CONZ Media ApS Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Valutaberegner.dk

CONZ Media ApS står bagved Valutaberegner.dk og der står forneden at den bliver opdateret hver time fra Nationalbankens kurser, dette er ikke korrekt!! Brugte den til at udregne kursen fra Engelske Pund til Dkr, og den ramte fejl med 20%, dvs. brug ikke Valutaberegner.dk
Mvh Lars Tornvig

6. März 2015
CONZ Media ApS-Logo

Antwort von CONZ Media ApS

Hej Lars,
Undskyld det meget sene svar - Vi har tjekket sysetmet igennem og umiddelbart ser det OK ud. Vi har holdt vores system op imod google.com.
Vi skrev 1 gbp to dkk og resultatet vi får er følgende:
1 British pound = 8.85116394 Danish kroner

Ifølge vores side er 1 engelsk pund = 8.8068 danske kroner

Der er selvfølgelig en lille forskel men ikke 20% - Hvis du oplever andet så lad os endelig vide det. :-)

Gode konkurrencer - Aktiv kunde service

Jeg meldte mig til nogle konkurrencer og har dog ikke vundet noget,
men kender flere der har. Udover det får jeg nyhedsbreve med tilbud på alt fra forsikringer til billigt tøj.

Jeg meldte mig fra et af nyhedsbrevene da jeg fik det på min firma konto, og de var fint behjælpelige med at framelde dette.

Kan man lide det man får er det fint, hvis ikke kan man bare melde sig fra.

Venter bare på jeg vinder en af konkurrencerne. :)

9. Juli 2014

Skodfirma

Dette "firma" sender mig uopfordret den ene spam efter den anden. Det er umuligt, at framelde sig. Jeg videresender deres spam til forbrugerombudsmandens spamklage.

Det er umuligt at komme i kontakt pr mail - tlf, så hvis jeg boede i nærheden ville jeg nok gå hen og få en "snak" med Signe - Sandra og hvad de ellers kalder sig.

vh Danny Christensen

24. Juni 2013
CONZ Media ApS-Logo

Antwort von CONZ Media ApS

Hej Danny.

Vi sender kun mails til folk der har tilmeldt sig.
Ud fra dit navn og din Facebook profil har vi fundet dig i vores system. Vi har modtaget dit data fordi du har deltaget i en Euroads konkurrence, som vi sponsere, her igennem har du givet din accept på at modtage vores nyhedsbrev på dette tidspunkt: 08-06-2013 15:10:23.
Endvidere kan vi se du flere gange før har tilmeldt dig, og ikke haft nogle problemer med at afmelde dig.

Domænet du har modtaget e-mail's fra har tilknyttet vores firmanummer, udover det så står vores mail på vores hjemmeside www.conzmedia.dk. På mailen der er nævnt: mail@conzmedia.dk har vi ikke modtaget noget fra dig.

Har du spørgsmål bedes du kontakte os.

M.v.h.
Christoffer Olsen
CONZ Media ApS

Scammedia, det må være et søster firma i åbner.

Nu hvor man kan få lidt svar på tiltale her, kan jeg så oplyse min adresse her og forvente telefonen snarest muligt.? For der står med klart at jeg er den heldige og at jeg skal have en Nokia Telefon.?

Kære Henrik
Tillykke, dit tlf. nr. er blevet det heldige og derfor er det dig der skal have Nokia telefonen.

Blot indtast leveringsadressen og bekræft at du stadig ejer det samme tlf. nr. så skulle telefonen gerne være på vej.

Klik her Henrik:

16. Juni 2013