Butikpote

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode overskuelige sider med oplysninger om varerne. Hurtig ekspedition. Overraskelsen med godbid til både hunden og "moderen" gør handelen personlig. Jeg vil helt sikkert handle i butikpote en a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er mit første køb ved Butik Pote, og jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg bestilte 2 stks. aktivitetslegetøj til min hund og begge levede op til mine forventninger. Leveringen var hurtig og vedlagt i... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zoohandlung
  2. Futterhandlung
  3. Geschäft für Heimtierbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Butik Pote finder du et stort udvalg af ting til din hund; halsbånd, liner, snore, seler, tyggeben, kiks, godbidder m.v. Ingen gebyrer, lav fragt, hurtig levering.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God og tryg handel.

Jeg vil helt sikkert handle i butikpote en anden gang ;0)

7. Dezember 2012

Sikker levering god service

Jeg bestilte min vare (en hundecykelholder) og dagen efter fik jeg en mail om at den var i restordre - en uges ventetid. Varen kom som fortalt en uge senere.
Jeg synes informationsniveauet og leveringen var fin nok.
Så må vi se hvad vovse siger til dimsen.
Men man kan roligt handle hos butikpote.

10. Oktober 2012

Hurtig respons ved henvendelse

Var godt tilfreds med min handel med butikpote.dk. Der var en forsinkelse på en af mine varer, og det kunne jeg godt have tænkt mig at modtage en mail eller en sms omkring. Da jeg skrev og spurgte forhandleren, fik jeg dog meget hurtigt svar, så det var fint.

7. April 2012

Fin oplevelse

Jeg havde bestilt en stor sending af nogle godbidder. Da de ikke havde 12 poser af den bestilte varer, fik jeg en mail med tilbud om en anden 'smag'. Herefter hurtig levering.

10. Februar 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid god betjening. Rart sted at handle

Jeg har kun oplevet god behandling fra Butik Pote, hvor jeg efterhånden har handlet nogle gange. Ind i mellem opleves udsolgte varer, men så bliver der ofte sendt et andet tilsvarende produkt, eller man bliver kontaktet via mail. Jeg bliver ved med at vende tilbage bl.a. pga et godt og spændende udvalg. Det er hyggeligt at modtage smagsprøver til hunden - et lille ønske: Kunne der stå på smagsprøverne, hvad det præcis er, hvis man skulle få lyst til at bestille produktet?

10. Januar 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker penge før de leverer varen.

Forsøgte et køb og blev glad da jeg på min netbank så at pengene var trukket, så varen kom nok næste dag. Men det skete ikke. Dagen efter kom der en mail at varen var udsolgt og ordren slettet. Man kunne finde ud af at trække penge uden at have varen på lager.
Dårlig ordrebehandling.

11. November 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og hurtig leverance! :)

Jeg havde bla bestilt et produkt, som var blevet udsolgt i mellemtiden, men fik allerede dagen efter en mail med forespørgsel om jeg ønskede anden variant. Pakken kom dagen efter igen, en fin lille gave pakket ind i rødt papir og med et par snacks/smagsprøver til både mig og min lille firbenede ven :) Tak for rigtig god betjening!

25. September 2011

Gode produkter

...mangler dog lige at optimere leveringstiden, så varerne kommer lidt hurtigere, og sørge for at alle varer er på hylderne. Der mangler lige et produkt hver anden gang. Men det bliver eftersendt eller krediteret, så meget pålidelig bix.
Ellers er alt fantastisk.

6. Juni 2011

Super betjening

Vil helt sikkert handle i Butik pote igen - hurtig betjening og høfligt svar da vi talte sammen inden bestilling

30. März 2011

Virkelig flot handel

Dem skal man lede længe efter.
Men ét sted kan den findes og det er hos Lene!

Havde egentlig kun bestilt lidt foder til mine hunde, men i kassen ligger en hel ekstra stor pose med godbider til dem, 500 g rækker langt til små racer, så det blev de rigtig rigtig glade for. Ydermere lå der lidt godter til mig også, et fint postkort, med en personlig hilsen.

Det er første gang jeg handler hos ButikPote, men det vil absolut ikke være den sidste :)

Jeg må ærligt indrømme at jeg blev utrolig glad for at modtage så fin en pakke, på trods af at jeg blot bestilte hundemad :)

14. Februar 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin og hurtig service

tak for frakkerne til mine Basenjis.. Jeg modtog dem allerede tirsdag og det havde jeg ikke troet på grund af vejret.. jeg syntes det var en hurtig ekspedition. Og du skrev hurtigt tilbage omkring levering af frakkerne :-)
Jeg siger også mange tak for dit søde brev og godbidder til mine hunde.
Tusind tak for fin behandling og kundepleje
Jeg vil handle her igen :-)

6. Januar 2011

Hurtig og god Service

Vi købte en vinterfrakke til vores hund via deres website. Bestillingen gik hurtig igennem og vi modtog pakken kort tid efter inkl. nogle godbidder ! God service - køber gerne der igen.

6. Januar 2011

God behandling

Køb af Hundekurv som jeg desværre måtte afbestille.
Fik en rigtigt god behandling.
Hurtig ekspedition og gode priser

18. Dezember 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr