Beställde och betalade en powerbank i oktober som aldrig kom. Fick ett mejl från en Sara Tallbacka på dagensbedste och från deras kundservice några veckor senare om att den var försenad. Nu svarar ing... Mehr ansehen
Gid jeg havde læst Trust Pilot inden jeg bestilte og åbenbart betalte for vare ultimo sept 2015. Har ikke modtaget produktet og det er umuligt at komme i kontakt med dagens Bedste Aps, Onebid.com. D... Mehr ansehen
Hvad fanden sker der lige ? Har nu forsøgt at kontakte jer M.h.t det kro/ hotel ophold i har snydt os for. Hvordan kan i holde jer selv ud ? Hvordan kan den slags forretninger overhovedet... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dagensbedste.dk er overtaget af nyt selskab fra oktober 21.10. 2015
Kokkedal Industripark 108, 2980, Kokkedal
- support@dagensbedste.dk
- dagensbedste.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har bestilt et juletræ som skulle…
Jeg har bestilt et juletræ som skulle være mellem 7 og 9 fod højt via fjernbetjening kunne selv bestemme hvor højt det skulle være ved at trykke på en knap så kom der lys på i forskellige farver. Har modtaget et juletræ i plastik ca30 cm højt 10 stk plastik jule pynt. Og det kostede 280,00 kr .
Hold jer væk
Hold jer væk - de er forlængst gået konkurs og snyder folk. Jeg bestilte et kroophold, betalte og ville booke tid på hotellet. De var ophørt med samarbejdet med Dagensbedste OG alle mine penge var spildt. Tænk at være så fræk og fortsætte med at stjæle penge fra folk...........
Kunne der afgives minus stjerner ville jeg give dem mange...
De leverer værdibeviset - som INTET er værd.. Men du har betalt prisen..
Kunne man give negative stjerne, havde jeg med glæde gjort det.
For efterhånden længe siden, betalte vi 4.000,- for en sofa. Vi modtog værdibeviset med det samme og bestilte så sofaen via producentens hjemmeside. Kort før tidspunktet for levering kontakter producenten af sofaen os og må beklageligvis informere os om, at de endnu ikke har modtaget betaling fra Dagensbedste og oplyste at de vidst var meldt konkurs. Han opfordrede os til at handle hurtigt og få lavet en indsigelse, som vi fik lavet, Efter flere måneder og nye ejere fik jeg fat i deres advokat pr. mail. Han sagde, at de havde levet op til deres ift os. De havde leveret et produkt (værdibevis) for det beløb vi havde betalt - så der var ikke noget han kunne gøre... Så det er REN og SKÆR svindel... HOLD jer fra dem!
Svindel og bedrag
Jeg bestilte nogle varer den 10/7. De blev ikke leveret til den tid, der var angivet i ordrebekræftelsen. Jeg kontakter derfor DB og får oplyst, at deres leverandør desværre ikke kunne levere den bestilte vare, men at jeg var velkommen til at bestille en anden vare på deres side....!!!! Jeg vælger at takke nej det tilbuddet, men vælger at få mine penge retur.....troede jeg. Nu hedder det at DB Trading kun var modtaget beviserne og henviser mig til at kontakte Dagens Bedste, hvis jeg ønsker at fortryde mit køb. Hold nu k... - DB Trading ER jo Dagens Bedste. Det er simpelthen svindel så vandet driver - HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FIRMA!!!!
svindel af 1 klasse
Svindel og så svinsk et firma. Bestilt vare for godt 6 uger siden modtager ikke ordrebekræftelse eller værdi bevis. Får endelig telefonisk kontakt efter flere uger med flere timers daglige forsøg. Og mange ubesvarede mail. Får derefter en mail om at pengene straks overføres. Nu 3 uger efter jeg fik lovning på mine penge er de stadig ingen gået ind. Og der bliver ej heller svarer på mail eller telefon. Virkelig et firma der er på afveje.
Ingen varer eller mail.
Jeg var inde og læse om Dagensbedste på trustpilot og hoppede lige i fælden med at det er nye ejere der har overtaget og gjort det hele meget bedre.
Jeg var på ferie hvor jeg valgte at bestille et produkt, så jeg var sikker på jeg havde det til jeg var kommet hjem. Der er nu gået 3 uger, og jeg har hverken fået det jeg har bestil, eller en mail på det.
Jeg er glad for jeg tog et screenshot af det efter jeg havde bestilt.
Hold jer væk. Det er ren skuffelse.
Kørte 15 km efter min pakke!
Synes ikke det er okay at jeg skal køre 15 km efter min pakke når der ligger 4-5 steder mellem 400 m og 3 km.
very very bad
they dont answer you and you dont receive your things.
Pas på
Første og sidste gang jeg ligger mine penge i dette firma!
Bestilte for længe siden en topmadras til 1600kr. Der ville gå nogle uger fra bestillingstiden til leveringstid. Fint nok! Dog blev pengene trukket med det samme fra min konto. Da leveringsugen kom og jeg stadig ikke havde fået min vare, tog jeg straks kontakt til leverandøren med den tilbagemelding om, at de ikke leverede varerne pga. uoverensstemmelser med Dagensbedste. Formoder Dagensbedste ikke havde betalt leverandøren. Jeg tog så kontakt til Dagensbedste og bad om at få pengene refunderet. Jeg blev lovet pengene retur, men de kom aldrig. Jeg rykkede og rykkede indtil jeg læste en artikel i avisen om, at de havde erklærede sig konkurs. Flere kunder havde ligesom jeg ikke fået deres varer eller penge. Vi var blevet godt SNYDT!
Nu har man oprettet et "nyt" Dagensbedste.. Beklageligt vil Dagensbedste i mine øjne altid være et svindler firma! Jeg vil derfor aldrig ligge mine penge der og vil fraråde venner og bekendte i at bestille noget derfra!

Udløb af tilgodehavende
He
Bestilte for laaaang tid siden en powerbank som det efterfølgende viste sig at dagensbedste alligevel ikke kunne levere.
Jeg måtte skrive så mange gange til dem at jeg ønskede mine penge tilbage. Endelig lykkes det mig at få et tilgodebeløb jeg så kunne købe varer for.
Jeg har nu fundet et produkt at købe men nu er mit tilgode udløbet !!! D.v.s. mine penge forsvinder efter 3 måneder. Og dagensbedste henviser til deres handelsbetingelser på hjemmesiden.
Men det er rent ud sagt tyveri. At ens egne penge inddrages efter 3 måneder.
Tænk dig godt om før du handler med dagensbedste. De er længe om at svare og kender ikke til god kundepleje.
Med venlig hilsen Trine Hesselberg

Antwort von Dagensbedste.dk
Bliver ved med at trække penge på min koto 😤😤😤
Jeg har købt vare som er leveret og betalt. Problemet er nu at de bliver ved med at trække penge på min koto 😤 og man kan ikke komme i kontakt med dem. Jeg har måttet spære mit kort. Handler aldrig der igen 😠😠😠

Ordrebekræftelse ikke modtaget / pengene allerede trukket - 2 gange
Det er første gang jeg bliver fuppet når jeg handler på nettet.
Jeg har bestilt en oppustelig sofa til brug for sommerens festivaller hos Dagensbedste.dk.
Imidlertid har jeg aldrig modtaget nogen ordrebekræftelse og pengene er allerede trukket fra min konto + endnu et gebyr er trukket så sent som i går, som ikke fremgik af hjemmesiden da jeg bestilte varen. At trække penge før levering er i sig selv ulovligt i henhold til Lov om betalingstjenester og elektroniske penge, jf. lovbekendtgørelse nr. 365 af 26. april 2011 paragraf 74 stk 2.
Jeg har derfor meddelt Dagensbedste.dk, at såfremt jeg ikke får mine penge retur straks og uden unødigt ophold, så vil jeg anmelde dem til politiet og Forbrugerombudsmanden for bedrageri.
------------------
Jeg har nu fået tilsagn om at få pengene refunderet, derfor har jeg givet firmaet en stjerne mere for deres imødekommenhed.

Antwort von Dagensbedste.dk
Dårlig kundeservice, ingen tilbagemelding.
Dårlig kundeservice, ingen tilbagemelding.
Vi har d. 19. april 2016 bestilt 2 sæt vandrestave, og samtidig betalt via nettet (pengene er trukket på vores konto)
Vi modtog en ordrebekræftelse, med besked om, at varen ville blive lev. Senest i uge 19
Det er uge 20 nu og vi har forsøgt at komme i kontakt med firmaet, via kontakt formular på firmaets hjemmeside. Der bliver ikke svaret på vores henvendelser (2 stk.) og vi har derfor forgæves forsøgt at finde en mail adr. eller et tlf. nr. på firmaet. Dette findes ikke.
Hvad pokker gør man så?? Er vi virkelig blevet fuppet af DB Trading IVS, som står som leverandør fra samme adr. som Dagens Bedste dk.?
Erling og Anette
Tommy Hilfiger Trøje..
Når der kun skrives negativ skal der også komme noget positivt..
Bestilte to Tommy hilfiger trøje, Pengene blev trukket 1 gang og trøjerne kom 4 dage senere.. Blev endda ringet op og informeret om de måske var kommet til og sende en forkert farve, det var ikke tilfældet hos mig, men god service..
Og trøjerne var hverken brugte, i stykker eller Fake..
Ikke sidste gang jeg bestille tøj ved jer..
Måske de skulle være forblevet lukket?
Endnu en gang skuffer dagensbedste, måske det bare er ved at være en standard for denne virksomhed?
Jeg sidder glædeligt og har fået lidt håndøre tilbage i skat, hvor fra jeg så modtager en mail fra dagensbedste, om de har disse lækre "ibeats" på tilbud. Jeg slår selvfølgelig til da høretelefoner altid er brugbart.
Der sker så dog det beklagelige at:
1. min varer kommer en uge for sent, det er så ikke så galt det kan jeg godt overleve.
2. at der tilsendes en falsk varer, fra en eller anden billige Kina produktion, som kommer uden emballage, uden brugsanvisning og med nok det dårligste kvalitet som "beats by dr. dre" aldrig selv ville stå indenfor, pakken er kun pakket ind i boble plast brev og ligger løst i en lille til lukket pose nede i brevet.
Dette er yderst beklageligt, og jeg vil virkelig i fremtiden fraråde alle venner samt bekendte at nogensinde bestille noget fra dagensbedste.dk
Dårlig service
Jeg har sidst på April købt et Wireless Car Fm transmitter til 239 kr men selvom pengene er trukket har jeg ikke fået varerne endnu. Hvornår vil jeg få varen??? Rigtig dårlig service synes jeg.
Ugur Durmaz

Fupfirma
HOLD JER VÆK. Har købt en Powerbank hos fupfirmaet med levering i Uge 42 2015, de reagerer ikke når man kontakter dem, og har stadig ikke modtaget varen, men pengene blev da trukket med det samme.
Det virker somom de ikke laver andet end at snyde deres kunder.

Antwort von Dagensbedste.dk
Dagens bedste er Dagens værste oplevelse
Er i besiddelse af Dagens Bedste værdibevis til Baan Hin Sai Resort på Koh Samui, Thailand, købt 5.6.2015, som vi gerne ville benytte fra 21.-28.3.2016. Værdi ca. kr. 2.000,-
Vi fik en foreløbig bekræftelse på vores booking fra Top 10 Travel Service Ou i Estland den 9.3.2016, men manglede en endelig bekræftelse fra deres administrator. Efter mange rykkere om denne endelige bekræftelse til både Top 10 Travel Service og Dagens Bedste (Dagens Bedste svarede aldrig!) og med ligeså mange undskyldninger retur fra Top 10 Travlel Service om, at adminstratoren havde glemt det, var syg, var på ferie og til sidst at der ikke var ledige værelser på Baan Hin Sai Resort endte det med at Top 10 Travel Services aflyser vores booking, idet de påstår aldrig at have modtaget betaling fra Dagens Bedste. Da vi så endelig får fat i Dagens Bedste viser det sig, at det gamle selskab, som har solgt værdibeviset er gået konkurs og nu overtaget af et andet selskab, som ikke kan tage sig af forpligtelser fra det gamle selskab.
Summa summarum - vi står med en værdiløs kupon, som vi ikke har kunnet anvende selvom det burde være gyldigt til 31.7.2016! :-( Hvad gør man nu??!!

PAS PÅ !!!
Pas på med Dagensbedste.dk. De har nu hævet penge på min konto tre gange for et køb. 1. gang var betaling for varen - de to næste uden forklaring. Når man henvender sig til kundeservice får man blot at vide at det er et kreditkortgebyr de forbeholder sig ret til at hæve efterfølgende. Hvorfor de hæver to gange kreditkortgebyr gider de ikke svare på. Jeg har lukket mit kort så de da ikke kan hæve fjerde gang :-(

Snyd og bedrag
Jeg har skrevet fire gange til Dagensbedste.dk for at få mine penge retur - ingen reaktion. Ved henvendelse til restaurent får jeg oplyst, at de ikke længere samarbejder med Dagensbedste.dk - det kan man jo godt forstå.
Lav derfor ikke køb med dette firma - snyd og bedrag.
Jeg har skrevet direkte via Jeres hjemmeside og skrevet via email på kundeservice-dagensbedste.dk - uden at få svar.

Antwort von Dagensbedste.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.