Skrev meget venlig mail til kundeservice den 7. januar 2019 med spørgsmål + billeder angående en vare jeg ville købe hos esmog.dk. Jeg fik ingen svar og skrev igen den 13. januar 2019, hvorvidt d... Mehr ansehen
eSmøg.dk, e-Cigaret Shop
Esmog är kanonbra att beställa ifrån. Sidan är lättöverskådlig och de är snabba med att leverera. Priserna är också helt okej och jag tycker det är känns bra att kunna betala via paypal så jag kan ver... Mehr ansehen
Perfekt på alle plan og leveringen var også på toppen... jeg havde min bestilling inden 24 timer var gået jeg tror det tog 22 o en halv time fra jeg lagede min bestilling, - yes! Jeg vender definitivt... Mehr ansehen
Efter nøje granskning af websitet, udvalgte jeg mig et par varer, som jeg ville købe. Jeg bestilte dem fredag (dejlig nemt at bruge Paypal så jeg ikke behøvede skrive adresse osv, men kunne nøjes m... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Esmøg sælger eicgaretter, evæske og alt tilbehør til disse. Esmøg forhandler alle de kendte mærker såsom Kangertech, Joyetech m.fl.
Center Boulevard 5, 2300, København S, Dänemark
- 71992179
- support@esmog.dk
- esmog.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Er forretningen lukket?
Jeg fik ingen svar og skrev igen den 13. januar 2019, hvorvidt de kunne give mig svar. I dag er det den 2. februar 2019 og jeg modtager stadig intet svar fra deres kundeservice.
Så må forretningen enten være lukket eller også er de revnende ligeglade.
Jeg må bare købe varen et andet sted. Tak for ingenting.
Super hurtig levering
Alt var perfekt :-)
Perfekt på alle plan og leveringen var…
Perfekt på alle plan og leveringen var også på toppen... jeg havde min bestilling inden 24 timer var gået jeg tror det tog 22 o en halv time fra jeg lagede min bestilling, - yes! Jeg vender definitivt tilbage.
Meget hurtig levering.
Altid hurtig levering og altid god…
Altid hurtig levering og altid god service.
Intet at klage over.
Super god og mega hurtig service og…
Super god og mega hurtig service og leverance, ikke sidste gang jeg handler der :-)
Jeg har i dag modtaget mine penge retur…
Jeg har i dag modtaget mine penge retur og fået en fin mail, hvor det meddeleles, at deres mail og telefon har haft fejl. De problemer jeg har haft er blevet rettet. Tak for det :-)
Hilsen Britt
super service
God oplevelse tilfreds med varen ;-)
eSmøg.dk er en skuffelse ((
Ordre nr. ES#15861
"Tak for dit køb!
Hej Brian, vi er nu gået igang med at pakke din ordre." Det eneste svar på mail, jeg fik ud af min bestilling
Bestilte 2 væske og 2 nåleflaske sidste fredag, det gik en uge og jeg har ikke fået pakken endnu ((( Jeg har sent 2 e-mails til deres support og fik ingen svar ((( Umuligt at få kontakt med deres kundeservice. Jeg har mistet håbet at jeg vil nogensinde få mine bestilte varer. Jeg forstå ikke de gode anmeldelser her, jeg vil aldrig handler her igen. Jeg har bestilt same varer et andet sted igår og jeg har allerede fået varerne idag. eSmøg.dk er en skuffelse ((
God, hurtig levering
Fik det jeg bestilte, og leveringen var hurtig.
Perfekt
Perfekt: nemt at handle, og varerne kom meget hurtig - så alt i alt PERFEKT.
Rigtigt hurtigt levering og god service…
Rigtigt hurtigt levering og god service og produkter
Kan anbefales herfra.
Gode varer men dårlig…
Gode varer men dårlig service/kundebehandling.
Bestilte ved en fejl væske uden nikotin, kontakte eSmøg inden en halv time men det var forsent?
Synes det er dårlig service og jeg har ikke tænkt mig at handler der igen, det kunne være løst på mange måde, de kunne stoppe forsendelse eller sige at jeg skulle nægte modtagelse og så betal for en ny fragt osv. men nej, de sagde ikke engang tak for de 300 kr. fejlbestilling.
Her er deres besked: Vi kan se at vores lager allerede har pakket din ordre og lagt den til afsendelse. Vi kan derfor desværre ikke nå at ændre i ordren.
Tak for ingenting, I gider ikke en gang at gå ud og ændre en order forbi den er lagt på en anden hylde :-(

Antwort von eSmøg.dk, e-Cigaret Shop
hurtig levering!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.