Jeg fandt nogle gaveæsker fra Murad til billige penge. Produkterne er noget af det bedste jeg har oplevet inden for skønhedspleje. Handlen var let at gøre på deres hjemmeside. Der gik få dage, så havd... Mehr ansehen
Jeg bestilte mine varer søndag og fik en mail mandag om at et af produkterne ikke var på lager, svarede at jeg gerne ville have de andre varer alligevel og fredag havde jeg dem. Tjekkede priser på va... Mehr ansehen
Købte Matte Hed voks. Absolut den laveste pris overhovedet på nettet. Bestilt Tirsdag leveret Onsdag. Bekræftelse og faktura på mail. Yderst professionelt. Her kan du trygt handle. Med... Mehr ansehen
Ingen problemer med bestilling eller leveringen. Dog kunne butikken ikke levere det ene produkt, som jeg havde bestilt, hvilket selvfølgelig var lidt irriterende når det stod på hjemmesiden. Men jeg m... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Endelig en super lak
Jeg har talt om CND VINYLUX til min veninde og om hvor holdbart det er, så nu vil hun også prøve.
Bestilling fra grønland
I har annulleret min bestilling da jeg bestille fra grønland, da i ikke snede varer til grønland, så min bedømmelse : ikke godt internetbutik til worldwide.

Antwort von Hair & Face
Kan anbefales
Lavere priser end andre forretninger bl.a. på Rodial. Hurtig levering.
Tip top hurtig og effektiv levering.
Pakken kom hurtig med det rigtige indhold.
Problemfrit!
Fik leveret den rigtige vare til døren vel og mærke inden jul, hvor at det skal bruges. :) Så alt i orden.
Super god service.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Hair & Face. vil bestemt handle med dem igen. Super telefonbetjening og varerne kom dagen efter. Godt jeg fandt dem på internettet.
Super fin og rigtig god service
Jeg havde lidt besvær med at bestille på nettet (min egen fejl:) og måtte ringe og få hjælp over telefonen.
Super sød og hjælpende service.
Bedst af alt, min pakke kom hurtigt:-)
Nemt og hurtigt :)
Hjemmesiden var nemt at finde rund på. Varen var der få dage efter.
Super service !!
Hurtig ekspedition, fik varene dagen efter jeg havde bestilt :-) handler geren hos jer igen
Ok kundesupport, men de har ikke styr på deres lager
Havde bestilt en vare til en julegave. Deres hjemmeside sagde den var på lager, men fik besked et par dage senere at den ikke var på lager og at den ikke kom hjem igen!
Selvom det er hvad der sker, så er det irriterende når man regnede med at have klaret den julegave, og så skulle efter den igen
Alt perfekt
Jeg har intet at klage over, pakken kom halvanden dag efter bestilling!
Kan anbefales at handle der!
Billige og lækre produkter, som jeg modtog få dage efter købet!
Irriterende
Jeg fik det jeg bestilte, i løbet af et par dage. Jeg havde betalt ekstra for at få leveret med posten til mit arbejde, så jeg ikke skulle hente det i en butik et eller andet sted. Men pakken var sendt med posten uden udbringning, så jeg skulle alligevel hen til posthuset og hente den. Så tjente de lige 20 kr. ekstra...
Superb *
Hurtig og fin levering, handler gerne hos Jer igen.
GOD JUL
Ganske tilfreds
Fik varen hurtigt og til en fornuftig pris. Havde fragten været gratis, havde de fået den sidste stjerne. I det mindste er det positivt, at man kan vælge levering med GLS.
Udløbsdatoen var overskredet!
Modtog 6. stk BALM BALM lip balm blå og alle varer var 7-8 måneder for gamle.
Har påtalt dette, men har her en uge efter stadig intet hørt...
SUPER
første gang jeg handlede der. men ikke sidste:) lækre varer, super priser, hurtig levering
Rigtigt godt
tip top service
Bestillingen gik hurtigt igennem og jeg fik mine vare i god behold og rimeligt hurtigt. Der var rigtig god service med sms'er og emails om at min pakke var leveret. Hvertfald et sted jeg vil handle igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.