- Så lang tid tog det, fra ordrebekræftelse til varerne (i dette tilfælde 2 X Hultafors GK) kunne afhentes på posthuset. Det er absolut godkendt. Indpakningen af varerne var ok, og de vedlægger... Mehr ansehen
Jeg fandt PROTECTY på nettet da jeg ledte efter en forhandler af arbejdstøj til kvinder. Helt konkret manglede jeg et par gode have-bukser som jeg fandt hos PROTECTY til en rimelig pris, sammenholdt... Mehr ansehen
vente på dem! Bestilte varen Tirsdag morgen. Ordren blev først behandlet Torsdag. Ordren blev først afsendt Fredag fra Sverige! Varen leveret til posthus, uden omdeling (Dette fremgår... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
PROTECTY ® har et stort udvalg, men alligevel er web-siden overskuelig; det er oplysninger om farver, modeller og størrelse via målskemaer også. Arbejdstøjet passede perfekt, og kvaliteten var i... Mehr ansehen
Über PROTECTY ®
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hammerensgade 1, 1267, København K, Dänemark
- 36 96 74 79
- kontakt@protecty.dk
- protecty.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
23 timer og 1 minut
Indpakningen af varerne var ok, og de vedlægger returskema i tilfælde af, at varen -af den ene eller anden grund- skal retur.
Hjemmesiden er nem at navigere rundt på og deres priser er absolut fornuftige..
Hermed min anbefaling!
lang leverings tid
hurtig til at trække betaling langsom til at levere varen
Gode produkter til ok pris, men ikke imponerende tempo med at pakke og sende varerne.
Sammenlignet med andre webshops, som leverer indenfor få dage, syns jeg to uger er i overkanten. En besked om at varen ikke er på lager og info om en estimeret ankomst tid, ville hjælpe meget på tålmodigheden i min ende af handlen. Jeg havde dog bestilt fra et andet sted, hvis jeg kendte til den forsinkelse. Mere information inden man trykker godkend tak.
Gode produkter, hurtig levering, nem og sikker betaling.
Arbejdstøjet passede perfekt, og kvaliteten var i orden.
Der var hurtig levering. 2 dage fra bestilling sidst på dagen.
Jeg vil handle hos PROTECTY ® igen.
god hutig betjening
Fuld tilfreds med både varens kvalitet og betjening
God og fin hjemmeside
Lækkert tøj og god side
Fint med retur label ... Hvis det skulle byttes
....;-)
God oplevelse. kan anbefales
Alt som det skulle være :-)
Hurtig
Hurtig og god service, og samtidig meget konkurence venlige priser.
Fin service i telefonen.
Hjemmesiden var nem at finde rundt i og forespørgelse på telefon om størrelse var perfekt. Hurtig fremsendelse og besked via email. :-)
God pris
God pris, hvis man har tålmodighed til at vente en uge på leveringen.
Eminent behandling, fornuftig pris og god kvalitet på varen.
Som ovenfor - det er godt dækkende.
Super lækkert tøj hurtigt leveret.
Hurtigt leveret og gode priser.
Uproblematisk ombytnig af fejl bestilt tøj størrelse
Det kører bare på skinner, god behandling og uden problemer
Fin handel
Godt tilfreds med handelen - god kvalitet, hurtig levering, alt er gået OK.
Meget venlig betjening
Det er meget nemt at handle hos Protecty. Jeg var i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle bruge og så ringede jeg derover og fik en meget venlig og kompetent rådgivning :-)
Levering som ønsket, dog en smule sent
Jeg fik præcis den vare, jeg havde bestilt, og jeg kunne følge varen hele vejen fra leverandøren til min postkasse.
Jeg synes dog der var lidt lang leveringstid på varen. Det kunne jeg godt tænke mig at blive oplyst om undervejs.
En super god arbejdstøj, hjemmeside.
Super godt arbejdstøj .Min skovmandskjorte var så god. At jeg også blev nød til at købe en mere, til min bror. Desuden en hurtig, og billig forsendelse.
Ikke godt nok
Fik ikke det jeg bestilte og de reagerede ikke på min henvendelser. i deres kundeservice.

Antwort von PROTECTY ®
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.