SUPER SEVICE!!!
Jeg stod med et problem kl. 20.30 og sende en sms men en forventning om at den først vil blive set næste dag. Inden for 5 min var mit problem løst via sms. Det er sku service der vil noget.
++++++++ Her fra.
Asmild Dal 14, 8800, Viborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
++++++++ Her fra.
Købte en alarm ved Michael og må sige jeg er yderst tilfreds han er altid klar ved telefonen hvis man skulle have nogle spørgsmål.
Du kan trygt handle hos Michael.
Jeg har købt et brugt alarmanlæg i DBA og havde lidt problemer med programmering. Jeg ville også gerne have det koblet op på en server, da anlægget er med foto-pir
Jeg kontaktede MS-Alarmer. Michael fortalte mig omkring mine muligheder og sagde at jeg bare skal ringe hvis jeg har problemer. Som sagt så gjort..
MS-Alarmer er et ualmindelig seriøst og hjælpsom firma som du kan regne med.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale dette firma
1000 TAK for hjælpen Michael..
Vh Kurt
Fik hjælp til et anlæg jeg havde overtaget.
Kvalificeret og hurtig hjælp
Alle aftaler overholdt
Vil bruge MS - Alarmer fremover
Kan varmt anbefales
Købt alarm til stuehus /Salon inkl. opsætning, igangsætning og instruktion.
God rådgivning før køb og efterfølgende meget omhyggelig og god opsætning, igangsætning og bruger instruktion.
Jeg kan uden problemer anbefale MS-Alarmer som leverandør af alarmsystemer til private og erhverv.
Jeg har købt en alarm fra dette firma. Alarmen kom som brugt og med engelsk tale.
Jeg troede at tingene var i orden og salg foretaget ifølge dansk brugsret.
Jeg fik en vejledning på hvordan alarmen skulle opsættes på dansk men alarmen er koderet på engelsk...
Alarmen virker ikke og sender altid nogle falske beskeder. Jeg sendte alarmen retur til eftersyn, og så kom der sandelig en regning for fragt og rykker gebyr!! Dette er en elendig service. Desuden var en af sensorerne defekte og bliver slet ikke godkendt som deres vare....

Antwort von MS-Alarmer