Groupon Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt kanon ,behandlingen av mitt ärende är så bra sköt av denna Petra Jag är helt tillfreds med den utgång mitt ärende fick.Vekligen bra ,stort heder till Er som behandlar kunderna .Snabb återbet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har använt Groupon några år och är mycket nöjd. Hade tt problem med en slang som gick sönder inga problem kom en ny efter några dagar. Tycker det är ett lätt sätt att handla och billigt och ett tr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjejen jag mailade med var väldigt hjälpsam och löste mitt problem på bästa sätt, jag fick tillgodo hos dom. Nästa gång jag beställde något så drogs mitt tillgodohavade direkt på inköpsorden utan at... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

I love their plants!!

I love their plants!!! They are so cheap but arrive very nice everytime. They keep you informed of where your package is and delivery times are not bad. I wish their delivery price was a one off £1.99 per order instead of per item, but I suppose they are offering good products are very discounted prices. It's not like Wish, they are legit. Always something new on their site. I enjoy buying from them.

13. März 2021

Terrible customer service

I was looking for an activity for myself and my partner for the weekend and decided to book a burlesque evening atCecils night club. After I booked I realised that the event was not on until April 2017! This is most unusual. I phoned customer services as I thought there had been a mistake only to be told that I could not get a refund. The event is 6 months away and I called within 5 minutes of making the purchase. They referred me to the no refund rule on the event which I had t noticed. They then refused to negotiate at all, not even to leave a credit on my account. I think this is very poor service, especially as I am a regular purchaser of Groupon products. I will not be using this company again.

22. September 2016

THE WORST COMPANY TO GRACE THE INTERNET

BUYER BEWARE!
THIS COMPANY ARE IMPOSSIBLE TO GET HOLD OF, DELIVER DAMAGED GOODS AND DO NOT GET BACK TO YOU EVER! I BOUGHT A £300 BED WHICH ARRIVED DAMAGED OVER A MONTH AGO AND DESPITE MANY EMAILS TO THEM, NOT A DICKIE BIRD BACK! I HAVE HAD TO DISPOSE OF THE BED AND BUY ANOTHER ONE AND I STILL HAVE NOT A PENNY BACK FROM GROUPON AND YOU LITERALLY CANNOT GET THROUGH TO ANYONE!!!!!!

WORST COMPANY EVER I DON'T KNOW HOW THEY HAVEN'T BEEN STAMPED OUT TRADING STANDARDS. I WILL BE REPORTING THEM MYSELF AS THEY ARE SNEAKY UNDERHAND AND A WASTE OF INTERNET SPACE!

29. Juli 2016

Återbetalning

Köpte en deal då ännu Groupon var aktiv och inväntar fortfaeande en återbetalning på 13395 SEK. Hemsidan hänvisar till ett nummer som är ej aktivt samt e-mail adress som som passivt besvarar mina mejl med att jag ha "tålamod". Det har gått 17 dagar sedan Groupon officiellt förklarade Vouchern som inaktiv och att återbetalning skulle ske 3-4 arbetsdagar. Igår ändrade de återbetalningstid från 4-6 veckor. Har både förlorat tillit och tålamod pågrund av bristande kommunikation och information. Informera samt kontakta sociala media är det enda konstruktiva alternativet medans jag "hoppas: på en återbetalning.

7. April 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Groupon synd att ni slutar sälja i Sverige!

Det mest seriösa dealföretaget kommer tyvärr inte att sälja mer dealar vilket är en stor sorg ! Har haft mycket glädje till vettiga priser tack vare er! Har kunnat bjuda vänner och familj på middagar och annat som jag aldrig annars hade haft råd med! Många härliga minnen tack vare er!

30. Dezember 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

återbetalning

Hej, jag kontaktade kundservice för att få mitt erbjudande återbetalt och att ni stänger ner i Sverige. Därför kan jag inte ha mina pengar kvar på mitt Grouponkonto.
Stortorgskällaren hade fullbokat så vi kunde inte utnyttja erbjudandet.
Mvh,
Anita Wollroth
073 9016320

30. Dezember 2015

Bluff

Beställde stolar som skulle levereras inom 14 arbetsdagar. Efter 12 arbetsdagar frågade jag om läget på vår order, de bad oss avvakta ett par dar till då "ordern säkert var på gång att levereras". Når det gått 16 arbetsdagar mailade jag dom igen, då får jag ett svar att vår order annullerats pga att de inte kan leverera. Då hade dom haft våra pengar i nästan en månad. Skitdåligt. Lita inte på detta företag.

8. Dezember 2015

Mycket pålitlig

I flera års tid handlade jag hos Groupon, och aldrig blivit besviken på varorna i förhållande till priserna. Nu på sistone hände det att jag köpte kalsonger som hade helt fel storlek jämfört med märkningen . Det var ett utländskt företag. Vad jag vill poängtera är att reklamationen och returen kunde inte gått smidigare än det gjort. Fick retursedel med betalt porto från Groupon och efter inlämningen av returen skickade jag kopia på inlämningen och returpengarna fanns på mitt konto efter 3 bankdagar. Det kallar jag för service. Synd att Groupon drar sig ut från Sverige för att jag skulle gärna fortsätta handla hos dom. Rekommenderar starkt detta företag .

4. Dezember 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra Kundtjänst

Hej; För ungefär 1 månad sedan köpte jag från er sait: Groupon. Jag köpte svarta Sneakers från Nike och beställde från bolaget Salvador Company ltd. Men Salvador Company ltd, var ett skumt företag som trots flera telefonsamtal och mail inte svarade på min order. Jag vände mig till Groupon som förmedlade företaget flera gånger och fick bra hjälp av de. De gjorde därefter snabb återbetalning när jag inte fick skorna. Jag är väldigt nöjd med hjälpen och kundtjänst bemötande. MH ABBASS

30. November 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr