Vinderpost
Spam plat og svindel.
Spam plat og svindel.
hold dig fra siden.
Tillykke, vi vil snyde dig
Hurra du har vundet retten til at blive snydt
Aldrig tryk på deres links
Bloker deres mail adresse og slip for det bras
Besynderligt foretagende?
Besynderligt foretagende?
Skriver den ene mails efter den anden at jeg har vundet, og en masse vrøvl om tilmelding.
Jeg har aldrig nogensinde meldt mig til dette foretag, men efter jeg ved en fejl kom til at give min mail- adr. og tlf.nr., til et forkert hjemmeside, der kaldte sig "Netto-spil" i den tro at det var butikken Netto jeg kommunikerede med, men nej, det var nogen der kalder sig "Konkurrencer Nonstop" - derefter, væltede det bare ind med spammails, besynderlige telefon opringninger, bunker af nyhedsbreve jeg aldrig har bedt om, oplysninger om at mit " lån var klar " leg har aldrig søgt om lån??? - Fup svindel og humbuk, hold jer langt væk!!!
Vinderpost er ren SPAM
SNYD
Hejsa. Jeg har veret endnu dummere og betalt de 5 kr mange gange i haab om at modtage en enten Bobil, Gps eller Android. Har intet modtaget gennem 4-5 mdr og har betalt mange gange ( 10-20 )samt deres med adressen osv. Gaar sku snart til politiet
SPAM
Jeg har været så naiv og dum at jeg gav mine oplysninger til denne fake "virksomhed" og er derefter KUN blevet bombarderet med SPAM mail som indeholder tillykke ønskninger om at jeg har vundet alt mulige lort. VIL stensikkert anbefale jer til at holde jer væk fra denne spam..
Får en masse mails om at have vundet
Jeg får mails om at have vundet noget jeg ikke har deltaget i, og når man går ind for at indløse gevinsten, skal man udfylde en masse oplysninger, som nok bare medføre endnu mere spam.
Spammer
Hold jer fra det, man får en mail om at man har vundet forskellige ting, men det eneste du har vundet er retten til at blive bombarderet med useriøse "vinder" mails, og andet spam..
Pas på med at indtaste personlige oplysninger osv, du risikerer at hænge på et dyrt "abonnement" på f. eks. serviceklub.dk ?? Så husk at læse alt det med småt, og hvilke betingelser du siger ja til, når du har "vundet" med vinderpost..