Hmode

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når posten fejler klarer Hanne ærterne ;o) Da min pakke ikke dukkede op på postens track & trace sendte Hanne omgående en ny pakke som nåede frem hurtigt og uden problemer. En så personlig, v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en vest via nettet og den blev allerede afsendt på en søndag! Og skulle have landet i min døgnpost om mandagen, men det gjorde den ikke. Jeg kontaktede Hmode og Hanne tog affære med det v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Lederwarengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Shoppen er ejet og drives af Hanne Christtreu Jensen. Da moden skifter hurtigt fra sæson til sæson, og det kan være dyrt at følge moden med de nyeste trends, vil Hmode føre varer af god kvalitet, fra kendte mærker og til fornuftige priser

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strømpebukser til en mand...

Top professionel betjening selvom jeg var en mand som skulle vejledes i brugen af deres tykke varme strømpebukser. Den søde pige fik da også solgt et par skønne strømpebukser til mig som de dog ikke havde i butikken så hun lovede at sende dem. Pakken kom som lovet og strømpebukserne passede mig perfekt så jeg kan kun anbefale HM - også til mænd ;-)

1. Oktober 2017

Super

Rigtig god kvalitet, hurtig levering, og en god oplevelse, at blive ringet op med hensyn til str. af tøjet. Tak:)

16. Februar 2014

SUPER

Købte en vare den ene dag, kom med pakkepost den næste.
Varen som beskrevet og service upåklagelig.

8. Februar 2014

Fantastisk!

Utrolig god service!!!!!! Plus der er hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos hmode og vil anbefale det for alle at handle der

10. Januar 2014

Hurtig og god service

Mit orrdre blev sendt hurtigt, og jeg har fundet et takkekort og en lille slik i min pakke. Det var meget sødt :)

8. November 2013

Hej Natalia.
Tak for anmeldelsen :-)
Når jeg sælger på nettet, kan jeg ikke give den samme personlige oplevelse, som hvis kunden kommer i butikken, Så derfor syntes jeg at det er hyggeligt lige at skrive et lille kort med en hilsen, og det er rigtig dejligt at høre at I syntes om dette.

Superhurtig levering

Overskuelig hjemmeside - meget hurtig levering......og en lille hyggelig hilsen inde i pakken. Rigtig positiv oplevelse.

4. November 2013

Hej Gitte.
Tak for anmeldelsen, og at du vil dele din positive oplevelse med andre.

Super Handel :-)

Jeg bestilte en dejlig pelsvest , som er meget flot og lækker. Rigtig god og hurtig servic. Dejlig personlige service med en lille hilsen på kort og bolsjer.
Vil helt sikkert handele hos Hp igen.
Hilsen Jeanette

11. Oktober 2013

Hej Jeanette
Tak for din pæne anmeldelse. :-)og skønt at høre at du er tilfreds med servicen.
Jeg ser frem til at se dig i shoppen igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super bytte service

Helt fantastisk service. Jeg avde købt en skinjakke, som jeg over en måned efter køb, fandt ud at, ikke var mig. Jeg skrev det til Hanne og jeg fik den byttet (havde altså kun prøvet den hjemme) til nogle skinbukser. Det viste sig så, at skinbukserne var lige små nok...(også efter en måneds tid)...og jeg fik dem sørme byttet til et nr større.
NU er jeg tilfreds med mit køb og det er dejligt!
Ville dog ønske at Hmode fik flere nye varer!

11. Oktober 2013

Hej Maj-Britt
Tusind tak !
Det er både dyrt og ærgeligt at have så dyre bukser liggende, :-)så vi vil altid prøve at finde en løsning, når bare varen ikke har lidt skade på den ene eller anden måde,
Vedr nye varer: Jeg tror du mener i skind, da I andet tøj mm. kommer der ofte nyt :-)
I skindtøjet har vi nu prøvet igennem et par år at have et stort udvalg fra Onstage,
Alle er vilde med det lækre bløde skind og modellerne, men det er måske for dyrt for mange, da vi har mærket mindre salg, og derfor valgt ikke at have så meget af dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert tøj mm og suværen service !

Hos Hmode finder man det,man lige mangler af skindtøj,pels og kjoler.
Fantastisk service :-)

2. Oktober 2013

Hej Mette
Tusind tak ! Og dejligt at se når en kunde kommer igen og igen :)
En fornøjelse at prøve det forskellige tøj,så du fik den rette størrelse 1 gang.

Service med stort "S"..

Købte en lækker skindjakke - fik hurtig respons, at varen var på lager så jeg var sikker på at få den. Oven i hurtig levering, pæn og omhyggelig indpakning, var der personlig hilsen og en gave med i pakken. Rigtig lækkert! Det er Service!

18. September 2013

Hej Birgitte.
Tak for din pæne anmeldelse :-)
Vi prøver også at give den bedste og hurtigste service, da det er rart hurtigt at få det som man har bestilt, og ikke at gå i uvisheden om det nu kommer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Oplevede god service og respons på mail inden købet. :)

9. September 2013

Hej Gitte.
Tak for din pæne tilbagemelding her :-)

Rigtig fin service

Tøjet er præcis som forventet. Servicen helt i top. Kaan varmt anbefales.

7. September 2013

Hej Heidi.
Tak for anmeldelsen, og dejligt du er tilfreds med dit køb, og vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, hurtigt og sikkert!!!

Kan klart anbefale at handle hos Hmode! Der er nemt, overskueligt, hurtig levering, og jeg fik en lille personlig hilsen med fra Hanne :-) Kort sagt, perfekt netbutik!

18. Juli 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr