Deze week besteld/betaald (cc) Brooks zadel. Volgens opgaaf 'direct leverbaar - 3 in voorraad' Vandaag bericht; Bedankt voor uw bestelling, niet in voorraad (!!??) en u kunt altijd wijzigen/an... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Het moet goed zijn! (en dat is het ook)
Mijn fiets gebracht omdat de remmen slecht waren. De reparatie leek in eerste instantie goed te zijn (had ook al de rekening betaald) maar al gauw bleken de remmen nog steeds niet goed te werken. Topbikes is daarna net zo lang doorgegaan totdat het probleem gevonden en opgelost was. Dit geheel op kosten van Topbikes, ik hoefde niets bij te betalen. Wat een geweldige service! Dank je wel Topbikes!
a skilled scammer
I needed to change a wheel and agreed to buy a new one. The owner tried to scam me three times in a row: first gave me a rusty, old one, then took my tire (that did not have any problem) and changed it with an old one, saying he "gave me a deal from his back shop". When I asked for my old tire (that was only 5 months old), he gave me another old tire that went flat after two weeks. I reported him to the Police.
slechte ervaring website en contact
via website iets willen bestellen. bestelling met verzenden wordt zonder dat er iets aangegeven omgezet in "ophalen". Hierop 2 x emailcontact proberen te krijgen zonder respons.
advies aan Topbikes; als je het niet aan kunt, begin er dan niet aan.
kali ke 2 beli basikal di top…
kali ke 2 beli basikal di top bike..service bagus..tq
Cocky rip-off shop
These fellows think they are the gift that keeps giving!
High-cost repairs necessitated at least 3 more visits to get it right (I gave them the benefit of the doubt), but it started to look like sabotage... Parts that were "repaired" failed within a week, and as if that wasn't enough, they were extremely rude. Shame on them.
Totaal klantonvriendelijk en waardeloos
Totaal klantonvriendelijk en waardeloos, hier word je moe van. Het kostte ze 2 dagen om met een kostenschatting te komen. Die was best hoog en ik zei dat ik de fiets wilde ophalen. Ineens moest ik eur 25 onderzoekskosten betalen, dat werd mij per telefoon meegedeeld. Toen ik zei dat ze dat van te voren hadden kunnen vertellen, werd ik afgeblaft (‘dat is toch logisch’ en ‘u gaat me niet vertellen hoe ik mijn werk moet doen’). Ik kon het niet geloven, maar de medewerker had daarna opgehangen. 5 minuten later kreeg ik een sms dat ik mijn fiets moest ophalen en eur 29,20 betalen voor de ‘reparatie’. Ik ga er zo daarnaartoe. Onacceptabel gedrag.
Over-priced & chaotic
Absolute rip off. They quoted for an inner tube and said there would be a bit extra to pay to put two screws into the lock to fix it in place - what they charged for this service was €17. Cashier said there was not point in complaining to him, that I should talk to the owner - when I asked to talk to the owner he was "in a meeting". When I went to take my bike they couldn't find the key - when they found the key we noticed that the tyre was flat... That was pumped up and the bike returned to me with no apology or explanation offered - replied "didn't put the valve in fully- it'll be OK" when asked about it. Chaotic, careless & over-priced.
Gewoonweg een waardeloos fietsreparatie…
Gewoonweg een waardeloos fietsreparatie bedrijf.
Voor een simpel probleem worden allerlei vervangen onderdelen (onterecht) opgevoerd. Torenhoge rekening ,tot tegen de € 200 en de fiets presteert slechter dan daarvoor.
Bij de zogenaamde garantie wordt nog eens een fikse rekening gepresenteerd.
Kortom uitzuigers eerste klas
eerste en laatste keer bij Topbikes.
Onderhoudservicebeurt van 85 euro. De schakelingen lopen nog net zo ongelukkig als voor de beurt! En de voorderailleur schakelt niet meer op grote blad. Voor de plaatsing van een middenblad is om onduidelijke redenen ruim 70 euro gerekend. De factuur is ongespecificeerd, dus of ik 158,39 wilde betalen.
Geen idee welk onderhoud nu is uitgevoerd en de beur was niet klaar op dinsdag 18 april zoals beloofd maar ik kreeg na diverse telefoontjes een melding op dinsdag 25 april een dag voor mijn fietsvakantie.
TOP service van Top Bikes
Ik heb sinds een paar weken een prachtige Trek District 4 EQ Stagger. In de loop van de tijd wilde ik wat kleine aanpassingen laten doen, zoals remmen bijstellen, zadelhoogte aanpassen, toch snelbinders erop. Wanneer ik ook kwam, ik werd direct vriendelijk aangesproken en kon er meestal op wachten. En de snelbinders kreeg ik gratis.... altijd leuk een cadeautje.
Ongelofelijk slechte service na incorrecte montage.
Ongelofelijk slechte service na incorrecte montage.
Zojuist heb ik een verbazingwekkende ervaring opgedaan bij TopBikes in Den Haag (Elandstraat 89). Ik ging met mijn gloednieuwe racefiets langs om mijn tubeless banden te laten vervangen door buitenbanden met binnenband. Hierover had ik gebeld en het was geen probleem om enkel de montage door hun te laten doen. Na de fiets te hebben opgehaald was ik nog tevreden (op de duizelingwekkende prijs van 65 euro aan arbeidskosten), de communicatie was goed en op het eerste oog zag alles er prima uit.
Drie dagen later wilde ik een rondje gaan fietsen en viel het mij op dat de ``ventielafsluiter’’ scheef was, dit is mijzelf ook meerder malen overkomen nadat ik de pomp incorrect van het ventiel afhaalde. Dus ik heb direct contact opgenomen en ik ben daarna langsgegaan met de vraag of ze een nieuwe binnenband erop konden leggen aangezien een scheve ventielafsluiter zeker binnen een paar keer pompen gaat afbreken. Toen werd mij verweten dat ik het zelf scheef had gemaakt en het toch ``prima werkte zo?’’. Ook werd mij op het hart gedrukt dat zij nooit fouten maken. Echter had ik zelf het ventiel niet aangeraakt, wat ook totaal niet logisch zou zijn omdat zij voor mij de band al op de juiste druk hadden gezet. Van kwaad tot erger vertelde de meneer achter de balie dat ík ``nooit meer terug hoefde te komen’’, wellicht omdat ik aan het licht stelde dat ze wel degelijk fouten maken.
Ik sta nog steeds perplex van de waardeloze service en het gebrek aan professionaliteit. Ik zou absoluut afraden hier iéts te laten maken of kopen aangezien wanneer er problemen voordoen, het toch je eigen schuld is.
Trek Modane SL 5 van TOPbikes
Op zoek gegaan naar een Trek en bij TOPbikes de Modane SL 5 gekocht. Prachtige fiets met ISOspeed tegen de schokken van oneven wegdek. Werkt verbluffend. De zit voelt natuurlijk en comfortabel aan en de 32mm banden helpen hier alleen maar bij. Goed geholpen door vriendelijk personeel en ook na aflevering geen probleem met installeren metertjes en afstellen fiets.
Tevereden naar huis en feest onderweg op de Trek.
Afzetters
Afzetters. Dat zijn het. Een extreem hoog bedrag vragen voor een B-keus koplamp (merk Ikzi): EUR 24,99. Terwijl deze bij andere winkels rond de EUR 5,50 - 6,95 verkoopt. En als je dan teruggaat om te klagen doodleuk zeggen dat dat hun recht is en dat ze het probleem niet gaan oplossen.
Wel snel in reparaties, maar dat is dan ook het enige voordeel.
Ga hier niet naar toe!
Ga hier niet naar toe. Had hier een fiets besteld en al een aanbetaling gedaan. Fiets zou in december '21 geleverd worden. Dit werd keer op keer uitgesteld (moest ik zelf achteraan bellen). In maart '22 dan eindelijk bericht. Fiets was binnengekomen, maar niet de fiets die ik besteld had.... De fiets die ik wel besteld had, zou pas in september '22 geleverd kunnen worden. Waardeloos uiteraard. Maar daar bleef het helaas niet bij. De zaak weigert nu om mijn aanbetaling terug te storten en zegt dat ik maar moet wachten tot september '22. Kortom, een zeer negatieve ervaring en naar mijn geld kan ik fluiten, zoals wel meer mensen die reviews hier hebben achtergelaten.
Oplichters
Mijn fietsketting was afgebroken, deze winkel was vlakbij. Ze gaven mij een kostenplaatje: 'Een nieuwe ketting kost rond de €30-40, en de montage ervan komt ongeveer op hetzelfde neer.'
€80 leek me een beetje duur voor alleen een ketting, dus ik ben even naar de overkant gelopen (naast Ridder Kaashuis). Daar kost het €25, inclusief montage.
Stelletje oplichters.
Onbetrouwbaar en slecht
Dit is een fietsenwinkel met de meest onbetrouwbare en onverschillige medewerkers ooit. Ga hier NOOIT naar toe.
Slechte ervaring, simpele opdracht
Slechte ervaring! Ik kwam voor een tubeless mtb band. Ik had zelf nieuwe MucOff tubeless ventilen gekocht. Ik kreeg alleen niet genoeg druk op de band om te "ploppen". Dus ik naar Top Bikes. Of ze het met de compressor wilden proberen. Dat was geen probleem, maar dat deden ze zo gehaast dat mijn ventiel kern krom getrokken werd bij het afhalen van de comprossor aansluiting. Het lukte niet. Ik heb de band achter gelaten omdat ze dachten dat het door de velglint kwam. Prijs afgesproken en het zou de volgende dag geleverd worden. Dat zou fijn zijn, want ik had twee dagen later een mtb afspraak staan. Geen reactie! Ik bellen om te vragen wat of het ging lukken. "ja hoor geen probleem". Geen reactie. Twee dagen later kreeg ik pas bericht dat het klaar lag. Let wel! Met extra kosten voor een nieuw ventiel. Vreemd. Ter plekke een discussie gevoerd, waarbij ik zelf het ventiel stuk zou hebben gemaakt. Vreemd aangezien je dan ook NIET de band kon oppompen met de compressor, maar goed. De extra kosten hoefde ik niet te belaten. Eenmaal thuis, zie ik dat de band er verkeerd oplag. Ik weer terug. Krijg is het antwoord dat dat niet uitmaakt. Pardon? Maar goed, ze gingen de band goed zetten. Krijg ik de band terug. Eerst ontbreekt het ventiel dopje (wat tevens een tool is om de kern te kunnen verwijderen). Vraag ik of die wel even terug mag hebben. Komen ze terug met een gewone dop die niet goed past. Ga ik niet mee akkoord natuurlijk, maar ze orginele hadden ze niet en konden ze ook niet herinneren dat die erop zat. Nouja balen, maar goed, was er klaar mee. Kom ik er thuis achter dat er een ook andere kern in zit dan de MucOff. Een ventiel van een gewone fiets (uberhaupt dat die past). Maar goed die kan ik niet verwijderen met mijn mucoff tools om sealant toe te voegen. Kortom... weten ze wel waar ze mee bezig zijn? Er service? Welke service? Hoe moeilijk kan het zijn, om een band tubeless te maken, en de klant niet de schuld te geven van slordig werk.
BESTEL NIETS BIJ DEZE WINKEL!
BESTEL NIETS BIJ DEZE WINKEL!! Dit is de verreweg de slechtste online winkel waar ik ooit iets besteld heb. De producten die ik besteld had waren helemaal niet meer leverbaar, oftewel DE WEBSITE IS NIET UP TO DATE. Eerst meldden ze dat de producten een paar weken later leverbaar zouden zijn. Ok, dan wacht ik even. Maar toen stuurden ze in plaats van de bestelde producten doodleuk iets anders op. Meld dan gewoon dat je de producten niet hebt, even goede vrienden... Maar nee, ze stuurden zogenaamd een nieuwe serie... Toen ik wilde retourneren gingen ze moeilijk doen over de verzendkosten, terwijl zij een fout product opsturen. KORTOM DE SERVICE IS TE TRIEST VOOR WOORDEN. Klant is hier zeker geen koning.
Slechte service
Slechte service, komen hun belofte niet na, informatie op de site zijn niet correct wat betreft levertijd.
Zij hebben vorige week mijn racefiets…
Zij hebben vorige week mijn racefiets weer race ready gemaakt. Tussendoor ook nog op de hoogte gebracht dat er een band versleten was. Zij hebben deze direct voor mij vervangen. Ik kon mijn lieveling al na een paar uurtjes ophalen. Tevreden klant!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.