Bil-beslag.dk

1. Fahrzeugzubehörgeschäft
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi har 95% af alt vores tilbehør på lager og kan derfor levere fra dag-til-dag. KlingTech Tele-Online ApS har eksisteret i mere end 10 år og solgt kvalitetsvare på internettet til tusindevis af forbrugere i hele Danmark. Det betyder vi har en stor ekspertise, både før købet men også i supporten efterfølgende. Vi sælger mange forskellige produkter bl.a. smartphones, Brodit, GPS navigation, bil-kontor, Possio fax, flådestyring og meget mere.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

En helt fantastisk service.

Jeg bestilte en holder til min Iphone torsdag eftermiddag og fik lov til at hente den fredag formiddag, da vi skulle på ferie. Holderen var ikke en lagervare, men blev bestilt hjem til næste dag. Da jeg mødte frem næste dag kl. 11 var holderen kommet og den blev monteret på stedet med den største hjælpsomhed og uden sure miner. Se, det kalder jeg service.

6. Juni 2013

SUPER god service !!

Bil-beslag.dk er et sted som jeg virkelig kan anbefale. super feedback på hvor langt ens order er kommet i systemet.....og ikke mindst hurtig og problemfri levering ;-)

7. Mai 2013

Fin Kundeservice

Bestilte en holder til min nye Garmin GPS 1490T, kunne ikke rigtig finde ud af hjemmesiden (min skyld), ringede til firmaet, en kvindelig medarbejder guidede mig perfekt gennem min bestilling, super.
Hurtig levering med post, er ikke "handyman", mit bilværksted monterede holderen, alt virker perfekt.
Kan kun anbefale Bil-beslag.dk
Walther Hansen
6740 Bramming

29. März 2012

Rigtig god kundeservice

Fik bestilt en holder til ipad1 men det skulle være til Ipad2 og blev så ringet op og spurt om det var til ipad1 eller ipad2 jeg skulle bruge og fik så en mail med link til det rigtige , Rigtig god service . Hurtig levering .

19. Januar 2012

Alt forløb perfekt

Jeg har købt mobilholder til min HTC Desire Z, som skulle passe i min Passat.
Ikke bare er siden utroligt nem at finde ud af for mobilholder-rookies som jeg, men samtidig er det bare lækkert at man bare finder sin bil (blandt hundredevis) og sin mobil (ligeledes blandt hundredevis), og så får du nogle få valgmuligheder for placering, hvorefter du har en samlet pakke.
Samtidig anser jeg det købte produkt (Brodit) for værende et kvalitetsprodukt. Jeg har kun haft problemer med en enkelt Broditholder gennem tiden, og det var for at sige det pænt, min egen skyld.
Selve monteringen går også enormt nemt, med brugermanualer som er letforståelige og grafisk illustreret.
Informationsniveauet undervejs er glimrende, og betjeningen høflig.
Jeg kan kun anbefale at handle med bilbeslag.dk (og bagvedliggende Klingtech).

3. Oktober 2011

Det "Kling"er af kvalitet

Bil-beslag.dk er en del af KlingTech TeleOnline ApS.

WEB-sidens opbygning og at finde det jeg skulle bruge = * * * * * (5 stjerner)
Nyttige elementer på WEB-siden = * * * * * (5 stjerner)
Bestilling = * * * (3 stjerner), der mangler lagerstatus [vægter dog ikke så meget i denne bedømmelse]
Betaling = * * * * * (5 stjerner), der opkræves IKKE betalingskortsgebyr ved Mastercard
Levering = * * * * * (5 stjerner)
Produkterne = * * * * * (5 stjerner)

Support = P.t. ikke bedømt
Reklamation = P.t. ikke bedømt