Das sagen Bewerter
Två saker som är riktigt dåligt, först hantering om försäkring och självrisk man vet inte vad man betalar för man har ett dåligt backup om det händer något, självriskreducering bara oklarheter.... Mehr ansehen
Vid beställning fick jag ett pris på ca 100 euro. När jag hämtade bilen så tillkom försäkring på150 euro. Vid betalning så fick jag betala 187 Euro. Dålig information om hyresvillkoren. Väntar g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket dålig atityd från uthyrningsföretaget. Försöker tvinga på folk sin extraförsäkring. Depositionen på 500 euro skulle vara säkerhet för minsta skada. Vilket gör att folk blir oroliga och betal... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Globalcar.se ger dig möjlighet att jämföra priser på över 550 av världens största hyrbilsbolag i 175 länder på över 30 000 destinationer i världen. Globalcar erbjuder ett enkelt och säkert bokningssystem via CarTrawler, en av världens ledande hyrbil bokningsmotorer. Du fyller i dina önskemål av bil, uthyrningsperiod samt eventuella tillägg och får därefter din bokningsbekräftelse direkt till din emailadress – Enkelt och Säkert!
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
.......devo comprerare un auto!
.......devo comprerare un auto, ma con delle recensioni del genere meglio stare alla larga.
Servizio vergognoso inaffidabili tre…
Servizio vergognoso inaffidabili tre ore e mezza aspettando il carro attrezzi mi dovevano far parlare con l'autista e ci hanno messo un'ora per parlare chiamavo e non rispondevano non lo consiglio cambiate.cercate altro
Persone cordiali e preparate ottima…
Persone cordiali e preparate ottima esperienza e macchine del tutto eccezionali!! Massima serietà e puntualità consiglio vivamente l’ottima esperienza !
Servizio ottimo.veramente consigliato è…
Servizio ottimo.veramente consigliato è sopratutto economico.cardiali e gentili.
Comprato una polo gennaio 2021 con…
Comprato una polo gennaio 2021 con gomme lisce e dentro nel baule lisce che era del cambio stagione poi mi è stato detto bollo pagato fino ad aprile nessuna prova mi sono fidata e adesso dalla regione veneto arrivato da pagare 4 mesi di bollo poco professionale mi dicono che chi me l'ha venduta non c'è più e neanche a chi l'ho pagata proprietario nuovo non rispondono x 80 euro me lo devo pagare non sono passati anni ,li non ci torno più e neanche consiglio di andare
Auto A4
Acquistato la mia A4 pochi giorni fa. Sono molto soddisfatto! Ringrazio tutto il team di global cars, in particolare Mario!! Super!!
Lenti nella procedure burocratiche
Lenti nella procedure burocratiche. Poco personale e non ben predisposti. Poca trasparenza nelle procedure. Pessima scelta per noleggiare un auto. Franchigia con assicurazione casco molto alta, quindi del tutto inutile. Sconsiglio vivamente!
Påhittade extra avgifter, bedrägeri.
Vi hyrde bil med helförsökring i Hambung. De sa ni behöver inte kontrollera bilen vid upphämtning eller återlämning ni är helförsäkrade. Dagen efter kommer faktura på 600kr i hanteringsavgift för en repa de påstår att vi gjort. Vi har inte gjort någon kontroll av bilen före och efter eftersom detta blufföretag uttryckligt sa att det inte skulle göras. Globalcar Interrent och Buchbinder är samma företag. Hyr aldrig av dessa. Välj hellre närmaste bandit de ger bättre service.
Dårlig politik!
Lejede og betalte via nettet i så god tid, at jeg ikke kendte flightnummer. Bestilte derfor i god tid, fra kl. 18. Nåede med lidt forsinkelse til Preveza (GR). Ved henvendelse på Golbalcar’ s kontor udenfor lufthavnen kl. 2055 fik vi at vide at bilen ikke længere var til rådighed. Vi skulle have været der kl. 18, eller have givet besked om forsinkelsen! Lidt svært at ringe fra et fly...Fik ingen anden bil, men blev derimod to gange informeret om at betalingen ville blive refunderet. Har aldrig set pengene..!
Personale molto maleducato a Corfu'
Io ho avuto a che fare con un personale estremamente maleducato e irrispettoso in global car. Ci hanno trattato malissimo perche', dopo una settimana al mare (Corfu') c'era la sabbia in macchina al momento della consegna. Ma stiamo scherzando?? Ci siamo anche offerti di pagare il lavaggio dell'auto ma loro niente. Hanno continuato a ribadire che era gravissimo che la macchina fosse cosi' sporca. Oltretutto non c'erano nemmeno i tappetini per terra!! Io mi sono alterata perche' non mi faccio trattare cosi' per un po' di sabbia in macchina e questi volevano addirittura chiamare la polizia. Un uomo si e' anche permesso di toccarmi il braccio ripetutamente mentre discutevamo. Fa schifo questa compagnia, e' pessima altrimenti selezionerebbe meglio il personale!!
a fine company
i took the car in warsaw airport and every thing went smoothly they upgrade me to automatic car with out extra payment and when i brought the car back they came in 2 minutes and inspected my car and it was perfect
Ett lurendrejeri hyrbilsföretag
Ett lurendrejeri hyrbilsföretag som lovar att betala tillbaka pengar på bensinen som är kvar i bilen vid återlämnande men inte gör det dessutom lurar de kunderna på en extra försäkring som inte behövs.Hyra inte bil hos de.
NEVER AGAIN
Booked and prepaid car 6 month ago.
Arrived in Lisbon airport on july 18th. Was ready at globalcars counter at the time stated in rental agrement.
Got the ticked at 16.26.
At 20.35 it was our turn.
A WAITING TIME OF 4 HOURS AND 9 MINUTES!!!!!!!!!!!
Totally unacceptable.
Waited with 2 children, both hungry and tired. Not even a place to sit down.
Never ever again will we, or anyone we know, rent through globalcar.
Perfekt uthyrning
Allt fungerade perfekt. Betalade det som stod i bekräftelsemailet
un furto?
Alla riconsegna dell'auto (lancia y) mi viene fatto notare che un copriborchia è graffiato. Prima volta nella mia ventennale esperienza di noleggio che si tiene conto dei graffi al copriruota (auto aveva oltre 10000 km!!!) e che ci sarebbe stato un addebito di circa 50 euro (già uno scandalo). e invece dopo un mese arriva un addebito di 350 euro. giustificazione per un addebito così alto (il pezzo originale costa 16 euro), spese amministrative. ma chi li ha fatti i conteggi Mario Draghi?
Assolutamente da evitare. Salvatevi finchè potete.
Hold dig langt væk fra dem
Dårlig internetside vedr. kundeservice, adskillige problemer med at annullere en reservation, da internetsiden ikke virker og man i bookingsændring ikke kan trykke videre og få en bookingsannullering bekræftiget. Det koster nerver, føler sig meget utrygt, da de jo har fået kreditkortoplysninger osv. Først efter mange, mange forsøg kom der en knap frem, hvor man endelig kunne sige, at man ønskede annullering...
Bra site för att hitta rätt fordon.
Allt fungerade som det skulle, snabb och smidig bokning. Bilen vi fick var helt ny men väntetiden för utlämning var väldigt lång (Miami Florida). När jag läser andras omdömen, bra som dåliga, så skulle det öka värdet på dem om man såg var fordonet hämtades/lämnades. (T.ex Land och plats) Uppge gärna också vilket biluthyrningsföretag det gällde.
enkel och bra med toppen pris
jag tycker att bilen var över förväntan bra och allting funkade utan problem
Svåra att få tag i och ett dåligt bemötandeut av Nissan biuthyrning.
Depositionen på 500 euro skulle vara säkerhet för minsta skada. Vilket gör att folk blir oroliga och betalar exrtrafösäkringen i onödan.
Hyr bil billigt och snabbt...
Varje gång jag har funderat på att hyra en bil så har jag använt mig av den här siten och har alltid hittat det jag söker snabbt och till ett bra pris.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.