Cafe Emma

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 stjerne for adressen.. ligger fint på Axeltorv 0 stjerner for betjeningen 0 stjerner for maden (mangler minus-stjerner) 0 stjerner for pris og kvalitet 0 stjerner for indretningen 0 stjerner... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besøgte caféen på Axeltorv den 17.10. Personale der hverken taler eller forstår dansk og som samtidig virkede total ligegyldige og fraværende overfor gæsterne. Blødt og kedeligt sandwichbrød.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik brunch og jøsses hvor var den ringe! Mug på osten, slatten stykke kødpålæg, og en spiseske yoghurt. Pandekagerne var kolde, knastørre og formentlig flere dage gamle. Der manglede både marmelad... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit heb ik nooit meegemaakt! Arrogant behandeld en 2 dagen misselijk van makreel salade.

Gisteren heb ik broodje spicy makreel salade besteld bij Emma cafe, met eerste hap proefde ik gelijk rare nasmaak. Ik nam een tweede hap en ineens zag ik kleine zwarte vliegjes uit sla komen tusen makreel salade. Dus ben ik verder ging kijken, lag nog een dode vliegje. Ik ben gelijk een medewerker aangesproken, en eerste wat ik kreeg te horen: "Dat krijg je als je vis besteld heeft, komen alle vliegjes op aan" , ik zei nog dat ze uit salade kwamen en hij zei: " Het is onmogelijk, ik geloof je niet, dat kan toch? Ik geloof je niet" Toen vroeg ik, dat ik net een dode vlieg laten zien : "Ja, daarin gevlogen ", nou ik vond super onbeschoft. Mijn dochtertje zag het ook.
Qua salade zei ik ook dat het niet vers was aangezien qua geur en doorzichtige/verkleurde rode ui. Ik heb paar happen genomen, ik ben nog steeds misselijk van. Hij zei dat het ook onmogelijk is, want salade was uur geleden gemaakt. Gisteren had ik niks meer gegeten en nog steeds niet, erg misselijk van.
Hij vroeg nog, wat wil je? Moet ik van de rekening afhalen? Ik zei: "ja"
Toen wachte ik op resterende geld, gooide hij op de tafel.
Mijn dochtertje van 13 heeft alles gezien, zij schrok ervan en was super verbaasd, hij keek ons zo boos aan en iedere keer zei hij dat hij ons niet gelooft.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Erg jammer dit..... Ik ben de hele tijd erg beleefd gebleven en aangegeven dat ze beter opletten alsjeblieft voor andere mensen. Geen gehoor!

20. August 2023

Elendigt!!

Elendigt!!
Maden meget kedelig til prisen. Den blev serveret ca 20 min efter bestilling - fint nok, men hvor var drikkevarerne?
Nååå, men vi har ikke den vin I har bestilt, så jeg prøver lige at finde noget andet, var svaret. Et par minutter senere kom hun tilbage - hov, vi havde den alligevel. Hvad med bestik og vores vand? Nååå, det henter jeg lige. Så kom bestikket og 10 minutter senere hentede vi selv vandet, da det aldrig kom.
Sidste gang jeg har været der!!!!!

1. März 2020

Bliv væk

Man skal absolut ikke vælge dette sted for kvaliteten af betjeningen og maden, selvom indretningen er hyggelig nok.

Vi var 4 personer, som skulle have lidt at drikke inden en biograftur. Vi bestilte alle en irish coffee og en kakao med flødeskum. Efter at have ventet i 15 minutter kommer pigen og fortælle, at de desværre ingen piskefløde har - nå ja, det kan jo også komme frygtelig bag på personalet i en cafe. Irma ligger lige ved siden af, så jeg ville da mene, at intet havde været lettere end at gå de 10 meter ind ved siden af og købe en karton piskefløde. Den tilbageværende personale kunne nok have overskuet at passe de 6 gæster der var tilstede. Vi bestilte en kop kaffe med bailey i stedet, og den var lunken da den kom og kaffen bitter og i så små kopper, at det var helt til grin.
Betjeningen var venlig nok, men fuldstændig blottet for engagement, og personalet taler kun engelsk. Jeg fatter ikke, hvad man vil sådan et sted.

28. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre første og helt sikkert sidste gang

Desværre første og helt sikkert sidste gang på det sted.

De glemte at servere bestilt drikkelse inden spisningen, men det var ikke det værste.

Det var simpelthen maden 😡

Stegte nudler med kylling = ingen kylling i

Penne m. mørbrad = kødet var med sener og dertil 4 splattede tomater

Meat Lovers = Råt hakket oksekød og noget der vist skulle ligne mørbrad

AL MADEN VAR KOLD VED SERVERINGEN

Spar jeres penge, og find et andet sted der er bedre. Med andre ord alle andre steder.

22. Januar 2020

Intet positivt at sige

Intet positivt at sige. Ventede 40 minutter på brunch, der var kun to andre mennesker i restauranten. sur og flabet betjening, manglende servicering, mad og bestik,
mine veninder og jeg fortrød gevaldigt at vi havde indtaget maden, efter at den ene af os kom til at gå ud i deres køkken ved en fejl som lignede en værre rotterede.. pris 145kr for en meget ringe kvalitet

5. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg gider ofte ikke beskæftige mig med…

Jeg gider ofte ikke beskæftige mig med at beklage mig, men besøgte cafe Emma igår med min mor og mormor. Betjening var okay, søde tjenere og meget smilende. Men det var så også det eneste positive. Stedet har ingen alkohol bevilling til trods for at der ude på gaden på de menu kort der stod står øl og diverse drinks på. Der ingen steder anført at der ikke serveres alkolhol, så hvis man vil nyde et glas vin eller øl til sin mad kan man godt glemme dette . Inden i cafeen er der reklame for alkohol alle steder. Stedet er “rated” som billigt, bestilte en gede ost salat til 145 kr. det var en gang rucola og spinat blade med en smule pesto på, et 1/2 ristet flute skåret igennem og to skriver gedeost lagt ovenpå. Den ene Skive gedeost var en “ende Skive ”med tyk hvid kant og helt uspiselig. Meget kedelig oplevelse. Beklager cafe Emma, det en ommer. Det må i kunne gøre bedre.

14. Dezember 2019

Bliv væk

Vi bestilte en standard burger - den 11 Price var tilfreds. Dog var ovn fritterne kolde.
Pasta med torsk og rejer var med laks og én reje.
Salat med gedeost var totalt kønsløst. Salat slaskvåd af vand med fire klatter smagsløse pesto. Billigste hvedebrød med ok gedeost. Absolut ingen tilsmagning kr 145 !!
Øllen på kortet var ikke eksisterende, da der ikke er spiritusbevilling for tiden
Skulle du på toilettet går vejen gennem et iskoldt rum uden lys. Ingen toiletpapir på samtlige toiletter - håndklæderuller på gulvet. Er stedet ved at lukke eller hvad????
Hold jer væk.

29. November 2019

DON'T GO THERE - frygtelig service

De venter MED VILJE til allersidst med at fortælle deres gæster, at de altså kun tager imod kontanter, så man er bundet til at betale dem i kontanter. Det er ikke noget som de fortæller inden man bestiller deres frygtelige mad.

Min veninde fik en smagsløs, lille portion stegte nudler. Der var kun kedelige stegte nudler, uden sovs og et par kyllingestykker og lidt grøntsager.. Det er altså en ret til 140kr!

Mine kartoffelbåde smagte gammelt og var meget tørre.

Virkelig dårligt mad.. og meget dårlig service.

25. November 2019

DÅRLIGT OG SPILD AF PENGE

Ville ønske jeg havde set anmeldelser af café Emma inden vi gik derind, så var vi blevet sparet for en del penge for mad, der mildest talt var elendig og totalt smagsløs.
Bestilte en pastaret med kylling og gorgonzolasauce (139,-), men gorgonzolasaucen havde aldrig set skyggen af gorgonzola, og sovsen var så fed, at jeg fik kvalme. Kyllingen deri var også tvivlsom og var af den ringeste kvalitet. Vi fik anvist et bord, hvor sæderne var i stykker og salt og peberkværnene var tomme. Vi blev oplyst om, at vi kun kunne betale med kontanter, da terminalen var i stykker og at vi derfor ville få en rabat på regningen. Denne rabat fik vi så ikke, ej heller nogle beklagelser fra tjenerens side, da jeg klagede over at de solgte en ret med gorgonzolasauce, uden at den havde den fjerneste smag af gorgonzola.
Toiletterne lå i kælderen og for at komme derned, skulle man gå gennem et kulsort lokale.På toiletterne var der meget svag belysning og et par stearinlys, de to teenagere vi havde med, beskrev det som en scene fra en gyserfilm. Stedet har heller ingen alkohol bevilling og kommunikationen foregår kun på engelsk.

Mit bedste råd til andre, må være at gå et andet sted hen

22. November 2019

1 stjerne for adressen.

1 stjerne for adressen.. ligger fint på Axeltorv
0 stjerner for betjeningen
0 stjerner for maden (mangler minus-stjerner)
0 stjerner for pris og kvalitet
0 stjerner for indretningen
0 stjerner for den generelle oplevelse

.. og nåh jo, når man så gerne vil betale for den ultimative ringe oplevelse, så bliver man lige bedt om at drible hen og hæve nogle kontanter, fordi etblissementet tager desværre ikke imod hverken kreditkort eller mobilepay ...

7. November 2019

KLAMMESTE STED!

Klammeste og mest beskidte sted!
Jeg ved ikke hvad der sker, men der er hvert fald brug for at stedet lukker og slukker, dette klamme rottehul kan man ikke byde sine gæster.

Betalingen foregår kun kontant, virker lusket.
Mange af tingene er udsolgt?
Alkohol må de ikke servere.
Bøfferne var rå, maden var elendig, og alligevel vil de have penge for det, altså det fulde beløb, må trods af MEXI-BURGERNE var ELENDIGE! FØJ for en omgang.

Ikke gå derhen og spise, hellere tage på MCD!
NEVER GO THERE, RATHER DIE!

10. Oktober 2019

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr