Unibet_Danmark Bewertungen

2. Wettbüro
  3. Spielkasino
  4. Online-Casino oder -Buchmacher
  5. Onlineanbieter von Sportwetten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BET24.com is a Scandinavian i-gaming company offering an exceptional range of Sportsbetting, Livebetting, Poker, Casino, Greyhound Racing, Lotto and Fixed Odds Games. We're also proud shirt sponsors of Blackburn Rovers in the English Premier League.

Das sollten Sie wissen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Hej........

Hej.........

Du har tidligere i dag modtaget en e-mail om at du har vundet 100 kr. til Bet25 via en Superliga-konkurrence. Denne e-mail blev desværre sendt ud ved en fejl, Det betyder at du desværre ikke har vundet 100 kr.

Vi beklager fejlen mange gange.

Mvh.
Bet25-holdet

Hvad er det dog for et skod firma så tror man at man har vundet 100 kr og så har de sendt forkert svindel firma skam jer

17. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Store problemer med udbetaling af penge

Efter et navneskifte har jeg ikke kunnet få udbetalt mine penge, selvom jeg har indsendt dokumentation, som bekræfter det nye navn koblet til mit CPR nummer.

Efter flere e-mails til deres support får jeg gentagne gange at vide, at mit nye navn ikke kan bekræftes (trods det fremgår af CPR registeret og af min indsendte dokumentation) af sikkerhedsafdelingen, hvorfor jeg ikke kan få udbetalt pengene. Det gør ingen forskel, at det er til samme konto, som pengene oprindeligt er indbetalt fra.

Det er sikkert et problem, som få personer vil støde på, men vær opmærksom på, at selskabet tilsyneladende vil gå langt for at undgå udbetaling af penge - andre kommentarer på TrustPilot synes at bekræfte det i andre sammenhænge.

Opdatering: Fik efter længere tids tovtrækkeri med Bet24 udbetalt pengene. Det ændrer dog ikke på ovenstående opfattelse af, at virksomheden lader til at gøre det så besværligt som muligt at få sin penge ud. Jeg er bruger ved flere andre udbydere, og ingen andre steder har samme problemstilling givet tilsvarende besvær og samme manglende imødekommenhed.

22. Februar 2012

Fusker Firma!

Oddset for et par år siden på Formel 1.

Satset på Hamilton. Så var der noget tvivl om at han måske havde overhalet en Ferrari ulovligt på spa. Så derfor mente bet24 at jeg skulle miste mine penge. Selvom efter løbet sagde FIA at han ikke havde gjort noget ulovligt og at Hamilton blev sat som vinder så vil bet24 ikke udbetale mine penge.

Så de skylder mig penge med renter. Fusker firma!

27. Januar 2012

Ringe hjælp

Jeg havde nogle start problemer med en konto hos Bet24.dk. Det eneste det krævede var at jeg sendte billed ID, dankort oplysninger og nogle andre personlige oplysninger. De var "næsten" altid søde og flinke i telefonen når man ringede. Man kom hurtigt igennem og man talte tit i telefon med den samme person, som selvfølgelig kunne huske én. Vedkommende kunne dog ALDRIG huske hvad der var sket før. I en periode på halvanden uge snakkede jeg nærmest med dem dagligt. Hver gang blev jeg bedt om at sende den samme mail med mine oplysninger. Jeg sendte mailen mens jeg snakkede med vedkommende, for at bekræfte at den var modtaget. Dette endte jeg med at gøre 4 gange. Oplysningerne kom åbenbart aldrig videre.
Ud over denne ændring skulle der laves om på to konti hos dem, og dette skulle gøres i samme ombæring med det andet. Hver gang forstod ikke hvad jeg mente, selv om det var yderst simpelt. Jeg måtte igen forklare mig på mange forskellige måder, og tilsidst fes den ind hos Bet24 som derefter kunne lave mit problem. Efter ca. 2 uger fik jeg en stolt mail fra Bet24 hvor de skrev de havde løst mit problem.

Den dag i dag kan jeg stadig ikke se hvad de har løst for de har absolut intet ændret. Jeg ringede meget frustreret til dem en gang til og der blev det sagt at der ikke var mere de kunne gøre. Jeg sagde at jeg derefter ikke kunne være kunde hos dem fordi ville modtage mit dankort. Det påstod de så igen at jeg godt kunde, og jeg måtte slavisk fortælle dem punkt for punkt hvad jeg gjorde. Efter gud ved hvor lang tid opgav jeg og jeg lod det glide ud i sandet.

DÅRLIG KUNDEKONTAKT, ringe responstid, super flot hjemmeside layout som garanteret virker super i udlandet. Den danske afdeling er dog helt af h.... til

8. Juli 2011
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

So so...

Jeg er enig i at promotions er fine på siden og derudover har jeg aldrig haft problemer med at få udbetalt mine bets til min konto.

Jeg har til gengæld store problemer med rent faktisk at få udbetalt pengene.Om det er Bet24 eller Visa der slæber med fødderne ved jeg ikke, men i sidste ende er det Bet24s problem at få givet mig pengene.

Derudover er det pænt lamt at reklamere med live streaming, når man f.eks ikke streamer Danmarks fodbold landskampe pga nogle manglende rettigheder.

15. Juni 2011
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Poker på nettet

Bet24 er meget fremme i medierne, men turneringer og betalinger kommer bare aldrig til tiden. Dit indskud får du ikke igen, hvis de har givet bonus, så skal du spille det for beløbet et uendeligt antal gange. Det er så godt som umuligt at få sine penge udbetalt igen.

19. August 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr