Great China Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Elendig og ansvarsløs service

Jeg bestilte en nudel ret inde på Wolt fra restauranten, da restauranten ikke har nogen billeder på ringede jeg for at sikre mig at jeg fik den korrekte ret med brede nudler, det bekræftede kvinden der talte dårligt engelsk og jeg spurgte hende derfor 3 gange om det var helt sikkert og det blev hun ved med at bekræfte.

Da jeg modtager maden er det den forkerte ret og jeg ringer for at bede dem om at bytte retten ud og det nægter ejen af restauranten og nærmest beskylder mig for at tale usandt og siger jeg har fået ret 41 og skulle have bestilt ret 46.

Der står ingen numre på Wolt appen og der er ingen billeder, så derfor jeg ringede dem op for at sikre at netop denne fejl ikke skete.

Restauranten vil ikke rette pop på fejlen og Wolt nægter også at refundere og det nægter de med dårlige undskyldninger og får det nærmest til at lyde som det er mig den er helt gal med.

25. Dezember 2025

0 stars

0 stars. Disgusting food.
We bought takeaway and the food didn’t taste of anything. The dumpling are like frozen bought in the supermarket.
Don’t buy food from this place.

20. November 2022

SOYA 2 / Running i Vestergade Århus

Når man spiser sushi forventer man da en høj toilet standard, det findes ikke her. Alt er bare gammelt, susi kedelig og uinspirerende, 5-6 varianter på running sushi at vælge imellem. Sushi er på niveau med det man køber i supermarkederne - og så betale 200.- dkr per person for running sushi, så svarer kvalitet og pris ikke sammen.

17. Dezember 2013

Forfærdelig mad-oplevelse.

Min kæreste og jeg var inde og spise buffet en fredag aften.
Selvom der var mange ledige borde valgte personalet at placere os lige ved siden af 6 meget højlydte mænd der råbte hele aftenen.
Vi bestilte 2 stk Pepsi cola, men fik istedet to Pepsi der ikke var det mindste brus i, de smagte faktisk bare af vand. Vi fik så 2 byttere, men disse var ligeledes fuldstændigt smagsløse.
Vi besluttede os for at tage to gange buffet, da det ikke burde være til at gå galt i byen med - men her tog vi grueligt fejl.
Det meste af deres kød var dybfrossent og lå bare til optøning under restaurantens varmelamper, hvilket er yderst uhygiejnisk. Meget af maden bar tydeligt præg af, at det ikke havde været udskiftet i adskillige timer og derfor var der begyndt at komme skind på.. Noget af maden var der fluer i og deres salatskåle bar præg af dårlig opvask, med karry/madrester på kanterne.
Desuden var tjenerne utroligt langsomme og uopmærksomme.

Alt i alt en forfærdelig Mad-oplevelse, som faktisk burde have været anmeldt til sundhedsstyrelsen.

15. Juni 2011

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen