Ampel 24

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3-4 weeks since ordering and paying…..still no package and impossible to get in contact with them. Can not recommend them!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice findes ikke bedre tror jeg. Havde sidste efterår, da jeg pillede trampolinen ned, bestilt et nyt sikkerhedsnet. Da jeg satte det op her i foråret 2018 bar det præg af at være en... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Haus & Garten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vores kæmpe sortiment tilbyder noget for enhver smag. Vi sælger trampoliner i størrelser mellem 305 cm og helt op til 490 cm i diameter. Du kan få alle trampolin størrelser enten som Klassik eller Deluxe variant. Vores mest solgte model, er vores Klassik model i størrelse 430 cm.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Billige og hurtige

Bestilte tirsdag aften og modtog fredag. Det er fin kvalitet (hynde til solvogn) og den var billig, især kvalitet taget i betragtning. Ville klart bestille her igen.

12. August 2018

Trampolin fra Bilka bedre end ampel24

For 13 år siden købte vi en trampolin fra Bilka og den har et enkelt par huller på grund af nytårsaften men den virker stadig upåklageligt. For 2 år siden købte vi en anden trampolin fra ampel 24. Da den havde været op i et halvt år, havde den allerede 3 huller hvor man kan få flere fingre igennem. Vi bestilte en ny dug men der var for mange ringe til fjedrene så vi sendte den tilbage og fik en ny. Nu har den nok ringe men dugen er for lille.

24. Mai 2018

Hej Munkus 1
Tak for dit feedback.

Vi kan desværre ikke tage stilling til din konktrete ordre da vi ikke kan finde dig i systemet med dit profilnavn.
Du skiver at "da den havde været op i et halvt år havde den allerede huller". "Vi bestilte en ny dug....." Du har jo to års garanti! så efter et halvt år havde du selvfølgelig fået en ny dug tilsendt. Du havde ikke behøvet at købe en ny.
Vi vil meget gerne du kontakter vores kundeservice, så vi kan sørge for at du sidder med en dug du rent faktisk kan bruge til noget. Vi ser frem til at høre fra dig da vi altid bestræber os på at vores kunder er 100% tilfredse. Du skal bare slå på tråden eller send en email. Vi ser frem til at høre fra dig

Med venlig hilsen dit Ampel 24 team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ganske overskuelig hjemmeside og hurtig…

Ganske overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Ligeledes meget hurtig respons på henvendelser til kundeservice.

9. Mai 2018

Hej Andreas

Mange tak for de mange stjerner. Det varmer.

Dit Ampel 24 team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice findes ikke bedre tror…

Kundeservice findes ikke bedre tror jeg.

Da jeg satte det op her i foråret 2018 bar det præg af at være en returvare der var blevet "genudsendt" som ny. Jeg tænkte at jeg nok havde mistet min reklamationsret, men besluttede alligvel at skrive til deres kundeservice.

Prompte kom der mail retur fra Bibbi Tölke om at nyt net var på vej uden beregning.

Sådan!!

6. Mai 2018

Hej Søren

Tusind tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

God weekend dit Ampel 24 team

Hjælpsomme

Hjælpsomme, hurtige og god kundeservice. Jeg har bestilt trampolin og hængekøje med stativ og må sige at ja det var "dyre" ting, men kvaliteten er absolut i top og det gode er man kan altid få reservedele til ens ting og det god service.

29. März 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super kundeservice ved reklamation.

Jeg sendte en reklamation på kantpude købt i foråret (den var revnet flere steder) pr mail med billeder og faktura. Kundeservice vender hurtigt tilbage, at der er fremsendt en ny kantpude.
Jeg giver “kun” 4 stjerner, idet kvaliteten ikke lever op til mine forventninger ved kun at holde én hoppesæson.
Men super kundeservice!

4. Oktober 2017

Meget dårlig service

Vi modtog vores varer fra leverandøren kl 6.45 om morgenen af meget sur mand, der vækkede begge børn. Vi skrev og forklarede og de sagde blot at det var ærgeligt - ingen undskyldning eller overvejelse om refundering af fragt

2. Juli 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usædvanligt ringe at man sælger trampoliner der ikke kan tåle sollys

Vi købte deluxeudgaven og vi forventede at få en trampolin der kunne holde til at stå udenfor( selvfølgelig ikke om vinteren!). Men efter 2 års tid begyndte først sikkerdsnettet at falme og blive hullet. Så begyndte kantpuden at gå opløsning. Nu er trampolinen 3-4 år gammel men nu skete det så at min datter på 11 røg igennem hoppedugen da hun hoppede løs. Til alt held skete der ik noget med hende.
Henvendte mig til Ampel24: ingen undskyldning, blot Links til køb af reservedele samt beskeden om at uv lys ødelægger plastikken og at de ik kan tåle sollys. Hvad fanden sker der?!
Kan ik anbefale ampel24 udover at deres hjemmeside er god...
Mvh Mads staunsholm

9. Juni 2015

Dårlig/manglende service

Vi bestilte et nyt trampolinnet, som kom efter en uges tid. Desværre var nettet defekt med en lynlås og så startede farcen. Vi har nu i en måned mailet og ringet til dem uden en løsning. Vi har sendt billede, som de har bedt om. De har lovet at ringe tilbage flere gange, men gør det aldrig. I dag fik vi så en mail fra en ny person dernede, hvor de blot skrev at vores ordre var ekspederet den 6 august (vores oprindelige modtagelse af det defekte net).
Så vi er lige vidt, med et net vi ikke kan bruge til noget.

4. September 2014

Kantpuden absorbere vand!!!

Jeg har købt en komplet trampolin i deluxe udgaven, hvortil jeg forventede at få en unik trampolin, som børnene ville blive glade for i mange år frem.
Vi har nu haft trampolinen i 2 mdr. og børnene vil ikke lege på den længere, da kantpuden absorbere vand, og når de hopper eller leger på den, bliver de våde, fordi der løber vand ind på dugen, selvom der nu ikke har regnet i en uge:-(
Jeg har kontaktet kundeservice, og de skriver bare tilbage at kantpuden ikke er vand resistent. Dertil har jeg svaret at, det ikke fremgår nogen steder at den ikke er det og at det da er en meget uheldig konstruktion, nu når den trods alt stå ude det meste af året, men ingen yderligere kommentar fra kundeservice???
Jeg har selv ligget på trampolinen, og i løbet at få minutter er man total våd på bukserne.

4. Juni 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice og lang leveringstid

Vi har bestilt en trampolin via Ampel24. På ordrebekræftelsen fremgår leveringstid 1-3 dage. Online fremgår 2-4 dage til Danmark. I virkelighedens verden er leveringstiden flere uger. Pengene trækkes fra kontoen med det samme. Forhåbentligt leveres trampolinen en dag.

Kundeservicen har været dårlig og nedladende. Holdningen er, at trampolinen kommer jo en dag, så hvad er problemet? Leveringstiden er ifølge Ampel24 kundeservice et udtryk for, hvornår varen leveres, fra den kommer på lager - ikke leveringstid fra ordreafgivelsen.

7. April 2014

Ingen service / dårlig holdbarhed

Vi købte en Trampolin for under 2 år siden, vi har kun opsat trampolinen fra maj til oktober, det vil sige at den samlet har været opsat i under et år nu. (til Oktober har den været oppe samlet i et år). Sikkerhedsnettet og kanten er total råddent, en af vores unger faldt igennem nettet. Vi har før haft en billig Bilka model. den var mere holdbar end denne.

Jeg skrev om dette til Ampel 24, de var total afvisende, jeg skulle komme med kvittering, ellers var der intet at gøre, den søgte jeg efter uden held. Derpå skrev jeg at jeg ikke kunne finde den, om de ikke kunne hjælpe alligevel. De svarede på min 3. rykker for svar.
SVAR
mange tak for din mail.
Det er desværre ikke muligt, når man vil reklamere noget har man brug for en kvittering eller regning.
Det er et reklamationsgrundlag.ß

Med vendlig hilsen

Ampel24 Team

Ikke noget med at man siger det er vi kede af, vi kan evt. hjælpe dig med at du kan købe en ny til halv pris eller lignede.

Handler ikke der igen.. og lad endelig være med at købe der med mindre I kun skal bruge trampolinen 1 år.

23. September 2013

Dybt KRITISABELT!!!

Jeg har købt en trampolin ø430. hvor hoppedugen revnede lige inden den var 2 år gl. Der var hoppet på den med 80 kg og den burde kunne klare op til 200 kg. Vi bad om en ny da det måtte høre under garantien. Vi korsponderede over 2 mdr, da de havde svært ved at svare. De nægtede at give os en ny. Vi bestilte så en ny dug den 16/6 2013. Der stod den ville komme inden for 1-4 hverdage. Efter 1 uge kontaktede jeg dem da den ikke var kommet. De sagde så den ville komme fredag den 12/7. Jeg bad om at få den hurtigere, men det kunne ikke lade sig gøre. Den 12/7 kom intet. Mandag den 15/7 skrev jeg til dem igen og der sagde de den ville være der i starten af samme uge. Onsdag da intet var kommet kontaktede jeg dem igen. Jeg skrev torsdag og fredag. Fik først svar næste mandag den 22/7 at jeg skulle have fået en mail om at den først kommer i uge 33..... Efter skolesommerferien. Denne mail havde jeg IKKE fået. Jeg blev så gal da de har holdt mig hen fra april til slutningen af juli. Jeg bad om kompentation for det her lange og utilfredsstillende forløb, hvor de har frarøvet mine børn muligheden for at hoppe i de bedste "hoppemåneder" på året. Jeg får at vide jeg kan få refunderet forsendelsesomkostningerne. Det mener jeg ikke er nok for den dårlige behandling vi har fået. De er tilsyneladende ligeglade og siger jeg kan få mine penge retur. Det har jeg nu fået. Står her 3,5 mdr. efter vores hoppedug gik i stykker og har fortsat ingen, og skal til at bestille en ny et andet sted. Jeg synes vi har fået den dårligste behandling! Ingen service og ingen forståelse. De er ligeglade og kan ikke se det er en uacceptabel behandling og et langt og dårligt forløb. Vi vil ALDRIG igen bruge dette dårlige firma og Kan på INGEN måde anbefale det. Man risikerer at blive taget i r....!!!

30. Juli 2013

Fremragende service

Nettet på vores trampolin var mørnet i solen, og da vores datter røg ud gennem nettet, pillede vi det ned og troede, at vi skulle ud og købe nyt. Men så fik vi et brev fra Ampel, at nogle net var mørnede, og hvis vi sendte billedmateriale, ville vi få et nyt omkostningsfrit. Kort tid tid efter fik tilsendt omtalte net.
Også da vi købte trampolinen, fik vi det, vi bestilte - og det med kort leveringstid.

23. März 2013

Over al forventning

Vi købte i 2010 en trampolin med sikkerhedsnet. Nettet holdt indtil sidste sommer, hvor der kom en revne i pga mørhed. Vi tænkte at vi på et tidspunkt måtte skaffe et nyt net, men gjorde ikke noget ved det.
For en måned siden fik vi et brev, hvor de tilbød os et nyt net, hvis det var mørnet. Gratis! Der havde været en fejl i nogle net. Vi mailede tilbage med to fotos. Og to uger efter fik vi et nyt net, uden nogle omkostninger. Det er jeg meget imponeret over, da vores net jo var fra 2010.
Meget højt service niveau!

8. März 2013

Fantastisk kundeservice

Kun de bedste anbefalinger.
Super fed trampolin, masser sjov og nem og sætte op er glad for jeg bestilte en eksta fjeder strammer det er så nemt og hurtigt når man er 2 til og spænde dugen.
Efter et år var vi så uheldige at nettet gik itu, ingen problemer jeg skrev til Ampel.dk kl.12.00 med billede af skaden kl.18.00 fik jeg en mail retur med at de ville sende mig et nyt.
DET KALDER JEG KUNDESERVICE PÅ HØJT PLAN.

7. November 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tæt på perfekt

Bestilte en 430 cm trampolin med sikkerhedsnet og stige på tilbud - med 12 stolper (ikke de sædvanlige 6 stolper) + 3 jordspyd torsdag (lige under 3000 kr. med fragt for hele molevitten). Mandag kommer trampolin + jordspyd - tirsdag (også 7.30 om morgenen) kom pakken med nettet. Hurtig levering og fuldstændig som lovet (Ampel24 skriver selv, at det kan komme i 2 pakker). Ved opstilling er der kun beslag til 6 stolper (skal 2 på hver) - skriver til Ampel om aftenen - næste morgen svar, og 12 ekstra beslag sendes samme eftermiddag vederlags frit - fin service, når nu der var en lille fejl i første levering.
Jeg er så også lidt forundret over, at man betaler 75 kr. ekstra i fragt for jordspyd (som koster 157 kr = så nu ærgrer jeg mig lidt over jeg ikke bestilte 6 stk. ;-)). Produktet er af god kvalitet 6 ben (ikke 3) - 12 stolper (ikke 6 stk) og inkl. fragt kun marginalt dyrere end det, vi skulle have givet for en dårligere Trampolin med samme specifikationer i f.eks. byggemarkeder etc. (her skulle vi så også selv have hentet det ).
Konklusion:
4½ stjerner herfra (4½ for at signalere, at hvis det gode skal blive endnu bedre, så kan Ampel24 se om de kan få lavet, så det hele pakkes samtidigt og dermed lette modtagelse + mindske fragt omkostningen for køber, har ellers svært ved at se, hvad de skal gøre bedre ....)

9. Mai 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr