Pungebutikken Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stay away from this company. They are sending packages without tracking number. It has been 14 working days, yet I haven't received my package. When you correspond with them, they are rude, act lik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Placerede en ordre hos Pungebutikken.dk for snart en måned siden den 3/6 2022. De trak pengene med det samme, ventede 8 dage før de sendte en mail med forsendelsesinformation uden trackingnummer, men... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej. Fordele. 1. Hurtig svar via mailen. 2. God kunde service via telefonen. 3. Stort vare sortiment. Uddemper. 1. Hjemmesiden er på dansk, tlf kundeservice på svensk, men kunne sagtens for... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Update fra d.16/9: jeg har fået mine penge retur, da varen lige pludselig var udsolgt. Deres kundeservice svarer hurtigt og er hjælpsomme. Derfor vokser de en stjerne. Update en måned efter: stad... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Her på Pungebutikken har vi samlet smarte, stilfulde og cool punge, kortholdere og penge klip simpelthen unikke måder at gemme dine kort og kontanter. Udover det vil du også finde andre smarte og cool personligt tilbehør. Vi tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti! Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med en vare, du vil få dine penge tilbage.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg bestilte en A

Jeg bestilte en A. Eriksson Rosala – Damepung i ægte læder d 5/7 2026, jeg plejer at tjekke hjemmesider på Trustpilot inden jeg bestiller, men det glemte jeg lige og da jeg så havde bestilt ville jeg lige tjekke og så tænkte jeg``Pokkers os`` så jeg skrev til Pungebuttikken og brokkede mig ( min egen angst for at blive snydt ) Jeg skrev flere gange og kundeservice var altid flinke og gjorde opmærksom på at leveringstiden kunne være lidt lang. I dag ( d 16/7. 2026 ) kom min pung så og alt mit brok blev gjort til skamme, pungen var fint pakket ind og i absolut fineste kvalitet, ægte læder, som beskrevet, fuldstændig så fin som i tekst og billeder. Jeg er en glad kunde og undskylder min mistro :-)

16. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min datter købte pung til mig som er…

Min datter købte pung til mig som er alt for stor. Kontaktet butik for at sende retur og penge tilbage.
De ulejliger sig overhovedet ikke med at svare så dårlig kundeservice.
Men måske vi skal være glade for varen i det hele taget som frem

19. Mai 2026

Bestilte en pung 18/12-2025

Bestilte en pung 18/12-2025.
20/1-2026 er den endnu ikke leveret så jeg kontakter firmaet. Den er udsolgt så jeg bliver tilbudt en anden. Jeg siger ja tak, men den bliver så også udsolgt. Jeg beder om pengene retur. Det får jeg den 16/2-2026. Dybt utilfredstillende process.

16. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan se at min ordre er strandet hos transportfirma

Kan se at min ordre er strandet hos DHL og har henvendt mig flere gange til Pungebutikken.
Men der sker intet. Det eneste svar er tålmodighed.
Samtidig har jeg bedt om at få ophævet købet, men intet hørt.
Så hold jeg væk fra virksomheden.

31. Januar 2025

Super tilfreds.

Super tilfreds.

Købte Visconti skuldretaske og kortholder til 2000kr. Indpakning og kvaliteten er yderst tilfredstillende, og kom til beskrevet leveringstid. Ca. 10 dage

Ærgerligt de har fået så dårlige anmeldelser når alt her bare har været en god oplevelse.

14. Januar 2025

Uprofessionelt firma - KØB IKKE HOS DEM

Bestilte 2/12 og modtog 3/12 besked om, at min vare var afsendt, og pengene blev trukket straks. Hørte da ingenting, før jeg selv begyndte at rykke via mail. Fik bare en kvædet vise om, at transportfirmaerne havde meget travlt, og firmaet bad om nogle dages tålmodighed, før de kunne kontakte PostNord. Kunne dog selv se, at min bestilling ikke havde forladt landet. Pludselig stod der, at min ordre var stoppet for evt. toldbehandling. Herefter gik endnu noget tid, og jeg blev bare “holdt hen” af firmaet, som bad om min tålmodighed. Var julegave så da de bad mig vente til 23/12, måtte jeg ud og købe ny gave til min søn, og jeg bad dem om at annullere ordren og refundere min betaling, men de blev fortsat ved med at bede om min tålmodighed. Da jeg stadig intet modtog, måtte jeg gå ud fra, at det er svindel-firma og gjorde dem opmærksom på dette, og at hvis ikke jeg hørte fra dem straks, ville jeg melde dem til politiet. De beklagede meget og pludselig lå min vare i postkassen. Så det tog en måned at få sådan en lille ting frem, som bare var sendt som brev.
Helt urimelig lang leveringstid, som der ikke informeres om ved køb og ved kontakt får man ingen svar på hvor pakken er eller hvornår man kan forvente at den kommer. De har slet ikke styr på deres forsendelser. Jeg køber ALDRIG fra dette firma igen - ellers synd for varen var meget fin.

4. Januar 2025

❌Brug IKKE denne hjemmeside❌

Brug IKKE denne hjemmeside. Har bestilt vare, betalt og derefter INTET hørt.?!! (Hverken ordrebekræftelse eller ordrenummer. Pengene er trukket straks efter køb.)
Virksomheden bliver nu anmeldt i bankens bedrageri afdeling, som samarbejder med Politiet.

Opdateret anmeldelse 04.01.24
Ja først NU har I reageret ved at sende besvarelse hér på Trustpilot samt på min private mail. Men Jeres konkrete kunde Iben Dam, har af flere gange rettet henvendelse på pungebutikken.dk - og har til dato stadig IKKE fået kontakt eller svar på hendes henvendelser.?? Og ja, EFTER at jeg har skrevet klagen her, er pakken afsendt. Den ønskes ikke længere, som der allerede er givet besked om. Der imod er der anmodet om en returlabel til varen.? Ta’ nu venligst kontakt til Jeres kunde og få det hér bragt ud af verden.

14. Dezember 2024

Hej,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Desværre kan vi ikke finde en ordre under det navn, der er angivet i denne anmeldelse. For at kunne hjælpe dig yderligere beder vi dig venligst om at give os mere information, som f.eks. ordredato og navnet, som ordren er lagt i.

Du er velkommen til at kontakte os direkte via vores kontaktside: https://www.pungebutikken.dk/contact eller sende en e-mail til order@walletking.eu, så vi hurtigt kan finde en løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen
Pungebutikken

Vi kan se, at pakken ifølge trackingen blev leveret fredag den 3. januar kl. 13.22. Da vi ikke har fået svar på vores tidligere e-mail, ville vi blot følge op og høre, om alt er som det skal være.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen,
Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stol ikke på garanteret leveringstid

Stol ikke på leveringstiden.
Bestilte den 13 december 2024, hvor levering blev garanteret inden for 5 dage. I dag 10 dage efter har jeg stadig ikke modtaget min vare. Ved mail forespørgsel får man autosvar retur med at pakken er afsendt, men har ikke modtaget nogle registrering på pakken.

23. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke varer fra denne hjemmeside

Køb ikke varer fra denne hjemmeside!

Har bestilt vare den 28.11.24. Vare skulle være afsendt men fortsat ikke kommet og kan ikke spores i DK. Haft flere mailkoorspondancer med firmaet som angiver at pakke er lige ved at være i DK. Forklaringerne fra firmaet står i kø!
Hold jer langt væk.

18. Dezember 2024

Antwort von Pungebutikken

Dessverre tok det lengre tid enn normalt for sporing å bli oppdatert i dette tilfellet, noe som skyldes forsinkelser under transitt. Dette er svært beklagelig, og vi gjør vårt beste for å følge opp med transportørene for å unngå lignende situasjoner i fremtiden.

Vi setter pris på din tålmodighet og forstår at det har vært krevende med de mange oppdateringene. Vårt mål er å sikre at alle kunder får sine varer, og vi tar dine tilbakemeldinger til etterretning for å forbedre oss.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God kundeservice med lang leveringstid.

Hej.
Fordele.
1. Hurtig svar via mailen.
2. God kunde service via telefonen.
3. Stort vare sortiment.
Uddemper.
1. Hjemmesiden er på dansk, tlf kundeservice på svensk, men kunne sagtens forstå hinanden.
2. Dansk hjemmeside giver indtryk at levering bliver hurtig men det er det ikke. Den er slet ikke dansk virksomhed og levering tager 3-4 gange længere tid.

22. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når de ikke leverer jeres vare kan i…

Når de ikke leverer jeres vare kan i kontakte banken for at få pengene tilbage. Deres konkurrenter er marginalt dyrere, men de levere det produkt i har betalt for.

Under min anmeldelse er der en respons der insinuere at jeg ikke har besvaret alle emails. Det er usandt. Jeg har oplyst alt information korrekt fra dag 1 og gentagende gange efterfølgende.

Når i handler hos Pengebutikken skal i være forberedt på at blive fremstillet som uærlig eller doven når i kritiserer dem for ikke at levere det du har betalt for.

31. Juli 2024

Hej Kristian,

Vi har sendt dig flere e-mails vedrørende din ordre. Har du modtaget dem? Hvis ikke, bedes du venligst tjekke din spammappe. Ifølge track and trace blev den første forsendelse returneret til os på grund af en ugyldig adresse. Vi har tilbudt at sende en ny forsendelse med DHL.

Mvh,
Pungebutikken

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter jeg havde lagt min ordre

Efter jeg havde lagt min ordre, gik jeg her ind og så alle de dårlige anmeldelser. Og blev ret nervøs for om jeg blot vat blevet snydt.
Men idag er min ordre blevet leveret, inde for een leveringstid de skriver. Og produkterne er ganske fine ift det de koster. Så kan kun anbefale dem.

2. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale Pungebutikken.dk.

Jeg kan kun anbefale Pungebutikken.dk.
Efter at jeg havde langt en bestilling så jeg her, at butikken ikke fik mange stjerner så jeg blev lidt nervøs.
Men alt gik som det skulle og leveringen var ok og det var et fint produkt jeg modtog med posten.

12. Juli 2024

Antwort von Pungebutikken

Tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle, og at du er tilfreds med både produktet og leveringen. Din feedback betyder meget for os og hjælper os med at forbedre vores service.

Tak fordi du valgte Pungebutikken.dk, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr