Efter 6 ugers venten har jeg stadig ikke modtaget mit beslag. De svarer ikke på mails eller noget andet. Fik anbefalet butikken fra en anden, som i sin tid havde modtaget sit beslag. Men enten er b... Mehr ansehen
Tein-Shop.dk
Materialet känns bombsäkert och leveransen var snabbare än jag räknade med. Ett minus för att den mall som skickades med var felaktig. Hade jag monterat efter mallen hade min gröna lampa på time capsu... Mehr ansehen
Har bestilt nogle beslag og pengene er blevet trukket fra min konto for snart 2 måneder siden. Har intet modtaget og de svarer ikke når man skriver. Har nu måtte tage fat i Paypal for at få min p... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
bestilt 25.01 har ikke hørt noget siden
Så må vi gå bankens vej og få pengene retur, virkelig mærkeligt firma det her.
Ingen vare - Ingen kontakt
Efter 6 ugers venten har jeg stadig ikke modtaget mit beslag.
De svarer ikke på mails eller noget andet.
Fik anbefalet butikken fra en anden, som i sin tid havde modtaget sit beslag. Men enten er butikken gået konkurs, eller også er det pisse ligeglade med at sende de ting folk har bestilt.
Hvis butikken ikke kunne løbe rundt er det en ærlig sag, men så luk dog siden ned.
Playstation 4 Wall mount
Har bestilt at wall mount til en Playstation 4, men har ikke modtaget noget nu en måned efter.
ALDRIG HANDLE HOS DEM
Dårlig service, de svarer hverken email eller tlf og online support er altid ned. Har købt produkter hos dm siden 3/1, nu er 23/1 og jeg ikke har modtaget produkterne endnu. Har sendt 2 mails i mellemtiden men ingen svar og de tager aldrig telefonen. VÆRSTE service jeg har oplevet
Hold dig fra det!
Dårlig service, besvarer ikke mails.
Bestil vare og aldrig modtaget.
Det er ikke andet end fusk !!! på den side brug ikke tid på at bestille noget på den jeg bestilte et beslag den 28/8-16 og har ikke modtaget det endnu og de svare ikke på mail.
Elendig service, ingen vare, ingen respons på beskeder.
Bestil ikke ved Tein-Shop, du får ikke dine vare, ingen respons på dine beskeder. magen til useriøs firma skal man lede længe efter.
Ingen kundeservice
Har nu måtte tage fat i Paypal for at få min penge tilbage, da sælger heller ikke svarer på beskeder gennem Paypal.
De har nogle interessante produkter, men det betyder ikke det store når man aldrig modtager sin bestilling.
Får ikke sine varer
Jeg bestilte 2 ps4 beslag den 16/6 og den 23/6 blev pengene trukket via PayPal og i dag skriver vi den 6/8 og har stadig ikke modtaget mine varer. Jeg har skrevet ca. 10 mails til firmaet, prøvede at ringe 50 gange samt prøvede at kontakte via hans hjemmeside og sidst men ikke mindst på messenger via hans Facebook firma side. Intet bliver besvaret og telefonen bliver aldrig taget - så alt i alt en rigtig kedelig oplevelse og skal til at have fat i PayPal for at få pengene retur da jeg ikke mere tror på mine varer bliver leveret. Utroligt at man skal snydes på den måde. Så hold jer fra firmaet.
SÅ dårlig service!
Bestilte mit beslag d. 26 januar. og pengene er blevet trukket via paypal d.28 januar.
Jeg har INTET modtaget endnu, når man prøvet at ringe til firmaet igennem 5 dage, er der ingen der tager telefonen, og ingen der besvare mails. Det er imod paypals regler at hæve pengene før man har sendt varen. Det er virkelig så skidt at et dansk firma har den type for service nu til dags! Det er så ærgerligt når produktet ellers ser ud til at være godt og brugbar, og der burde være en god grund til at tro på dette firma. Men ingen kunde service, og man ikke får varen som man har bestilt! det er virkelig for dårligt! jeg vil klart frabede folk at handle med tein.dk ellers så stopper dette aldrig!
Nu skal jeg til at kæmpe med paypal for at få mine penge retur.
Super god ekspedition samt hurtig levering
Bestilte d. 12.07.2015 et vægbeslag til Apple Time Capsule. Tein-Shop har sendt flere mails i form af bekræftelse samt afsendelse, og jeg er derved konstant blevet informeret. 5 dage senere modtog jeg varen fra Tein-shop.dk. Dette må siges at være hurtig ekspedition. Produktet lever 100% op til forventningerne. Dette til sammen giver topkarakter fra min side.
Useriøs kontakt.
Bestilte d. 28. juni 2 vægbeslag. Skrev samtidig en mail hvor jeg spurgte ind til leveringstiden. Fik intet svar.
Kontaktede dem igen 2 uger efter (både via mail og kontaktformular på siden). Fik heller intet svar.
Så bliver jeg urolig og jeg beslutter at blande Paypal da jeg er bange for at jeg ikke får et produkt for mine penge eller får pengene retur.
Dagen efter får jeg så pengene tilbage, men uden svar eller anden besked. Andet en ordren er annulleret. Skriver så endnu en mail hvor jeg spørger ind til hvad der sker. Men forventer intet svar. Er glad for at jeg har fået pengene retur, men ville hellere ha' de bestilte produkter.
Men alt i alt er deres kommunikation ikke eksisterende. Alt for ringe.
Total uproffesionel virksomhed
9 april 2015 - bestiller jeg flere produkter på siden. Der står der kan være op til 3 ugers vente tid før jeg får produkterne. Efter de 3 uger er gået har jeg stadig intet modtaget, trods at pengene blev trukket kort tid efter bestilling. Er en tålmodig person, så skriver en mail til dem for lige at hører status. Nu over 2 uger senere og 4 yderlige forsøg på at få kontakt (både telefonisk,via mail og besked på ordren) fra virksomheden, har jeg forsat intet hørt fra dem. - Totalt uacceptabelt. Ligeledes bryder de loven ved at trække pengene før varerne er afsendt.
Kan fraråde alle at købe der.
Super godt!
Jeg bestilte for to dage siden et ophæng til min Playstation, pakken er allerede nu kommet. Den passer perfekt, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fem stjerner herfra! :-)
Ps. Tusind tak for chokoladen!
Mvh. En meget tilfreds kunde.
Træls på godt jysk!
Den 15 september bestiller jeg et vægophæng til en playstaion 4 på Tein shop, nu er der gået 10 dage og har stadigvæk ikke modtaget min vare... Jeg har skrevet beskeder på Facebook og på mail, men lige lidt er der sket!
Dog er der lige kommet en mail: Hej Allan
Jeg vil meget gerne betale dig tilbage, men du betalte med bankoverførsel så ved mindre du giver mig dine bank oplysninger har jeg ingen måde at refundere dig på.
Hvorpå jeg skriver til dem :Du kan jo starte med at ringe til din bank og få dem til at sende dem til mig!!!
Jeg ønsker bare mine penge retur, asap!
Aldrig mere Tein Shop
Den 26/9 -14 stod mine penge på kontoen.
Godt, trods kommunikations-fejl!
Hej!
Bestilte et Mac Mini wallmount.
Der var problemer med deres plast leverandør, og på trods af kommunikations fejl.
Ja, så ankom produktet jeg havde bestilt, dog først efter sommerferien!
Selvom leveringstiden var "lang", så fortjener de stadig de 5 stjerner.
Tak for god service og information.
Best Regards
Joachim Didriksen
Produktet stod som lagerstatus" produceres efter bestilling" men allerede efter få timer var pakken på vej.
Lækkert produkt acceptable leveringstid
Lækkert produkt og billigt. men undrer mig over at produktet først blev sendt dagen efter, jeg uge efter betaling skrev til firmaet for at høre hvor pakken blev af.
Men tak for chokolade;).
Super
Varerne kom inden for rimelig tid, og varen er som forventet.
Og tak for chokolade ;-)
Noget gik galt under betalingen...
Der opstod en fejl under betalingen således at PayPal ikke leverede de rigtige info til Tein-Shop.dk men indenfor 12 timer var ordren markeret som betalt (havde fået kvittering fra PayPal) og jeg venter nu spændt på min ordre.
Jeg har hørt fra andre at disse produkter er både pæne og veldesignet så hvis jeres gadgets skal vægmonteres så vil jeg anbefale at prøve her.
Jeg plejer at handle hos diverse sider i Kina, men det er absolut slut nu!
Tak.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.