Unternehmen hat geantwortet
brug et andet firma til levering har betalt og bedt om at få leveret på hjemmeadressen og det er der jo en grund til da jeg ikke har bil og er handicappet og skal derfor bede andre om at hente pakken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig returservice. Ingen returlabel og kunden skal selv betale fragt. Med fragt ville jeg næsten ik få nogle penge retur eller en vare til samme pris.
Vom Unternehmen geschrieben
KØKKEN TIL BØRN Børne køkkenredskaber til det rigtige køkken og til legekøkkenet Godkendt af E-handelsfonden Gratis fragt ved køb over 499 kr. og altid min. 90 dages returret. Vi sender din ordre indenfor 24 timer på alle hverdage Vi trækker IKKE pengene før varen er sendt Trygt og sikkert køb med verdens bedste kundeservice.
Hømvej 35, 4100, Ringsted, Dänemark
- info@kitchen4kids.dk
- kitchen4kids.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
det ringeste firma
Det er da et af de ringeste firmaer jeg har handlet med herhjemme. Køber varen en søndag og de skriver de sendes efter 1 til 2 dage. Jeg lægger en dag oveni men intet er sket endnu. Har kontaktet dem på mail og messenger men hører intet :(
Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig…
Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering og billige priser.
Fin webshop
Fin webshop, med lidt af det hele - handlede der fordi jeg kunne få det dagen efter, det fik jeg så ikke - ringede til dem. De kunne ikke love at det kom frem, der havde været run på. Min stjerner er ikke for oplevelsen med leveringen, men med god kunde support og en masse løsninger. Vi handler der igen! Tak Pia.
Sen tilbagebetaling og intet svar på mail.
Jeg havde bestilt en kageform, som efter syn blev sendt retur. Først efter 2 måneder fik jeg pengene retur. For en måned siden skrev jeg til dem og sendte her også et billede af kvitteringen for returneringen, men har intet hørt. Ingenting. Ikke engang en mail om modtagelse af min mail. Dårlig kundeservice. Jeg havde ellers været glad for webshoppen tidligere, men vil ikke bruge eller anbefale den længere.
Til Kitchen4kids: Så nej, jeg vil ikke slette mit opslag. Det er stadig dårlig service. Min mand fulgte jeres anvisninger, som står på jeres hjemmeside. Og jo, han lagde et ordrenummer med, som I jo skriver at man skal. Step up. Indrøm jeres fejl.

Antwort von Kitchen4kids
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Gode varer og ekstra gave med opskrifter.
Altid lynhurtig levering
Altid lynhurtig levering. Det bedste sted at købe drikkedunke og madkasser til børnene.
En virkelig god oplevelse
Er meget imponeret over Kitchen4Kids. Især over den hurtige levering. Jeg bestilte i går kl. 12, og pakken lå foran min hoveddør i morges kl. 8. Virkelig fornemt og varer i god kvalitet. Er meget glad :)
Intet at sætte en finger på
Intet at sætte en finger på, og helt vildt hurtig ekspedition og levering
Misledende produktinformation
Der stod at isterningbakkerne var dobbelt så store som de egentlig er. Spild af penge og bondefangeri.

Antwort von Kitchen4kids
Jeg er desværre ikke helt tilfreds
Jeg er desværre ikke helt tilfreds. Vi købte en del... heriblandt 4 vandflasker hvor to af dem havde skævt låg og låget hævede sig. Desværre vil de ikke godkende dem som reklamation. En sød kundeservicemedarbejder, men synes ikke servicen er i top...
Hurtigt levering og vi elsker jeres…
Hurtigt levering og vi elsker jeres glitter krus.
Service ud over det sædvanlige
Jeg handlede forskelligt hos Kitchen4kids.dk og blev absolut ikke skuffet. I løbet af 2 dage havde jeg det jeg havde bestilt, uden nogen problemer.
Kitchen4kids.dk formår at yde en kundeservice der er ud over det sædvanlige. De formår at udvise humor, opmærksomhed og personlig betjening, selv gennem handel på nettet. Kunne man give 6 stjerner, havde jeg, uden at tøve, givet det.
Så fedt
Fik leveret min bestlling inden for 24 timer. Da to af kopperne var beskadiget kom jeg lynhurtigt i kontakt med kundeservice, der sendte to nye rigtig fine kopper.
Super oplevelse!👌🏼
Fine produkter
Fine produkter, som man måske ikke finder så mange andre steder og der var hurtig levering.
Da jeg bestilte, fik jeg en fin og inspirerende e-bog.
Super hurtig levering
Har handlet flere gange hos Kitchen4kids med fuld tilfredhed. Hjemmesiden er fin at finde rundt i, med et bredt sortiment og deres varerne er super fine. Bestilte min pakke en tirsdag, torsdag morgen stod pakken til mig... super hurtig og fin service 👍
Super kundeservice og lækre produkter
En madkasse, jeg købte til min datter for 3-4 måneder siden, gik i stykker, og jeg sendte derfor et billede til kundeservice. To dage efter fik jeg leveret en ny sammen med den fineste håndskrevne hilsen og et ønske om, at den nye madkasse er bedre. Det er virkelig god stil!
Virkelig sød og hjælpsom pige/dame i…
Virkelig sød og hjælpsom pige/dame i kundeservice, da jeg var lidt fummelfingret på hjemmesiden.
Så stort tak. Har en datter der glæder sig til, at bage i weekenden.
Generelt mega god oplevelse!
Generelt mega god oplevelse!
Hurtig levering ✔️
Nem betjening ✔️
Gode priser ✔️
En inspirationsbog med som gave ✔️
Bestilte 6 madkasser fredag middag, og fik pakken lørdag morgen (dagen efter). Ingen fejl eller lignende på ordren. Så alt i alt stor anbefaling herfra 🤗
Manglende kundeservice
Jeg har modtaget en defekt vare.
Jeg har af flere omgange ringet til kundeservice, lagt besked på telefonsvaren og sendt mails i flere dage uden at høre fra dem.
Første og sidste gang jeg handler hos dem.
Er vild med web-shoppen og konceptet
Min bestilling blev leveret meget hurtig uden problemer. Jeg er især vild med den søde mail, der fulgte efter afsendelsen, som faktisk fik mig til at smile og jeg føler at der ligger noget personlighed bag på trods af at webshopperi jo er en meget upersonlig oplevelse :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.