Ingen service
1st choice Ordrupvej 102
De to mænd var begge meget uhøflige og sure. Bliver fremover Last choice for mig.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
1st choice Ordrupvej 102
Super service og ærlighed ved en pakke som nemt kunne være forsvundet! Tusind tak!
Super dårlig service.
De er arrogante og flabede over for deres kunder og kender ikke til god kunde behandling og virker fuldstændig ligeglade med deres kunder.
Henter altid pakker her. De er vokset med opgaven igennem årene. Fungerer fint
1.Choise Ordrupvej. Var derhenne for at hente 2 pakker og det viste sig, at den ene havde de udleveret- åbenbart til en forkert. En ualmindelig sur og uforskammet betjening og endnu grovere idag, da jeg tog forbi for at høre om pakken var dukket op. Vil aldrig sætte mine ben i den kiosk mere.
Det er den DÅRLIGSTE service man får... Og de tager heller ikke tlf.!!
Jeg er også "fritaget" af maske... Måske de skulle sætte sig ind i reglerne 🙏
Jeg bruger altid med stor glæde 1choise på Ordrupvej. Hurtig udlevering og når man har sendt en pakke afsted, får man ikke lov at gå før man har fået en kvittering. Og man/ jeg får altid et smil.
Gældende for “1st Choice” (Ordrupvej 102).
Magen til Facist sted skal man lede længe efter. De er gået fuldstændig Corona amokk. Jeg er fritaget og alligevel står de og siger at de kan få en bøde hvis man ikke har maske på i en Kiosk. Nu må det godt nok stoppe. Jeg skal aldrig hente pakker der eller købe så meget som et frimærke.
LÆS LOVGIVNINGEN INDEN I UDTALER JER!
Gældende for “1st Choice” (Ordrupvej 102).
Ord kan ikke beskrive hvor dårlig servicen er, men jeg vil alligevel forsøge. Personalet virker ligeglade med kunderne i biksen, og mere interesseret i at opholde sig i baglokalet. Pakker skal man have tålmodighed med at hente, da det er én sølle ansat som skal håndtere en kø svarende til et udsalg i Magasin, og et smil fra en ansat er lige så sandsynlig som en snestorm i august.
Meget god service. Købte diverse lyspærer og fik meget god personlig service og gode anbefalinger til lys i hjemmet. Anbefales.