DASECO
Jeg købte et alarmsystem, en ekstra pir sensor, to ekstra magnetkontakter, en udendørs sirene samt to ekstra fjernbetjeninger. - Selve alarmsystemet var nemt at sætte op, der var dog et probl... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DASECO - Danish Security Company er leverandør af alarmsystemer som GSM tyverialarm, privat fastnet alarmer samt trådløst alarm tilbehør.
Niels Bohrs Vej 30, 7000, Fredericia
- 71997511
- info@daseco.dk
- daseco.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Ok produktkvalitet og SUPER god service
Jeg har købt et fuldt alarmsystem med dørkontakter og bevægelsessensorer. Man kan godt mærker at det er et kinaprodukt men kvaliteten er ok. Jeg har haft lidt små problemer med nogle kontakter og en fjernebetjening og har bare fået tilsendt en ny uden nogen diskusion. Telefonen bliver altid taget og personen er meget imøde kommende og hjælpsom. Firmaet er absolut anbefalelsesværdi!
Hurtig, overskueligt, fair!
Har tidligere bestilt komplet alarmsystem. SKulle nu bruge 2 ekstra trådløse fjernbetjeninger. Modtager dagen erfter bestilling. Og oplever så noget, jeg aldrig har prøvet før! Får besked fra firmaet om at den normale fragtpris ikke vil blive opkrævet, da min bestilling kan sendes som brev. Jeg sparer 50 kroner i fragt uden at bede om det. Det er knaldgo' service.
Perfekt...
Bestiller 12 klistermærker, betaler via paypal levering 2 dage efter. Super godt.
Fantastisk handel!
Ekstraordinær kundeservice og support
Et fantastisk alarmsystem der er nemt at montere
Montering og brugsvejledning er utrolig nem at gennemskue
Så absolut anbefalelsesværdigt!
Perfekt kundeservice
- Selve alarmsystemet var nemt at sætte op, der var dog et problem med selve hovedpanelet. Efter telefonisk kontakt med firmaet, blev det ombyttet omgående uden noget brok. Havde det nye panel dagen efter.
- Det har altid været muligt at få telefonisk support, igen uden noget brok.
Har allerede anbefalet virksomhenden til andre.
perfekt handel
Bestilte alarmen kl 9 om morgenen. Var fremme dagen efter.
Alt var som det skulle være.
Kan varmt anbefales.
regulære og hurtige
God hjemmeside.God orientering om hvad tingene kan.Kan varmt anbefales
Super god service
Jeg havde problemer med nogle dørkontakter der ikke kunne række langt nok i vores hus, men de sendte straks nogle nye uden beregning og sørgede også for returporto.
Meget tilfreds
Jeg bestilte nogle klistermærker og skilte, og selvom hjemmesiden beregnede 60 kr i porto, trak de kun 10 kr og refunderede resten. Kuverten kom 2 dage efter bestillingen og alt var ok. Meget tilfreds og vil gerne købe alarm hos dem.
Perfekt
Varerne kom til tiden og alt virker som det skal.
Fin kundeservice!
vil anbefale virksomheden til alle
ngen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.
Dyr porto
Det er for grådigt at tage 60 kroner i forsendelse - når de sender varerne som brev med frimærker for 16 kroner.

Antwort von DASECO
Sikker købsoplevelse.
Meget tilfreds med hurtig ekspedition samt hurtig respons på spørgsmål.
Hurtigt svar på spørgsmål inden handel
Levering uden fejl 2 hverdage efter ordre var lagt solid indpakning. Lever helt op til mine forventninger til en internet shop.
Perfekt
Ingen ting at sætte på deres måde at betjene deres kunder på. Alt var som det skulle være.
Perfekt ekspedition og onlinehjælp
Jeg bestilte et alarmsystem og fik det leveret i overensstemmelse med oplysningerne på hjemmesiden.
Et lille teknisk problem i forbindelse med installationen blev omgående løst via emailkorrespondance til min fulde tilfredshed.
En ekstraordre blev også ekspederet uden unødig ventetid. Jeg kan på det varmeste anbefale Daseco.
Hurtig levering!
Hurtig levering og statusmeldinger på forsendelsen imens undervejs.
Lidt pebret portogebyr, som ganges op med antal enheder fremfor at tage udgangspunkt i forsendelsens samlede størrelse.
God service og varerne kom til tiden.
Kan godt anbefale dette sted
God support og byttepolitik
Jeg har købt et komplet alarmsystem med sensorer, dørkontakter og fjernbetjeninger. Varen var hurtig fremme og fungerede som forventet. Før og efter købet fik jeg gode og hurtige svar på mine spørgsmål via e-mail. Desværre kunne jeg ikke placere sensorerne således at vores katte ikke udløste alarmen, men trods at de 14 dages returret var overskredet tog Daseco tilbehøret tilbage og refunderede det fulde beløb. Det købte system (trådløs GSM alarm) er nok ikke den dyreste kvalitet, men det har fungeret upåklageligt og efter en ganske nem konfiguration af enhederne har jeg aldrig oplevet problemer. Rækkevidden på de trådløse enheder har overrasket meget positivt. Alt i alt en rigtig positiv købsoplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.