Perfekt :-) modtog pakken hurtigt og alle varerne levet op til mine forventinger. vil klart fremover bestille igennem her og anbefale denne hjemmeside til vandpibe tilbehør.
Yderst venlig kundeservice, har mange gange haft brug for guide og tips, hvor de altid besvaret mine henvendelser med opkald eller mails. De har kæmpe stort udvalg og kvalitets produkter , som er s... Mehr ansehen
Flere køb hos shisha, altid hurtig service, ordre bekræftelse, pakken modtages fast hvergang, mine vare er på lager altid, og de sender altid ekstra tilbehør med til vandpiberne, uden man spørger e... Mehr ansehen
Jeg faldt helt i staver over en vandpibe Shisha.dk havde på hjemmesiden, bestillingen var let og overskuelig, og muligheden for at oprette en bruger for dernæst at følge med i processen var bare hel... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfekt :-) modtog pakken hurtigt og …
Nem og hurtig bestilling
VERDENS KLASSE SERVICE ALDRIG SET BEDRE!
Den 31. December 2016 - kl. 18.30 skriver jeg til Shisha.dk via facebook i håb om at de kan redde min nytår! Jeg står og mangler en vandpibe akut, og ved seriøst ikke hvor jeg kan købe en. Efter en times tid står jeg ude ved deres lager, og får min KM pibe i hånden! Seriusly har ikke set denne service før... Han havde så lidt travlt da børene ventede der hjemme så vores hyggesnak blev kun få minutter...Så TUSIND TAK SHISHA.DK for at i reddede min nytår! Kan klart anbefale dem til enhver!!
Bedste hilsner
YAY!
PERFEKT udvalg og endnu bedre service.
Den bedste service, jeg har oplevet inden for salg a vandpibe.. Skriv med mig under hele bestillingen, og indtil den kom. Super hurtigt svar og forklarede alt! Bare et godt udvalg, og endnu bedre service
ENESTE GODE SIDE I DK!
Altid en god oplevelse, kanon kundeservice og lækre produkter. en vinder ingenting der.
5 stjerner vandpibe shop
Bedste sted har virkelig nogensinde handlet. Man fortryder ikke ved at handle på den hjemmeside. Man får det man bestiller og med en hurtig levering. Hvad bedre kan man forvente ? Det bliver ikke sidste gang jeg handler der. Der har den bedste kundeservice.
Fremragende service!
Shisha.dk er helt klart en af de bedste vandpibe-webshops i Danmark. Fantastisk service, og bredt udvalg af varer.
Super kundeservice
Jeg har valgt at give 5 stjerner, det er udelukkende pga. En super god kundeservice. Jeg var lidt skeptisk da jeg ikke fik mine varer efter en uge ca. Jeg kunne ikke komme i kontakt med firmaet. Da de så endelig svarer fortæller de, at de har haft bøvl med kommunikationen til kunder. De undskylder mange gange og virker oprigtigt kede af det.
Da jeg modtager pakken finder jeg en fin gave, som undskyldning. Derudover virker de meget flinke at snakke med.
Det er ved at være sjældent, at man får så god kundeservice.
Service som alle burde have
Jeg bestilte første gang i sommers
2015.
Der modtog jeg min pakke med en masse ekstra gaver.
Alt så fint ud til jeg pakket piben ud.
Glasset var detsværre ødelagt.
Jeg mailet det til shisha med billeder.
De ringede dagen efter og beklaget det, de spurgte om jeg var interesseret i en anden model, da de lige havde solgt den sidste af den jeg havde.
Vi blev enige om at jeg ventet til den ville komme hjem igen. Ca 3 - 4 uger.
Efter en 5 uger prøver jeg at ringe for at få status på sagen.
Men jeg fik ikke fat i dem.
Efter 6 måneders tid havde jeg brug for noget nyt udstyr og købte det hos shisha igen.
Jeg var dog lidt om jeg burde gøre det, da jeg nu ikke har fået noget respons på vores sag.
Jeg vælger at prøve, og for lavet bestillingen.
De ringer til mig dagen efter for at aftale nærmere, hvornår jeg kan hente pakken. (Glemte at sætte den til levering til gls pakke shop)
Vi aftalte jeg mobilpay fragt omkostninger også ville de få den sendt så hurtigt som mulig.
Efter det var på plads spurgte jeg om vores tidligere sag.
Han beklaget fejlen og vi aftale at jeg sender vores tidligere mails så ville han få styr på det.
Kort tid efter ringede han og tilbød mig en anden pibe af samme kvalitet.
Jeg takket ja og har nu modtaget min pakke og min pibe.
Grundet det 5 stjerner er at jeg på intet tidspunkt har følt de snakket mig efter munden. De virket oprigtige da de beklaget og når de har haft gang i noget blev de ved med at maile SMS ringe til vi havde en aftale vi begge var tilfredse med.
Jeg er helt sikker på det var en menskelig fejl at den pibe gik i glemmebogen.
Jesper jensen
Super service, og produkterne i orden.
Har haft en rigtig god oplevelse hos Shisha.dk. Flinke medarbejdere, og meget hurtig respons når man skriver til dem. Varerne ankommer hurtigt, og er pakket godt ind! Bestemt ikke sidste gang jeg køber noget derinde.
Suuuuuper service. Kun plusser her fra :)
Var så heldig og få et sindsygt tilbud på en KM som kostede mig 11 kr ! (Black friday)Og de sendte den og fik alt muligt lækkert med (Mundstykker, speciel sølvpapir, ekstra slanger osv) og havde en god dialog på facebook med dem fordi jeg ville være sikker på at jeg faktisk havde fået fat i piben, og det bekræftede de efter kun 1 times ventetid. Kan ikke andet end at anbefale dem ! :)
Plusser:
Hurtig til at svarer ! :) (I hvert fald hvis du skriver på facebook)
Hurtig til at få tingene sendt afsted ! :)
Super kunde mindede :)!
Minusser ? Det har faktisk været umuligt for mig at finde et minus
Rigtig lækkert udvalg af vandpiber og udstyr!!
Super hurtig service og pakkeudbringning via. PostDanmark, hvilket sikrer varerne at kommer frem til tiden! God Kundeservice og rådgivning. Shisha.dk tilbyder en stort og varieret udvalg af vandpiber og rigtig godt kul der har en lang levetid!!
Kan klart anbefale Shisha.dk og det er bestemt et sted jeg vil handle igen!!
Fremragende service
Havde nogle spørgsmål, og fik svar inden for ganske kort tid, selv på skæve tider af døgnet
Simpelthen fremragende service, som jeg klart vil anbefale andre
Virkelig god service !
Virkelig god service og webshop, de har alt man kunne tænke sig til sin Pibe!
Klart 5 stjerner herfra!
Bedste service og kvalitet på en gang !
Det er første gang jeg har handlet på denne hjemmeside og det bliver hvertfald ikke sidste gang !
Kvalitet og service går hånd i hånd.
De reager på det mindste man siger på en meget overvældende måde. Meget personlig, venlig og serviceminded
Det kan ALDRIG fortrydes!
Høj kvalitet af varerne er prikken over i'et
top service
jeg købte en Khalil mamoon vandpibe hos shisha dk den kom hurtigt og der var bla. mundstykker ekstra slanger og kul med jeg var overrasket over at fragten var gratis ved køb over 500 kr hvilket er godt vil helt klart andbefale siden til dem der søger en god solid vandpibe 5 stjerner herfra
God service ja
Fin side med mange ting, og derudover god service.
God service, og godt udvalg.
Nem side at finde rundt på, lidt gammel dags hvilket er fint!
Jeg har over et par dage snakket med dem fra Shisha.dk omkring mit køb af en ny vandpibe da jeg gerne ville have en større en, og fik rigtig gode og hurtige svar tilbage. samt en evaluering af hvilke 2 de ville foreslå.
det er bestemt IKKE sidste gang jeg handler der!
Tak for tiden, og det arbejde i har lagt i at give mig en super service!
Mvh Mads Rix.
meget god behandling og service.
Rigtig god service man får og alt går efter planen. Man kan nemt finde rundt i det hele og nemt at bestille varerne, dog kunne man godt ændre hjemmesiden lidt, så den blev lidt mere moderne og attraktiv. Man kunne måske ændre det lidt, så der er mere overblik. Men det er selvfølgelig en lille detalje, som måske ville tiltrække lidt flere kunder. Da hjemmesiden godt kan ligne en amatør hjemmeside og folk som ikk ved særlig meget, vil måske tvivle lidt på troværdigheden. Men det er der ingen grund til, da alt er i den skønneste orden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.