Radio Planets
Unternehmen hat geantwortet
Tilmeldte mig VIP medlemsskab under grøn koncert kampagnen,men modtog aldrig en billet..ærgeligt nu havde jeg lige inviteret mine børn med,men måtte finde på noget andet det gik ellers rigtig fint s... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Radioplanets.com kan du finde radiokanaler fra hele verden - Vi er global listing service. Vi har med garanti radiokanaler med musik som falder i din smag. Radioplanets.com har mere end 3000 fede radiokanaler som der listes til og er frit tilgængeligt for dig efter tilmelding. Radioplanets.com kører med flere tilmeldingskampagner, hvor medlemmer vil modtage en velkomstgave når de tilmelder sig. Alle medlemmer kan prøve Radioplanets.com til en væsentlig reduceret pris de første 7 dage. Vi kører næsten altid med velkomst tilbud.
Nyvej 17 B, 1851, Frederiksberg C, Dänemark
- 88820663
- info.dk@radioplanets.com
- radioplanets.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er SVINDEL - hold jer væk!
Det er SVINDEL - hold jer væk! Jeg deltog i en konkurrence hos dem, der skulle man acceptere 'det med småt' - åbenbart i 'det med småt', man accepterede var, at man signede op hos dem for et abonnement, og det fik jeg ikke noget af vide om lige indtil den dag, at jeg modtager en faktura fra dem på 199 kr. uden at ane, at jeg overhovedet var signet up eller havde brugt deres tjeneste. De snyder, der hvor de kan, og udnytter at man ikke lige får læst HELE deres betingelser for konkurrence. Derefter hænger du på fakturaen, fordi du ikke fik opsagt det i tide - uden at vide, at du overhovedet havde et abonnement der. Hold jer væk, for de udnytter hvor end de kan, og derudover er mange af de positive anmeldelser herinde også falske. Det er anmeldelser, som de ansatte selv sidder og skriver og udgiver sig for at være reelle kunder.
Sivendel
Jeg har kjøpt en samsong 1 kr men de trukket penger fra konto hver måned nå er et år , og ikke noe men hvorfor de trukket penger uten godkjening av meg
Ingenting
Har betalat en krona för att testa en vecka. Fick aldrig några inloggningsuppgifter, därför kunde jag inte prova. Sa därför upp abonnemanget inom denna vecka, men debiterades ändå 349 kr för nästa månad. Ringde då upp och fick prata med någon som inte kunde svenska. Telefonförbindelsen var av taskig kvalité, så det knappt gick att kommunicera på engelska heller. Tror att jag till slut lyckades avsluta tjänsten, men lyckades inte få tillbaka några pengar.

Top positiv
Jeg har benyttet mig af Radioplanets i 4 dage. Jeg er rigtig glad for den oplevelse jeg har haft indtil videre. Jeg vil bruge min adgang nogle dage endnu og beslutte mig for om jeg vil fortsætte det månedlige abonnement. Men indtil videre så er jeg i hvert fald rigtig positiv.
aucun problème du tout
aucun problème du tout. Je aime le service et le cadeau de bienvenue était agréable
Site génial
Il faut lire les conditions, JE les ai lues, j'ai reçu mon lot, et je me suis désabonné après avoir payé les 1€ ! Je n'ai donc payé que 1€...
Ce site est top si on résilie avant de payer le prix fort, je conçois que si on oubli l'offre est peu intéressante, mais dans mon cas du coup je suis largement gagnant et je remercie l'équipe radioplanets,
longue vie à eux !
Really reactive support team with good music channels. I trust this website because all is clearly write in Terms & Conditions
I have create an account during a promotional time. Even I didn't win anything but all the conditions was clearly announced.
I had a problem with my player and the technical support team was reactive
What else ?
Customer Service
Didn't go through with becoming an active member of the service. I had decided to stop before the trial period ended. Since I emailed on Saturday to unsubscribe before the subscription money was taken, nobody was there. They replied on Monday and had immediately authorised the refund of my automated subscription.
Capping it at 4 stars as I haven't experienced the whole service, but I'm really pleased with the fast and proactive response I got after the weekend.
Thank you!
Jake
Sérieux
Site sérieux.
Répond bien au message. J'ai écrit car je n'avais plus mes identifiants de connexion et je souhaitais me désabonner.
Réponse rapide et très courtoise + désinscription faite par leur soin.
Très satisfaite
Action fra kundeservice – stort smil
Jeg havde brug for hjælp fra kundeservice. Så ringede til dem. De var flinke til at tage imod mig nummer og email, da hende jeg talte med ikke kunne hjælpe. Efter kun 1,5 timer fik jeg en mail fra kundeservice pr. e-mail med en fin forklaring. Jeg har været medlem af mange af disse her såkaldte VIP klubber, men ingen steder har jeg fået så god og hurtig service. Kan se at der er et par stykker her på trustpilot der har brokket sig over kundeservice. Det kan jeg simpelthen ikke forstå. Det må være dem den er gal med.

Antwort von Radio Planets
Jazz og andre gode stationer
Kan anbefale radioplanets til folk der kan lide at høre jazz. Jeg har allerede fået en ny favorit kanal.

Antwort von Radio Planets
Avoid, waste of time and money
Offered voucher for 1 pound sign up. Never received it and their unsubscribe page doesn't work so no way to stop them taking money. Their customer service is non-existant as well. Had to cancel my debit card. Avoid at all costs!
P.S.: DO NOT believe their replies and fake reviews in here, their customer service is completely USELESS!
P.P.S.: They also reported all the negative reviews so many are gone because the posters didn't bother to upload their proof of purchase. Be advised that many negative reviews are now gone.
Tak for ingenting !!!!
Tilmeldte mig VIP medlemsskab under grøn koncert kampagnen,men modtog aldrig en billet..ærgeligt nu havde jeg lige inviteret mine børn med,men måtte finde på noget andet det gik ellers rigtig fint sidste år.
Thomas
Jeg er chokeret
Opdager i mandags at der bliver trukket 279kr om måneden.. Går kun lige 5 måneder tilbage, og der bliver det trukket hver måned.. Og sikkert længere tilbage..
Aner ikke hvad radioplanets er, og har aldrig hørt om det.. Ringer til kunde"service" og de kan ikke hjælpe mig da min mail ikke er i systemet.. Så de beder mig sende en mail.. 3 dage efter har jeg stadig ikke fået svar.. Ringer til Kundeservice.. (Magen til flabede kvinde, skal man lede længe efter) hun siger at hun ikke kan hjælpe mig, da det er en anden afdeling, og at de ikke engang sidder i samme rum! Jeg får sagt at det synes jeg er ringe service.. Og så smækker hun Gud hjælpe mig på!!! Tror ikke at jeg lyver hvis jeg siger jeg aldrig har oplevet, en så direkte og provokerende attitude fra en servicemedarbejder.. Jeg er virkelig chokeret..

fin oplevelse
Jeg kan ikke klage over den behandling jeg har fået! Synes at alt er gået som det skulle. Jeg meldte mig til radioplanet.com, udfyldte en brugerprofil, opsagde mit abo efter 10 dage, da vi ikke lige har pengene til at fortsætte. Jeg har kun været inde på radioplanet.com den første dag, men kunne ikke finde ud af hvordan man lyttede ti kanalerne, så lod det være.
I weekenden har jeg så modtaget mit velkomst gavekort på 150 kr. til Jensens Bøfhus, som i det hele kun har kostet mig 1 kr. at få.
En skuffende velkomstgave
Jeg blev fanget af denne annonce: http://dk.radioplanets.com/survey.php?sid=742&rid=408&cid=9 . Efter lidt over tre uger modtog jeg som lovet min velkomstgave - en MP3-afspiller (med defekte høretelefoner). MP3-afspilleren er tydeligvis en efterligning af Apples iPod Shuffle, som også er afbilledet i annoncen. Jeg synes, der er vildledende at kalde MP3-afspilleren "Shuffle" i annoncen og bruge et billede af en ægte iPod Shuffle. Det var skuffende at modtage velkomstgaven, men heldigvis har den kun kostet mig 1kr. Håber ikke andre får samme skuffende oplevelse.
Tak for gavekortet til H&M
Jeg tilmeldte mig et 14 dages medlemsskab hos Radioplanets.com, hvor man ville få et gavekort til H&M på 150 kr.
Jeg tilmeldte mig den 16 Januar 2014, og idag den 13 februar modtog jeg gavekortet.
Jeg måtte dog skrive til kundeservice et par gange for at rykke i dem, men de var hurige og meget venlige i deres svar.
Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner, er fordi det tog næsten en måned før gavekortet kom, og fordi jeg synes radioplanets.com er for dyrt. Ikke noget jeg ville fortsætte med.
Men alt i alt en god oplevelse og venlig kundeservice.
i orden !!!
alt forløber fint og du modtager din velkomst gave som lovet !
Jeg har været i dialog med radio planets og det var hurtig og god service. Men venter stadig på min gave
svindel
jeg blev lovet en gratis billet til grøn koncert sidste år,men fik den aldrig. ligeledes kan jeg ikke få lov til at melde mig ud

Antwort von Radio Planets
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.