Der var ingen mulighed for at vælge afhentningssted. Pakken blev leveret i en nærboks, som man skal have en Smartphone for at få adgang til. Jeg forsøgte at få pakken omdirigeret, men i stedet sendte Postnord pakken retur til Adlibris. Derfor fik jeg ingen bøger. Konklusionen er, at man kun skal handle med Adlibris, hvis man har en Smartphone.
Very very bad experience, never buy from this company
Was waiting too long for sending my books, they was promising to send next day, and next day and next day.. so I was tied and deleted an oder... now they don't send my money back ((((( I still don't have my money
Jeg havde bestilt 4 bøger igennem…
Jeg havde bestilt 4 bøger igennem cdon.com og efterfølgende læst jeg anmeldelserne her inde, og blev noget så bekymret. Men 8 dage efter bestiling var vi ordre på vej, og to dage efter det var den ankommet til pakkeboks. Alt var som jeg havde bestilt
Købte en bog og da jeg modtog den var…
Købte en bog og da jeg modtog den var den på norsk. Det stod der ikke noget om. Skrev til dem og jeg kunne godt sende den tilbage for egen regning (201kr kostede det at sende den retur). Utroligt at Cdon har så en frygtelig firma som arbejdspartner.
LAD VÆRE MED AT HANDLE DER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bestilte og betalte for hjemmelevering
Bestilte og betalte for hjemmelevering, men pakken kom i pakkeboks.
Adlibris påstod, de ikke kunne sende en ny pakke direkte til modtager, som ikke er i stand til selv at hente, hvilket ikke er rigtigt, det er deres valg at levere elendig kundeservice.
Jeg er meget utilfreds og fatter ikke, CDON vælger at samarbejde med det uvederhæftige firma.
Ganske enkelt elendigt
Første bestilling tog en måned om at komme frem. Den anden 3 uger. Og denne gang er endnu en bestilling ikke dukket op til lovet tid (som endda var næsten en måned lang). Alle gange stod der at "pakken er leveret" men dukkede først op omkring en uge senere. Den tredje pakke er endnu ikke dukket op og jeg er efterhånden pænt træt af at CDON har valgt at bruge så elendig en samarbejdspartner når det kommer til deres bogsalg.
Ordren blev ikke leveret
Ordren blev ikke leveret. Hvis mulig, ville der være 0 stjerner.
Min bestilling står stadig som…
Min bestilling står stadig som behandles. Jeg bestilte en bog d.25.03.22 og de skriver levering 6 til 9 hverdage meget skuffende og jeg venter stadig på at den kommer 🤔
Pakke stadig ikke kommet
Har stadig ikke fået min pakke bestilt for 8 dage siden. Inde på CDON's hjemmeside står der, at den er leveret, men har nu oprettet en sag i samarbejde med postNord.
Elendig service
Elendig service. Jeg bestilte 2 bøger via cdon.com, og efter en uge får jeg en mail om at de kun sender den ene og den anden bog kan de ikke levere alligevel. Jeg skriver straks til dem at jeg ikke man bruge en halv ordre til noget og hvis de ikke kan levere det lovede skal hele ordren annulleres. Til det får jeg en mail på svensk som skriver det er for sent da pakken er sendt og det er mit ansvar (og omkostning) at levere varen tilbage hvis jeg vil fortryde mit køb. Havde de overholdt deres del af aftalen havde det også været fair men når de ikke leverer det jeg har bestilt vil jeg virkelig ikke have omkostningen for at levere noget tilbage.
Adlibris bør simpelthen gå konkurs når de ikke kan behandle kunderne ordentligt.
Update: Adlibris slog 50% af prisen på den del af ordren jeg modtog. Derfor får de dobbelt så mange stjerner jeg originalt havde givet dem.
Har bestilt 2 bøger via CDON.COM - ordre annulleret
Har bestilt 2 bøger via CDON.COM. Får besked om at ordren er afsendt den 13. marts, og i dag får jeg besked om at ordren er annulleret - uden nogen begrundelse. Virkelig dårlig stil. Handler ikke hos dem igen.
21 dage
21 dage tager det at få leveret en bog.
Men 1 stjerne fordi den trods alt kom frem.
Jeg modtog min pakke indenfor en uge
Jeg modtog min pakke indenfor en uge, så jeg har været fint tilfreds med Adlibris 😊
Helt igennem forfærdelig oplevelse.
Helt igennem forfærdelig oplevelse.
Købte en bog gennem CDON hvor der stod at den blev leveret fra Adlibris. Ca. 7 hverdage var leveringstiden, men det endte med at tage 1,5 måned.
Jeg handler aldrig hos Adlibris igen og kan på ingen måde anbefale dem.
Jeg kan desværre tilslutte mig den…
Jeg kan desværre tilslutte mig den dårlige behandling fra Adlibris andre har oplevet. Bestilte 2 bøger gennem CDON og Adlibris stod for leveringen, 4-9 arbejdsdage skulle det tage. Det var til at leve med. I dag har jeg endelig modtaget de to bøger, 1 måned og 1 dag efter bestillingsdatoen. Mine henvendelser startede med at jeg fik at vide, at jeg bare kunne læse ordentligt vedr. leveringen. Det gjorde jeg igen og kunne nu se, at de samme bøger nu kunne leveres på 2-5 dage. Det er så 10 arbejdsdage siden. Efter jeg gjorde opmærksom på det, blev der i det mindste svaret mere venligt. Så har I god tid og laaang tålmodighed, og er det et fast mønster hos Adlibris, så kan det være ok at spare lidt penge ved at købe bøger hos dem.
Jeg haldler aldrig hos Adlibris igen
Jeg haldler aldrig hos Adlibris igen. Måtte rykke flere gange for levering - da de endelig leverede var det den forkerte vare - har nu venter i 14 dage på at få en returseddel, så jeg kan sende varerne tilbage. Ydermere har de trukket det fulde beløb på mit kort, og jeg kan først få pengene tilbage, når jeg har returneret varen, når jeg altså en gang i fremtiden får en returseddel - måske!!!
Utrolig dårlig service
Når levering siger 2-5 dage
Når levering siger 2-5 dage, men afsendelsen fra Adlibris først sker efter 7 dage, så er det sgu svært at nå. Her 13 dage senere venter jeg stadig i spænding på min pakke...
Du modtager først din pakke om 1 år.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Her 17 dage efter min bestilling står ordren stadig som behandles til trods for at jeg har henvendt sig til deres kundeservice flere gange.
Forstår slet ikke at cdon vil samarbejde med dem!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.