Skulle beställa stift till zippotändare…
Skulle beställa stift till zippotändare och ser, vid betalning, att Highcap använder SVEA finans som betalalternativ.
Då tackar jag för mig 😁

Antwort von Highcap AB
Highcap.se har sålt roliga prylar på internet sedan 2009. Stort och brett sortiment. Snabb leverans och svensk trygghet.
Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Då tackar jag för mig 😁

Antwort von Highcap AB
Köpte SAFT batteri till min dykdator. Kom urladdat. Har kontaktat kundservice och reklamationer men ingen hör av sig. Uruselt även om det bara gäller ca 100 kr. Lurad ?

Antwort von Highcap AB
Köpte laser skydds glasögon. Bekräftade att de fungerade genom att filma dem med samma våglängd som lasern. Blockerade ca 90% av ljuset vilket är nog för att ta ned de flesta lasrar till ofarlig klass 1. Skulle dock inte stirra in i klass 4 laser, vilket de inte är gjorda för.

Antwort von Highcap AB
Bra och hjälpsamma på alla vis.
Det var ett tag sedan jag gjorde köpet, men jag tänker att det är bättre sent än aldrig att ge omdömet.
Som sagt jag är mycket nöjd med Highcap AB, jag tycker att de är och var hjälpsamma och bra på alla vis.
Mycket nöjd kund
Produkten jag köpte kom i brevlådan inom 2 dagar från beställningen. Paketet var fint och intakt. Hemsidan var smidig och betalningen skedde via Svea Webpay (som var helt nytt för mig, brukar nästan alltid vara Klarna annars). Det var nästan lika smidigt med Svea Webpay. Kan gott rekommendera denna hemsida.

Antwort von Highcap AB
Hittade de jag sökte, snabbt och lätt.
De tog inte lång tid innan sakerna låg på mitt skrivbord.

Antwort von Highcap AB
Snabba med att svara på mail, snabb med leverans och finfin service

Antwort von Highcap AB
Riktigt bra varor! Extrem snabb leverans, bra kvalitet. Bra pris på typ allt antar jag, och jag gillar verkligen som här, t.ex kastknivar. Det finns bra till lite högre pris, det finns mindre bra för extremt lågt pris, och, ja. Ser inte riktigt nån nackdel.
Bortser nu från frakten men det är la sånt man får leva med ;)

Antwort von Highcap AB
Tack för att ni svarade och ja det var en familjemedlem som beställde den på tisdag och det är fredag inget här ännu?

Antwort von Highcap AB
En liten smidig ficklampa med kraftigt ljus.

Antwort von Highcap AB
Helt klart ett ställe där jag kommer handla mer.

Antwort von Highcap AB
Fick varorna jag beställt väldigt snabbt, stämde perfekt med beskrivning

Antwort von Highcap AB
Beställde en nagelbandstång från företaget. När tången kom så stämde den inte med bilden (var mycket liten), och på samma bild syntes inte tångens usla kvalitet (dålig gjutning på stålen).
Mailade företaget, fick svar inom ett par dagar, att jag fick returnera den.
Frakten som man fick betala var 29kr, och när jag returnerade tången visade den sig egentligen vara 7kr (dvs ett frimärke)!
Pengarna sattes in efter en vecka, men endast för själva tången, och ingenting för den för dyra och falska kostnaden för frakten.
Och där tjänade företaget sin kosing på ett köp som egentligen aldrig genomförts!

Antwort von Highcap AB
Lättnavigerad sida, saknar dock lagerstatus på varorna. Billig frakt och smidig betalning (kostnadsfritt fakturaval). Kommer uppdatera betyget beroende på när varorna dyker upp.
Edit: Leveranstiden blev bra men det syntes att paketet tidigare varit öppnat, nu gällde det endast en laddare så endast en stjärna dras av.

Antwort von Highcap AB
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.