MYPCSupport

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sidder akut med pc+problemer og ringer derfor op til MYPCSupport, da der jo intet står på hjemmesiden om åbningstider. Kommer i en endeløs loop/tlf-kø uden noget info om, hvilket nr jeg er i kø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik i forbindelse med et køb givet et gratis service tjek fra MYPCSupport.com. Troede selv det ville være lidt ligegyldigt, men det viste sig hurtigt fra starten, at de var meget professionelle og... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god sercive, rigtig let at kommunikere med medarbejderen i call centeret. Computeren blev optimeret, og hurtigere. Mulighed for at få et overfladisk indsigt til det han laver, og han... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun positive ting at sige om deres service. Jeg blev kontaktet på det tidspunkt vi havde aftalt og han brugte 2 timer på at ordne min pc selvom jeg havde fået pc-tjekket i gave fra et dealsit... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Computerreparaturdienst
  2. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

www.MYPCSupport.com - The New Nº1 in PC support. The goal is to deliver help and support to PC users across the world. Is your PC acting strange, slow or has maybe been infected? Our life can be filled with other problems which is why we believe in zero tolerance towards PC issues. A PC needs to work every time, just like a car is expected to start every morning. We are determined to deliver the absolute best service and support and we go long distances for our customers in order to meet both their need and expectations. Our services include “remote takeover” and solving all sorts of PC issues – including virus removal.

Kontaktinformationen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sidder akut med pc+problemer og rinder …

Kommer i en endeløs loop/tlf-kø uden noget info om, hvilket nr jeg er i køen.
Uden at vide om der overhovedet er åbent, giver jeg op efter 12 minutter med ligegyldigt vente muzak.
Og prøver i stedet at sende dem en besked, så de kan kontakte mig, når de har tid.
Men beskeden kan slet ikke sendes pga en manglende sikkerhedskode, som ikke er at finde nogen steder på siden...

Meget frustrerende og absolut ikke brugervenlig side! Og det giver ikke det bedste indtryk af dem som virksomhed...

9. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utilstækkelig service

Jeg har udfyldt forespørgslen på deres site, men man få ikke en gang en mail på at man har forespurgt, man kan godt nok vælge tidsrum for opringning. Men ikke vælge en dag.. Så jeg finder et andet sted.

21. März 2015

PC-support i særklasse

For første gang har jeg oplevet at få PC-support uden at være bange for at miste meget vigtige regnskabsdata, personlige dokumenter, billeder, koder, osv..

I stedet oplevede jeg en kompetent, venlig og meget troværdig medarbejder, der formåede at levere en langt hurtigere og velfungerende PCer - og det på meget kort tid.

Det kan anbefales.

Tove Søgaard

27. Januar 2015

Computer Rensning

Jeg fik foræret en gang rensning af min pc fra et andet firma jeg havde handlet med. Jeg fik en super service af en høflig "ung" mand. Min pc blev renset for bugs og virus osv, og det viste sig simpelthen at være SÅ nødvendigt. Der var slet ikke gardiner for mine vinduer, hvilket jeg var overbevist om at der var. De er nu trukket for, takket være MYPC support.
Glæder mig til at komme i gang med at arbejde med min pc uden at den er langsom. Tak til MYPCsupport!!

23. Januar 2015

Rensning

Har fået renset 2 computer og det er jeg virkelig glad for. Den ene var der en del som skulle fjernes og nu kører det bare igen.
Så det kan varmt anbefales.

20. Januar 2015

rensning af pc

det har bare været en så dejlig oplevelse og er så taknemmelig for alt det hjælp jeg har fået i dag utrolig dygtige medarbejdere de har og rigtig god service har jeg fået er bare så glad.

16. Januar 2015

Rigtig god service

Jeg fik aftale i stand med gennemgang og optimering af min arbejdscomputer og endte med at få alle tre computere i hustanden gennemgået og ryddet op med hjælp fra en tålmodig IT konsulent fra MYPSSupport - de bedste anbefalinger gives til MYPCSupport :-))

14. Januar 2015

Fantastisk Service

Da vi efter 5 år , aldrig har fået gået vor Pc gået efter , brugte de 4 ½ time på at renovere denne , og forklarede tingene undervejs , det må siges at være en ovenud fantastisk service , hvilket jo ofte er mangel vare i dag.
Så mange tak for hjælpen , den trængte vi til.

8. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hjælp til os computer"dumme" ;)

Jeg er så taknemlig for at jeg kom i kontakt med MYPCSupport, jeg kunne slet ikke finde ud af at rense og få min pc til at køre ordentlig, men med Supportens hjælp kører min pc som ny igen. Jeg kunne henvende mig flere gange når der var problemer jeg ikke forstod og i løbet af kort tid var problemerne løst... TAK MYPCSupport!!! Jeg vil varmt anbefale andre der som jeg, der ikke altid helt ved hvad vi laver på vores pc, til at benytte jer af MYPCSupport. Mvh Pia Simonsen

7. Januar 2015

Super

Super hjælp af Aleksander,meget venlig og forstående jeg føler mig tryg ved at overlade computeren til MYPCSupport.

6. Januar 2015

Fantastisk..!

Har oplevet en alletiders assistance med "rengøring" af computeren, så den igen kom op på fuld hastighed..!
Lever til fulde op til påstanden om at være "venlige IT-eksperter!
Stor tak for hjælp!

18. Dezember 2014

Fantastisk

Super service - langt over hvad man kan forvente.
Hvis jeg får brug for en PC - support igen er jeg ikke i tvivl om hvor jeg vil henvende mig.
Har været en meget positiv oplevelse. Tak til Alexander.

Lotte Poulsen

12. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har idag fået en MEGET stor hjælp igennem flere timer, så begge mine computere nu køre optimalt. En meget venlig og fin og god service, jeg næppe tror fås bedre.
Mvh Ruth Seest Jægershof

12. Dezember 2014

behagelig oplevelse

Fik tilbudt et gratis computertjek efter handel med usb shoppen hvilket jeg tog imod.
Det var en ganske behagelig medarbejder der udførte tjekket som var aldeles grundigt og som jeg håber og tror fik ryddet alvorligt op på min pc.
Fik også sat beskyttelse på hvilket jeg ikke havde og fik lavet en service aftale med firmaet som jeg tror bliver en gevinst for mig.
Alt i alt en en kanon god oplevelse og jeg kan varmt anbefale firmaet.
Mvh Lisbeth

9. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kanon god betjening og hjælp

jeg kan kun varmt anbefale MYSecurityCenter som hjalp mig med at få ordnet min computer da jeg ikke selv har for meget forstand på det hjalp de mig hele vejen igennem og nu kører den bare perfekt igen

3. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr