Jeg skrev til dem på Messenger kl. 18 med spørgsmål til Montana, med forventning om et svar tidligst dagen efter. Men få minutter senere fik jeg svar og fik gennemført et køb samme aften, med hjælp fr... Mehr ansehen
Snakkede med Olai Furniture for at høre nærmere vedr. leveringstid. I den forbindelse blev jeg spurgt om, hvor jeg boede, hvorefter jeg fik tilbud om at få leveret den ønskede stol samme aften, da Ol... Mehr ansehen
Tog til Olai Furniture med mor og døtre og købte Bølling bakkebord (til mormor) for så at falde for den mest forrygende Elephant stol fra Norr11. Prisen var god og to stole blev leveret i udvalg af De... Mehr ansehen
Har i dag modtaget den bedste kundeservice fra Dennis ved Olai furniture. Jeg manglede levering af nogle varer (7 dage siden bestilling), og ringede derfor til kundeservice. Dennis svarede... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fin service
Super fin service. Bestilte et bord og fik det leveret dagen efter. Mine bedste anbefalinger.
Super oplevelse
Købte et par spisebordsstole til en rigtig fin pris, ordren blev fulgt op med god personlig kommunikation på mail, og varerne leveret hurtigt. Vil helt sikkert handle hos dem igen.
Meget imponeret
Meget imponeret over købsprocessen. Selvom det er højsæson blev bordet leveret indenfor få dage af dem selv.
Og rigtig god kommunikation fra bestilling til levering
Rigtig god service
Rigtig god service
Vi bestilte et havebord hos Olai og da det var til et sommerhus, skrev vi en lille note til ordren om vi kunne blive kontaktet med henblik på at finde en dag vi kunne være der til at tage imod.
Blev ringet op og det hele blev aftalt og overholdt. Fragtmanden ringede også og ja, totalt smertefrit og hurtigt.
Købsoplevelse i verdensklasse
Ringede kl 08 for at købe min drømmestol, lagde ordren kl 08.30, stol leveret kl 12.30 samme dag. Ejerne giver en fantastisk behagelig kundeservice og fragtpersonen var super venlig og omhyggelig. Tak for en særdeles flot stol.
Super god service
Super god service. Bestiller fredag efter middag lige før lukke tid en Montana reol og kan hente det fra deres lager 1 time senere.
Kan klart anbefales.
Kundeservice i verdensklasse
Kundeservice i verdensklasse - gode priser - lynhurtig levering
Fantastisk købsoplevelse
Fantastisk købsoplevelse - hurtigt til at svare på mail - hurtig leverance - og sidder nu omkring et spisebord med de flotteste Folkestole
Høj kvalitet for pengene
Jeg har kun alt godt at sige om Olai Furniture. Bestilte 8 spisebordsstole til markedets bedste pris og samme aften ringede sælger og spurgte hvornår jeg ville have dem leveret. 2 dage efter står stolene nu ved mig i fineste stand. Jeg kan kun sige at både møbler og kundeservice er af højeste kvalitet. Jeg handler gerne der igen.
Olai Furniture er en super lækker butik…
Olai Furniture er en super lækker butik med mange ting fra ønskelisten.😬🫣
Sød og personlig betjening hver gang jeg kigger forbi.
Suveræn service som altid! 🙂🥇
Jeg har igennem flere år handlet hos Olai Furniture. Det er altid en fantastisk oplevelse - Super service minded, flot udvalg, kan skaffe de fleste mærker og løser altid opgaven. Tak for handlen denne gang. Havemøbelsættet passer perfekt til terrassen. De bedste anmeldelser herfra!
Varmt anbefales
Stærkt anbefales! Jeg er meget glad for at have købt en chaise longue af Fermob sammen med matchende hynde netop fra Olai Furniture, fordi de har en venlig, imødekommende og professionel kundeservice og er gode til at levere vare i perfekt stand (og til 2. sal 😊).
Jeg kan kun anbefale Olai Furniture når…
Jeg kan kun anbefale Olai Furniture når det handler om køb af Montana møbler. Jeg var i dialog med Tine fra kundeservice som gav super service da jeg skulle købe et Montana spin 3.
Super service og levering.
Har netop modtaget mine nye reoler fra dem.
De har været fantastiske hele vejen igennem.
Havde en rigtig god fornemmelse allerede fra start, da de ringede tilbage på en mail forespørgsel på et tilbud. (Havde sendt mails til 5 forskellige. Olai var de eneste, der ikke bare svarede, men ringede mig op og fik en snak med mig om det...)
Deres pris var meget konkurrence dygtig og varen blev leveret mere end 14 dage før forventet og aftalt tidspunkt.
Jeg kommer klart til at give dem et skud, når der igen skal handles.
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse. God service 🤩
Tyve
Meget kompliceret kommunikation. Kundeservice ved ikke, hvordan man bare svarer via e-mail. Efter at have fået mig til at betale ekstra for levering til Frankrig, ikke flere nyheder. Jeg har aldrig modtaget min ordre. De er tyve. Svindelside! At flygte !
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Jeg ringede og forespurgte på en vare ift. lagerstatus. Der blev fulgt op og ringet tilbage på min forespørgsel meget hurtigt. Og jeg oplevede både hurtig ekspedition og levering. Alt kørte snorlige.
Klart en anbefaling værd!
Meget god købsoplevelse.
Meget god købsoplevelse.
Mine stole blev afleveret til tiden, og kommunikationen med firmaet var i top.
Kan varmt anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service. Kan virkelig anbefale at handle hos Olai Furniture. Kvalitets produkt og effektiv levering efter 2 dage. De fortjener mange stjerner.
Super service og skønne produkter
Jeg fik fantastisk hjælpsom og venlig kundeservice/support i bestillingsforløbet. Som andre anmeldere nævner, skal man IKKE igennem 'bots' og omstillinger for at snakke med en kompetent medarbejder.
Modtog produkterne med dør-levering en søndag eftermiddag, da der var ferie i transportafdelingen den efterfølgende uge - det er virkelig dedikation!
Prisen var bedre end de andre muligheder jeg havde.
Og så er der ikke noget skønnere end møbler der dufter af rigtigt snedkeri og godt håndværk!
Ku' jeg give flere stjerner fik I også dem :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.