Gorlubb

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk positiv oplevelse da jeg idag blev piercet i Gorlubb. Jeg blev taget imod med en entusiasme og varme som man sjældent får fornøjelsen af at opleve. Disse mennesker er ude... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun gode anmeldelser og giv her, virkelig professionelle og hygiejne er i top. Helt fantastisk service og vejledning, så man går trygt derfra. Og de er altid klar med råd. Jeg ville aldrig anbef... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stedet virker til at have en høj hygiejne, men efter en lettere pralen over egen standard og lidt stresset piercer blev det til en helt skæv helix, som senere har vist sig at gøre det næsten umuligt... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg havde i dag den bedste oplevelse hos Gorlubb, som jeg kunne have drømt om! Fik lavet to piercinger af Olivia, som jeg var hammer nervøs for at få lavet, og jeg blev simpelthen taget så god i mod. Hele processen var smooth og jeg følte mig virkelig set og hørt og hun var både enormt informativ og tålmodig. I det hele taget bare helt kanon dygtig. Resultatet er SÅ flot og jeg vil på det varmeste anbefale Gorlubb og Olivia, hvis du skal pierces.

1. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk positiv…

Jeg havde en fantastisk positiv oplevelse da jeg idag blev piercet i Gorlubb.
Disse mennesker er uden tvivl profesionelle, passionerede og ekstremt dygtige til deres arbejde.
Jeg blev piercet af Kira som har en helt fantastisk rolig energi omkring sig. Jeg følte mig meget tryg omkring hende og hun piercede mig stort set smertefrit.
Jeg kan varmt anbefale dette sted! Og jeg kan især anbefale Kira.

21. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klart stedet man skal vælge.

Jeg ville aldrig anbefale at bruge andre.

20. Oktober 2023

Altid en tryg oplevelse

Det er ligemeget hvem man bestiller tid hos, så er der god service og trygge omgivelser fra start til slut. Absolut yndlingssted at blive piercet, og det er fedt de går så meget op i hygiejne - jeg har aldrig haft problemer efterfølgende.

5. September 2023

En uacceptabel service!

Er fast kunde og har altid været glad for deres service men blev virkelig skuffet over den unge medarbejdersservice idag.
Hun var alene da jeg kom ind i butikken og virkede meget sur og slet ikke hjælpsom. Efter jeg har udtrykt min utilfredshed over hendes måde at tale på, har hun rettet lidt på sig selv, også fordi hendes mandelige kollega skulle betjene en anden kunde lige ved siden af hende.

Det var en dårlig oplevelse og En uacceptabel service!

Håber at deres gode chef bliver opmærksom på pigens opførelse over for kunderne når han ikke er selv på arbejde, da de kan risikere at miste deres faste kunder, hvis hun skulle blive ved med at betjene deres kunder så dårligt som hun har gjort idag.

30. August 2023

Dårlig service

Plejede at være et sted jeg nød at tag hen pga den gode service og søde betjening. Det tilbyder de åbenbart ikke længere. Det en absolut møg betjening man modtager. Dårlig attitude og dårlig kommunikation. Det eneste der kører er hvor opmærksomme de er på renligheden.

20. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super rar og professionel oplevelse

Jeg blev piercet hos Jack kort før nytår, og det var kort sagt den bedste piercing-oplevelse jeg har haft i løbet af min historik på 15 styk. Jeg kom ind, og skulle have lavet en Alm. Helix og en forward helix, begge ting jeg har prøvet før. Trods erfaringen med disse sad nerverne uden på tøjet, da jeg ikke er helt vild med nåle. Jack var dog yderst professionel, rar og forstående igennem hele processen. Han lod mig tage min tid, og gjorde selv det samme- og blev hverken irriteret eller skyndende da jeg lige skule have et par ekstra vejrtrækninger inden proceduren. 5/5 stjerner her fra, og klart det eneste sted jeg vil gå til fremover!

29. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Første, eneste og sidste gang.

Jeg er såment sikker på at vedkommende person der piercede mig har styr på procedure, hygiejne osv. men jeg har sjælden oplevet så ringe kunde”service”. Jeg blev belært, talt ned til og jaget med. Ikke ideelt i en, i forvejen stressfyldt og lidt utryg situation. Jeg var ved at gå flere gange i ren frustration, men endte dog med at blive da jeg allerede havde betalt ved tidsbestilling.

22. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gorlubb never fails to amaze!!

I have gone to Gorlubb many times to get piercings done, today I got myself a tongue piercing done by Jack! As all the other times he did a stunning job, I walked away happy and satisfied!
I have never had a bad time at Gorlubb if you want professional people who know their field these are your people

Thanks again Gorlubb crew for an amazing time

13. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik ikke mine penge tilbage?

Gorlubb.?!
Hvad er der her for noget. Jeg er total rystet.
Kommer 10 minutter forsent til en tid. Da jeg først, får afvide at der desværre ikke er mulighed for, at jeg kan få piercet mit øre alligevel, pga forsinkelsen tænker jeg, okay det er rimeligt - men så snart de siger farvel, tænker jeg hmmmm hvad med mine penge? De nægter at give min penge tilbage. 450kr er altså et stort beløb, og jeg kommer hjem og er frustreret over, at jeg har taget hele vejen derud på cykel, uden en piercing og alligevel brugt 450kr. Mega forgæves og føler mig snydt.
For mit perspektiv, syntes jeg bestemt ikke det er fair. Jeg følte mig ekstremt utilpas af personalet, der nærmest begynder at diskutere med mig over situationen. Total no go. Arrogance mennesker, sørg for at komme til tiden.

5. August 2022

Jeg har haft 6 stk

Jeg har haft 6 stk, men fået foretaget 5 piercinger + smykkeskift hos Jack og kan kun anbefale Gorlubb!

Jeg har valgt at få den sidste piercing inden længe.

21. Juni 2022

Fantastisk oplevelse

Det ikke første gang jeg er blevet piercet hos dem. For et par dage siden skulle jeg have lavet en navle piercing. Fantastik oplevelse.
Blev budt velkommen så snart jeg kom ind af døren selvom de havde mega travlt. Derefter blev jeg taget rigtig godt imod af en super sød mand oppe ved skranken. Min piercer var også bare himmelsk. Hun var så sød og jeg følte mig 100% sikker i hendes hænder. Hun vidste hvad hun havde gang i, så det gik hurtig og nemt.

5. März 2022

Forfærdelig oplevelse hos Gorlubb

Det her er helt klart den værste service og oplevelse jeg nogensinde har haft med butiksarbejdere. Mig og min veninde havde i dag booket tid til navlepiercing hhv. kl. 16.15 og 16.30. Vi ringer 16.20 og siger at vi desværre bliver en smule forsinkede, da vi har meget svært ved at finde parkering, da det jo lægger i indre by. Vi regner her med at vores første tid går til spilde, men vi får at vide at vi stadig kan nå det hvis vi skynder os. 5-7 minutter senere kommer vi ind, og bliver mødt med ekstrem arrogance og negativ attitude, som ikke er første gang vi oplever med den butik. Her er det en mandlig piercer og en kvindelig piercer. De siger her at de kan give os to nye tider 45 minutter senere, og vi spørger her om vi ikke bare kan få vores tid 16.30 og en tid er kvarter senere, da de også selv foreslog den tid. De siger så at de allerede har givet vores tid væk 16.30, og at vi ikke kan få de 900kr tilbage vi har betalt hvis vi ikke tage deres foreslået tider. Da vi havde vigtige aftaler efter, var dette ikke muligt, og vi blev derfor sendt væk igen med utrolig dårlig attitude. Udover det forsøgte de at bilde os ind at det var fordi vi ikke havde ringet. Det kunne vi så fortælle dem at vi havde, og de prøvede så derefter at lyve sig ud af situationen. Vil helt klart anbefale jer at spare jeres penge og lægge dem i et firma med mere troværdighed, og hvor man ikke bliver mødt med så dårlig kundeservice.

3. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr